• Provozní plány portálu Překlady her pro rok 2024

    31.3. přejde portál do režimu pouze pro čtení, tedy bude možné dála stahovat překlady, ale již nebude možné se registrovat a jakkoliv přispívat do diskusí kromě překladatelů
    31.12. dojde k ukončení provozu portálu Překlady her

    Za celý tým, který se od založení staral o tento portál, bychom vám chtěli poděkovat za vaši přízeň. Bylo to dlouhých 9 let našich životů. Všechno někdy končí, aby něco nového mohlo začít.
    Za mě jako provozovatele bych chtěl poděkovat všem lidem, kteří svojí prací přispěli k chodu celého portálu, všem překladatelům, kteří sem přispívali svými díly, a i vám všem, kteří jste se rozhodli nás, jakkoliv podpořit.

The Room VR: A Dark Matter VR

The Room VR: A Dark Matter VR 2024-02-08

Luc2as

Překladatel
Příspěvky
385
Skóre reakcí
802
Bodů
0
Luc2as přidal/a nový překlad:

The Room VR: A Dark Matter - Překlad této perfektní puzzle-detektivní hry pro virtuální realitu.

Zobrazit přílohu 50861Britský archeologický ústav, Londýn, 1908: Zmizení uznávaného egyptologa vyvolá policejní vyšetřování. Prozkoumejte tajemná místa, prověřte fantastické přístroje a odhalte nadpozemský příběh, který stírá hranici mezi realitou a iluzí.



Malá ukázka bohužel zatím bez všech fontů :/

Pro zobrazení tohoto obsahu potřebujeme váš souhlas s nastavením souborů cookie třetích stran.
Podrobnější informace naleznete na naší stránce o souborech cookie.

Přečtěte si více o tomto překladu...
 
Touto cestou prosím někoho šikovného, kdo by mi pomohl zapracovat chybějící fonty. Je to můj první překlad a nevím si s tím rady. Předem moc děkuji :)
 
Děkujem @Luc2as za práci na překladu. Rád bych ti pomohl s testováním, ale zatím hru nevlastním, ale jak bude ve větší slevě (přeci jen stojí docela dost na 4 hodiny contentu a faktu, že backlog máme většinou plnej), tak jí koupím.
 
Zdravím a předem děkuji za překlad hry. Sám jsem ji již dohrál v angličtině, ale pro přítelkyni bych potřeboval nahrát češtinu. Bohužel se mi ji nedaří nainstalovat, tak bych chtěl poprosit o nějaký postup, jak na to. Po stažení chce instalátor zadat cestu s nainstalovanou hrou. Hru mám ale uloženu jen v Oculus Questu. Tak by mne zajímalo, jak tam češtinu dostanu. Předem díky moc za pomoc.
 
Zdravím, tato verze je bohužel určena pouze pro PC VR verzi na Steamu. Do Questu ji bohužel nedostanete, je tam jiná struktura souborů - je mi líto.
 
v tom přípaně se zeptám takto: je to nemožné, nebo je to komlikované? :) Jsem ajťák, tak pokud by mě někdo navedl na nějaký postup, tak bych si s tím snad poradil. Na oplátku bych se klidně nabídl k překladu nějakých "kratších" her, co bych pro přítelkyni přeložil a pak Vám překlad zaslal.
 
v tom přípaně se zeptám takto: je to nemožné, nebo je to komlikované? :) Jsem ajťák, tak pokud by mě někdo navedl na nějaký postup, tak bych si s tím snad poradil. Na oplátku bych se klidně nabídl k překladu nějakých "kratších" her, co bych pro přítelkyni přeložil a pak Vám překlad zaslal.
Můžeme si o tom popovídat posílám SZ.
 
Přeji Vám hodně úspěchů v novém roce, a prosím o verzi češtiny pokud je přímo do Questu 2 brylí. Velice moc děkuji.
 
Back
Top