• Provozní plány portálu Překlady her pro rok 2024

    31.3. přejde portál do režimu pouze pro čtení, tedy bude možné dála stahovat překlady, ale již nebude možné se registrovat a jakkoliv přispívat do diskusí kromě překladatelů
    31.12. dojde k ukončení provozu portálu Překlady her

    Za celý tým, který se od založení staral o tento portál, bychom vám chtěli poděkovat za vaši přízeň. Bylo to dlouhých 9 let našich životů. Všechno někdy končí, aby něco nového mohlo začít.
    Za mě jako provozovatele bych chtěl poděkovat všem lidem, kteří svojí prací přispěli k chodu celého portálu, všem překladatelům, kteří sem přispívali svými díly, a i vám všem, kteří jste se rozhodli nás, jakkoliv podpořit.

Tak jste [jsme] se konečně dočkali...

Mayki

Překladatel
Příspěvky
1.196
Řešení
8
Skóre reakcí
2.329
Bodů
0
Novinka.jpg


Supermassive Games vrací ve velkém stylu. Do třetice všeho dobrého platí i pro sérii The Dark Pictures Anthology a House of Ashes je doposud nejlepším dílem série a nejlepší hrou studia Supermassive Games od Until Dawn...

Přátelé interaktivních hororů a dobré zábavy, TAK JSTE SE KONEČNĚ DOČKALI! Skoro nebylo dne, kdy bych neobdržel nějaký dotaz, jak to vypadá s překladem téhle hry, jestli překlad plánuji, jestli jsem už začal a podobně. Tak teď už vám konečně můžu přinést tuhle skvělou zprávu, překlad právě začal.

Bohužel nám vývojáři téhle hry vůbec nepomáhají, texty hry jsou rozházeny po více než 4000 souborech. Ano, čtete správně. Jde opravdu přesně o 4 884 souborů, které se musely ručně upravit a připravit pro import textů. Tenhle nadlidský úkol si vzal na starost @termit , bez kterého by překlad jistojistě nevznikl. Proto mu patří velký dík za jeho práci a vynalézavost, díky které je vůbec možné se do překladu pustit.

Překlad této hry je pro mě prioritou, proto prosím všechny příznivce GameDECu o schovívavost, jelikož tento překlad na chvíli půjde stranou. Nicméně po dokončení překladu pro House of Ashes se do něj opět pustím naplno.

Tak držte palce ať jde vše podle plánu a já se budu snažit, aby jste nemuseli na dokončení překladu čekat moc dlouho... ;)
Jo a mimochodem, tohle je můj jubilejní 30tý překlad... :)

Pro zobrazení tohoto obsahu potřebujeme váš souhlas s nastavením souborů cookie třetích stran.
Podrobnější informace naleznete na naší stránce o souborech cookie.
 
Naposledy upraveno:
Back
Top