• Provozní plány portálu Překlady her pro rok 2024

    31.3. přejde portál do režimu pouze pro čtení, tedy bude možné dála stahovat překlady, ale již nebude možné se registrovat a jakkoliv přispívat do diskusí kromě překladatelů
    31.12. dojde k ukončení provozu portálu Překlady her

    Za celý tým, který se od založení staral o tento portál, bychom vám chtěli poděkovat za vaši přízeň. Bylo to dlouhých 9 let našich životů. Všechno někdy končí, aby něco nového mohlo začít.
    Za mě jako provozovatele bych chtěl poděkovat všem lidem, kteří svojí prací přispěli k chodu celého portálu, všem překladatelům, kteří sem přispívali svými díly, a i vám všem, kteří jste se rozhodli nás, jakkoliv podpořit.

Tormented Souls

Tormented Souls 2024-02-08

Kontrolu integrity souborů jsem provedl, ale nevím jaký výsledek, nebo kde, mám hledat. Hra je pořád ve verzi 1.08 - v0.88.2, když zkusím češtinu nainstalovat na tuto verzi, tak hra vždy při startu spadne.
A co zkusit napsat třeba na jaké platformě hru máš, to že ti to nejde už píšeš po 3x a všichni to už víme... ;)
 
Tak ono je to asi ještě jinak. Mě se taky ve hře zobrazuje verze hry 1.08 - v0.88.2, ale čeština normálně funguje. Máš staženou poslední verzi češtiny 1.20? Když obnovíš soubory hry přes Steam a znovu nainstaluješ překlad tak se hra pořád nespustí? Jakou verzi hry ti to píše ve Steamu viz. obrázek?
Najde se tady někdo, kdo potvrdí funkčnost překladu?

Tormented.jpg


Tormented Souls Release GOG 24-04-2022 12-28-22-143.png
 
Tak už to funguje. Dnes jsem to nainstaloval celé znovu, a jede. Nepodařilo se mi sice zjistit kde přesně jsem dělal chybu, ale nebudu po tom pátrat, protože jsem rád, ta hra s češtinou funguje. Díky moc.
 
Zdravím, rád bych se prosím jen zeptal, zda bude aktualizace češtiny na tuto hru. Vyšel nový update hry a čeština už bohužel nejde. Smím se prosím zeptat, zda uvažujete o updatu češtiny? Předem děkuji a přeji hezký den.
Jira2
 
Zkusím se na to po dovolené podívat, ale nic neslibuji, není to priorita.
 
Zkusím se na to po dovolené podívat, ale nic neslibuji, není to priorita.
Rozumím, určitě to nespěchá, předem moc děkuji. Věřím, že to časem půjde opravit na aktuální verzi. Moc děkuji a přeji hezký den.
 
Tak úplně nevím, co je verze hry 1.5, když na Steamu je poslední aktualizace z 3.8.2022 0.89.0? Jakou verzi ti to píše na hlavní obrazovce vpravo dole? Bez nainstalované češtiny?

Zobrazit přílohu 59332
Je to Steam verze nebo nějaký warez? Tady je důležitá přesná verze hry, jinak to nebude fungovat.
 
Tak úplně nevím, co je verze hry 1.5, když na Steamu je poslední aktualizace z 3.8.2022 0.89.0? Jakou verzi ti to píše na hlavní obrazovce vpravo dole? Bez nainstalované češtiny?

Zobrazit přílohu 59332
Bohužel tam budou odlišné soubory. Překlad je dělaný na Steam verzi. Na jiné zřejmě fungovat nebude. Vzhledem k tomu, že se dá hra koupit už od 2, nemá cenu to řešit. Hlavně je to technicky velmi náročné.
 
Tak opět proběhla nějaká pitomá aktualizace a hra je anglicky. Skončí tohle vůbec někdy? I kdyby na to pokračování někdo chtěl udělat češtinu, přiznám se že už bych hru nekoupil. Když uvážím kolik problémů jsem už s touhle hrou měl tak váhám jestli mi to vůbec ještě stojí za to. Začnu novou hru a než se stihnu vůbec někam dostat přijdou vývojáři s nějakým patchem a hra je opět anglicky. Takovýto styl hraní není úplně tím co bych si představoval.
 
Mayki prosímtě nemáš někde historii těch instalací češtiny? Já si stáhnu nějakou starší verzi hry z internetu a budu provozovat starší verzi z internetu, protože se Steamem je to prostě fakt tragedie.
 
Back
Top