• Provozní plány portálu Překlady her pro rok 2024

    31.3. přejde portál do režimu pouze pro čtení, tedy bude možné dála stahovat překlady, ale již nebude možné se registrovat a jakkoliv přispívat do diskusí kromě překladatelů
    31.12. dojde k ukončení provozu portálu Překlady her

    Za celý tým, který se od založení staral o tento portál, bychom vám chtěli poděkovat za vaši přízeň. Bylo to dlouhých 9 let našich životů. Všechno někdy končí, aby něco nového mohlo začít.
    Za mě jako provozovatele bych chtěl poděkovat všem lidem, kteří svojí prací přispěli k chodu celého portálu, všem překladatelům, kteří sem přispívali svými díly, a i vám všem, kteří jste se rozhodli nás, jakkoliv podpořit.

The Spyker Tým

T

The Spyker

Návštěvník
Jsme překladatelský tým zaměřený převážně na hry od studia Telltale Games, Pokud nás naše práce zajímá můžete nás sledovat na sociálních sítích.
Příběh našeho týmu začíná 20.Září 2016, kdy byl založen The Spyker Tým

TheSpyker:
“K překládání jsem se dostal přes titulky k youtube videí, Velice mě bavila angličtina už dříve a překlad mi nedělal nějaké velké problémy”

První projekt se kterým TheSpyker založil tým byl The Walking Dead: Michonne, ale moc to nevycházelo a dost věcí chybělo, tak překlad odložil. Dost velký hype se chytil s příchodem The Walking Dead: A New Frontier, První a jeden z našich největších projektů ale i tak není dokonalý, Hra byla přeložena cca za rok, Byly to těžké časy, a bylo ještě těžší je projít a hledat překladatele, s těmito věcmi mi relativně od začátku pomáhal Firebind, což je jistě vážený člen týmu, ale to sem nepatří.

Velké dík patří všem překladatelům našeho týmu <3

TheSpyker:

“Pokud to bude v našich silách, budeme se snažit dělat co nejkvalitnější práce a co nejdříve.

Web -Zde

Takže na závěr bych řekl, Překladu Zdar !

Projekty:
The Walking Dead: A New Frontier - HOTOVÝ
The Walking Dead: Michonne - HOTOVÝ
60 Seconds - HOTOVÝ
Tales from the Borderlands - <Pracujeme>
The Walking Dead: The Final Season <Pracujeme>
Outlast 2 - <Pracujeme>

Zároveň děkuju komukoliv, kdo nám pomohl růst a stále pomáhá, vážíme si vás a těšíme se na vás v budoucnu - TheSpyker za celý tým
(průběžně sem budou přidávány informace)
 
Naposledy upraveno moderátorem:
Back
Top