• Provozní plány portálu Překlady her pro rok 2024

    31.3. přejde portál do režimu pouze pro čtení, tedy bude možné dála stahovat překlady, ale již nebude možné se registrovat a jakkoliv přispívat do diskusí kromě překladatelů
    31.12. dojde k ukončení provozu portálu Překlady her

    Za celý tým, který se od založení staral o tento portál, bychom vám chtěli poděkovat za vaši přízeň. Bylo to dlouhých 9 let našich životů. Všechno někdy končí, aby něco nového mohlo začít.
    Za mě jako provozovatele bych chtěl poděkovat všem lidem, kteří svojí prací přispěli k chodu celého portálu, všem překladatelům, kteří sem přispívali svými díly, a i vám všem, kteří jste se rozhodli nás, jakkoliv podpořit.

The Dark Pictures: Man of Medan

The Dark Pictures: Man of Medan 2024-02-08

Mayki

Překladatel
Příspěvky
1.196
Řešení
8
Skóre reakcí
2.329
Bodů
0
Mayki přidal/a nový překlad:

The Dark Pictures: Man of Medan - Čeština do prvního dílu hororové antologie

Zobrazit přílohu 39417

Slušný horor, který vás bude pár hodin řádně děsit tajemným příběhem a klaustrofobními prostory rozpadající se lodi. Zároveň další vydařený zářez studia Supermassive Games. Pokud máte rádi tento žánr, dejte Man of Medan šanci. Sice není nejdokonalejší, ale rozhodně nabídne dostatek zábavy na to, abyste se do něj pustili znovu...


Recenze hry...

Přečtěte si více o tomto překladu...
 
Aktualizace postupu, přeloženo 22% všech textů ze hry... ;)
 
Další aktualizace, přeloženo 30% textů.
 
Chtěl bych poděkovat všem, kteří prozatím přispěli na "kávu" při překládání této skvělé hry. Děkuji za projevenou důvěru, všech příspěvků si vážím. Všechny podporovatele pečlivě eviduji a až dokončím beta verzi překladu, všem podporovatelům ji milerád poskytnu... :)
 
Kdyby jste to někdo propásl, tak za šest hodin končí akce na STEAMu na tuto hru. Tak šup, šup, kupujte, čeština se blíží... ;)

 
Právě dohráno pokračování Little Hope, škoda že překlady nebyly dříve. Hra zas nebyl tak super, abych to hrál znovu, ale snad tu češtinu někdo ocení. Za mě to je již mrtvá hra.
 
No podívej, on se do překladu nikdo nehrne, protože ta hra má spoustu textů, skoro jako 10 menších her dohromady (32000 řádků). Taky na následné testování je ta hra šílená, jelikož každé rozhodnutí ve hře má vliv na průběh hrou a tím pádem má i jiné texty. Kvalitu hry a následného překladu oceníš pouze když tu hru budeš hrát vícekrát a vyzkoušíš různé varianty průchodu hrou. Tím je ta hra kouzelná. Pokud ji projedeš jenom jednou a jedním způsobem, tak jde opravdu o celkem průměrnou hru, ale opakovaným hraním zjistíš, že jsou ve hře i jiné úrovně, ke kterým jsi předtím vůbec neměl přístup a děj se najednou úplně změní. Jasně, konec je "více méně" stejný, ale kolikrát při překládání a následném testováním pěkně čumím, jak se to všechno zvrhne jiným směrem... :D
 
Menší aktualizace překladu. Přeloženo 50% textu ve hře. Pro urychlení překladu se zároveň začalo i testovat. A to bude ta největší mravenčí práce, kdy testeři musí projet ve hře veškeré možnosti větvení příběhu. Tak držte palce ať jde dílo od ruky... ;)
 
K dnešnímu dni bylo přeloženo 100% všech textů. Teď je ještě třeba provést důkladný test překladu přímo ve hře a tady bych chtěl vyzvat každého, kdo má zájem testovat překlad a dopomoct k tomu, aby byl překlad kvalitní, tak ať se mi ozve tady, nebo v konverzaci a domluvíme podrobnosti.
Předem ale upozorňuji, že nejde o to dostat se jako první k češtině, ale poctivě hru procházet, číst dialogy a típat screenshoty všude tam, kde bude nějaká nepřesnost, chyba a pod. Takže pokud projevíte zájem o testování, počítejte s touto mravenčí prací. Výsledkem ale bude kvalitní překlad a tím pádem ještě kvalitnější zážitek z hry... :cool:
 
Češtinu jsem testoval a musím říct že jsem si to s tak kvalitní češtinou užil 1000x více :) Fakticky až vyjde moc doporučuji stáhnout pro lepší zážitek :) Ty detaily češtiny prostě vau :) Děkuji za možnost testování :) Těším se na další češtiny :) (y)(y)(y)
 
Beta verze češtiny je hotová, začínám ji rozesílat mezi podporovatele. Pokud někdo překlad podpořil a já se mu zapomněl ozvat, dejte mi vědět, napravím to. Všem co tento překlad podpořili jakoukoliv rozumnou částkou moc děkuji, vážím si toho a děkuji vám za projevenou důvěru.
Ti co by ještě měli zájem překlad podpořit a dostat se přednostně k beta verzi češtiny, můžou tak klidně udělat. Více informací o podpoře překladu najdete na stránce s profilem překladu. TADY
Po zhruba měsíční exkluzivitě uvolním češtinu i pro ostatní zájemce, kdo chce hrát už teď, má možnost přispět na kávu tolik potřebnou pro noční překládání takto textově rozsáhlé hry a užít si parádní jízdu v češtině... ;)
 
Zdravim Mayki pozri sa pls poslal som ti donate ci ti to uz prislo nemam ti ako inak napisat lebo sukromne spravy su tu vypnute diky
 
Ahoj, soukromé zprávy (tady se to jmenuje konverzace) máš vypnuté, protože ještě nejsi člen, dle pravidel musíš mít minimálně 5 smysluplných příspěvků zde na fóru. Ohledně toho donate tě budu kontaktovat v konverzaci já. Vydrž... :)
 
Ahoj, veľmi si vážim tvoju prácu, ale chcel by som sa spýtať kedy asi pustíš do obehu čestinu :) poprípade ti viem poslať aj donate, len chceme to hrať zajtra s partiou a neviem či ju už do zajtra pustíš :/
 
Děkuji všem, kteří překlad podpořili zasláním příspěvku na kávu. Moc si vážím projevené důvěry.
Čeština bude uvolněná pro všechny až doběhne testování, to bude zhruba první týden v červnu.
Nicméně kdo chce hrát už o víkendu a nechce čekat až mi dorazí příspěvek na účet, může překlad podpořit, zaslat mi potvrzení o platbě a já mu češtinu obratem zašlu.
Kdo nechce přispívat nemusí, ale musí počkat...
 
Poslal som ti na kavicku ☺️ naozaj dakujem za tvoju pracu . Samozrejme som tam nezadal nick ani na aku hru ale ked budes mat cas tak na [email protected] sa mi mozes ozvat . Ďakujem
Screenshot_2021-05-15-15-25-33-430_com.google.android.apps.docs.jpg
 
Máš to v konverzaci, to potvrzení tady můžeš smazat... :)
 
Aj ja chceeem...:love:
 

Přílohy

  • Mayki Tatra.jpg
    Mayki Tatra.jpg
    121,7 KB · Zobrazení: 36
Ahoj, no tohle zrovna není vůbec odzkoušené, nicméně jsou přeložené všechny texty ve hře, takže nevidím jediný důvod proč by to fungovat nemělo. Až to vyzkoušíš tak napiš, ať vím jak to vypadá... (y)
 
Back
Top