• Provozní plány portálu Překlady her pro rok 2024

    31.3. přejde portál do režimu pouze pro čtení, tedy bude možné dála stahovat překlady, ale již nebude možné se registrovat a jakkoliv přispívat do diskusí kromě překladatelů
    31.12. dojde k ukončení provozu portálu Překlady her

    Za celý tým, který se od založení staral o tento portál, bychom vám chtěli poděkovat za vaši přízeň. Bylo to dlouhých 9 let našich životů. Všechno někdy končí, aby něco nového mohlo začít.
    Za mě jako provozovatele bych chtěl poděkovat všem lidem, kteří svojí prací přispěli k chodu celého portálu, všem překladatelům, kteří sem přispívali svými díly, a i vám všem, kteří jste se rozhodli nás, jakkoliv podpořit.

The Town of Light

The Town of Light 2024-02-08

Mayki

Překladatel
Příspěvky
1.196
Řešení
8
Skóre reakcí
2.329
Bodů
0
Mayki přidal/a nový překlad:

The Town of Light - Čeština do temného a mrazivého příběhu z psychiatrické kliniky

Zobrazit přílohu 41262

The Town of Light se jeví jako klasická hororová explorativní adventura, zdání však trochu klame a hra je mnohem více dramatem a výletem hlavní hrdinky do vlastní minulosti. Nečekejte tedy lekání ani klasickou duchařinu. The Town of Light buduje napětí svým příběhem.


Recenze hry: https://xboxweb.cz/recenze/recenze-the-town-of-light/

Překlad...

Přečtěte si více o tomto překladu...
 
Přeloženo 100% všech textů hry, trochu se ještě bude testovat a potom může jít čeština do světa.
Musím ale říct, že mě tahle hra dostala. Ne grafikou, ne hratelností, ale příběhem a vůbec tím, co se v té hře děje. To se mi často nestává, ale při hraní mi běhal mráz po zádech a po dohrání hry jsem zůstal s pusou otevřenou zírat na monitor. Prostě paráda, určitě doporučuji všem, kteří milují mrazivé příběhy. A když si pomyslím, že je to skoro podle skutečné události... (y)
 
Hru mám na Steamu, instalace češtiny proběhne s chybou "Created With Unlicensed Compiler. Please Buy The PRO Version to Distribute Your EXE". Po spuštění hra zůstává v angličtině.
 
Díky za info, odpoledne to napravím, prosím o trpělivost. Díky.
 
Tak instalátor opraven a otestován, vše by už mělo být funkční. Ještě jednou díky za upozornění... ;)
 
Tak hru jsem právě dohrál a musím vyseknout poklonu, překlad je vynikající a profesionální. Těším se na Maykiho další fantastickou práci.
 
Preklad je funkčný aj na GOGu... práve teraz hra vo veľkej zľave.

1647787573550.png
 
Back
Top