• Provozní plány portálu Překlady her pro rok 2024

    31.3. přejde portál do režimu pouze pro čtení, tedy bude možné dála stahovat překlady, ale již nebude možné se registrovat a jakkoliv přispívat do diskusí kromě překladatelů
    31.12. dojde k ukončení provozu portálu Překlady her

    Za celý tým, který se od založení staral o tento portál, bychom vám chtěli poděkovat za vaši přízeň. Bylo to dlouhých 9 let našich životů. Všechno někdy končí, aby něco nového mohlo začít.
    Za mě jako provozovatele bych chtěl poděkovat všem lidem, kteří svojí prací přispěli k chodu celého portálu, všem překladatelům, kteří sem přispívali svými díly, a i vám všem, kteří jste se rozhodli nás, jakkoliv podpořit.

Stellaris stavba spaceportu?

Barbar

Uživatel
Příspěvky
1.401
Skóre reakcí
646
Bodů
0
Zdar na chvíli jsem mrkl na tuhle naprosto luxusní strategii a uniká měn jedna věc..jak se staví další space port na nové planetě ? Suroviny mám ale pořád to chce modul ale ten asi nepostavím lodí ...může mně někdo nakopnout ,
 
Musíš vybrat typ zbraní, které bude Spaceport používat (rakety, kinetické nebo lasers) - jsou to takové tři ikonky. Ze začátku hry by jsi měl mít stejně přístup jen k jedné z možností podle toho, jakou jsi si zvolil počáteční technologii :) až vyzkoumáš další typy zbraní, odemknou se aj ostatní :)
 
Hele mám ještě jeden dotaz, jsem v tomhle nováček a už mně na střední dvakrát vyžrala jiná rasa...teď na potřetí jsem si zajistil spojence ale potkávám zásadně rasy které mají sílu v loďstvu takovou že by mně zadupali do země, a prej technologicky jsou také mnohem víše a planetárně...jak s těchto brind se člověk může dostat? Sice měn nenapadají ale jeden by rád i vyhrál na potupnou střední obtížnost :)
 
To jsou starobylé nebo zhroucené říše. Ty mají sílu flotily klidně 200 000, ale nerozrůstají se a neutočí (rozhodně ne prvních 350 let, pak se nejednou rozjely a rozdrtily mě jako nic). Jinak diplomacii. Oni ti sem tam pošlou nějakou žádost, a buď jim vyhovíš nebo ne. Když ne, tak zůstanou zavřené hranice a kašlou na tebe. Když ano, tak ti i sem tam něco pošlou či trochu pomohou.

Jinak UI hráče buď drť jen co ho potkaš, nebo diplomaticky oblbni. Jak se rozroste, tak tě klidně zradí a dost se chovají jak hajzíci..... :)
 
to se ti lehko řekne drť ale já když vezmu jen flotilu a zaletim k jednomu co měn **** tak mně přivítá s takovou sílou že jsme rad když se odplazím :D Zkusím diplomacii ..

a jak se zabírá humálně planety ?
 
Zabírání planet mě dost nakrklo... Musíš vyhlásit válku a DÁT DO PODMÍNEK, při vyhlašování, že chceš tu planetu a tu planetu a tu v případě,že vyhraješ. Já na to zapomněl, vyhlásil válku. Tak šest hodin zabíral, bojoval, obsazoval vojskem. A pak to přišlo - vyhrál jsem válku -. Ale při vyhlášení jsem si nedal podmínky jeho kapitulace, tak se krásně moje jednotky zas stáhly a krom armády mu vše zůstalo... Takže jsem zas šel hrát Master of Orion... (skoro to samé, jen politika tam nemá takový vliv, a co dobiješ je tvoje)
 
S tím zabíráním planet je to naprostá hovadina. Když je pokročilá část hry a všichni mají desítky planet a vy musíte jednu po druhé vybírat že ji chcete (když vyhrajete) - je děsně otravné, navíc nejdou vybrat všechny, záleží na tom jak máte rozvinuté válečné skore, takže můžete zabrat třeba jen půlku jeho planet a pak mu znova vyhlásit válku a zabrat druhou půlku planet. Tahle vysloveně debilita hry mě natolik odradila, že už ji nehraju.
 
Naposledy upraveno:
Nejvtipnější je, že nové vyhlášení války jde až po asi deseti letech. Což je hodně dlouhá doby aby se trochu srovnal a začal, zas obtěžovat.
 
Back
Top