• Provozní plány portálu Překlady her pro rok 2024

    31.3. přejde portál do režimu pouze pro čtení, tedy bude možné dála stahovat překlady, ale již nebude možné se registrovat a jakkoliv přispívat do diskusí kromě překladatelů
    31.12. dojde k ukončení provozu portálu Překlady her

    Za celý tým, který se od založení staral o tento portál, bychom vám chtěli poděkovat za vaši přízeň. Bylo to dlouhých 9 let našich životů. Všechno někdy končí, aby něco nového mohlo začít.
    Za mě jako provozovatele bych chtěl poděkovat všem lidem, kteří svojí prací přispěli k chodu celého portálu, všem překladatelům, kteří sem přispívali svými díly, a i vám všem, kteří jste se rozhodli nás, jakkoliv podpořit.

The Dark Pictures: Little Hope

The Dark Pictures: Little Hope 2024-02-08

Mayki

Překladatel
Příspěvky
1.196
Řešení
8
Skóre reakcí
2.329
Bodů
0
Mayki přidal/a nový překlad:

The Dark Pictures: Little Hope - Čeština do druhého dílu hororové antologie

Zobrazit přílohu 41481

Little Hope je poctivým a řemeslně skvěle udělaným hororem, který útočí na základní lidské pudy. Lekačky, nesympatičtí hrdinové, kterým za ty jejich hloupé řeči tak nějak podvědomě přejete co nejvíce bolestivou smrt, a morbidně absurdní násilí jsou prvky, které by většinou byly na straně mínusů, tento podžánr se však bez nich neobejde.


Recenze hry:
[URL...

Přečtěte si více o tomto překladu...
 
Tak díky, každé kafe přijde vhod, textu je tam opět neskutečně... (y)
 
Tak hra je kompletně přeložena a díky šikovným testerům je i velká část hry otestována. Testování ale ještě běží a nějaký čas si ještě zabere, nicméně jako poděkování všem přispěvatelům překladu bych rád nabídnul beta verzi překladu, aby si mohli užít tuto pěkně napínavou hru v češtině. Beta verzi překladu začínám rozesílat mezi podporovatele, kdo ještě češtinu nepodpořil a chtěl by tak udělat, má možnost, veškeré informace k podpoře najde na kartě překladu.
Všem, kteří přispěli jakoukoliv rozumnou částkou na nákup kávy, tolik potřebnou pro noční překládání moc děkuji. Nesmírně si toho vážím.
Pokud bych náhodou na někoho s beta verzí překladu zapomněl, neváhejte mě kontaktovat, vše napravím... (y) ;)
 
Dík za info, teď trochu nestíhám, pravděpodobně na to mrknu přes svátky... :)
 
ja ked si nainštalujem češtinu tak mi prestane fungovať video aj zvuk . Ide iba menu a vidím všetko. Ešte funguje prvé video a potom nič, len svieti ikona načítavania. a počas hrania len možnosti odpovede. ďakujem
Popravdě vůbec netuším co by to mohlo způsobovat, doufám že to instaluješ na originální poslední Steam verzi teda. Stáhlo to spoustu lidí a nikomu se nic takového nedělo teda. Odinstaluj překlad, dej ověřit soubory na Steamu a zkus to znovu nainstalovat. Nejlépe začni novou hru.
 
No a v tom je ten problém. Originální verze aktualizovaná na Steamu má jiné herní soubory, proto ti čeština nefunguje a zamrzá ti hra. Hra se dá koupit už od 6€, tak to neřeš a kup si originálku.
 
Back
Top