• Provozní plány portálu Překlady her pro rok 2024

    31.3. přejde portál do režimu pouze pro čtení, tedy bude možné dála stahovat překlady, ale již nebude možné se registrovat a jakkoliv přispívat do diskusí kromě překladatelů
    31.12. dojde k ukončení provozu portálu Překlady her

    Za celý tým, který se od založení staral o tento portál, bychom vám chtěli poděkovat za vaši přízeň. Bylo to dlouhých 9 let našich životů. Všechno někdy končí, aby něco nového mohlo začít.
    Za mě jako provozovatele bych chtěl poděkovat všem lidem, kteří svojí prací přispěli k chodu celého portálu, všem překladatelům, kteří sem přispívali svými díly, a i vám všem, kteří jste se rozhodli nás, jakkoliv podpořit.

Star Wars Battlefront II (2017)

Star Wars Battlefront II (2017) 1.8

MixerX

Překladatel
Příspěvky
278
Skóre reakcí
556
Bodů
0
Godxon přidal nový překlad:

Star Wars Battlefront II (2017) - Překlad pro nejnovější hru ze světa Hvězdných válek.

sixteen_Nine_img.jpg
Autoři překladu:
Poděkování:
Ukázka češtiny:
Bude doplněno.

O hře:
V novém Battlefrontu nás v kompletně přepracovaném multiplayeru čekají všechny tři éry ságy Star Wars a k tomu poprvé také...

Zjistěte více o tomto překladu...
 
Máte ověřeno že cz nebude vadit v multiplayru ? nebo to bude děláno stylem gta5 že se multák vypne ?
 
Už jsem několikrát hrál s upravenými soubory v mp a ničemu to nevadilo.
 
Vim že tuhle otázku nesnášíte ale odhad kdy bude čeština hotová? Jaro nebo léto když pude všechno timhle tempem bez problému? Děkuji. Ať se daří.
 
Pokud půjde všechno v pohodě, tak *pravděpodobně* jaro (počítám s tím, že do vydání překladu vyjde ještě alespoň jedno rozšíření kampaně).
 
Naposledy upraveno moderátorem:
Super, díky za práci na překladu, určitě pak nějakou částkou podpořím :).
 
Nemohu se dockat, hra koupena, ale pockam si na cestinu, bude to mit lepsi grady!! :) Diky!
 
Chtěla bych se jenom zeptat ma někdo problemy ohledem teto hry ? Hodně hraču se stežuje, že všechny videa ve hře jsou neoptimalizované a zamrznou hned v uvodní hře. Prej čekaji na opravní patch a tato nepodarkova hra přesně dopadla jako batman arkham knight.

Ja bych s tou češtinou radši počkala pokud je tam ovšem važny problem s tou hrou a intro videi. To bude určitě chyba hry anebo blbne dirext 12 ja nevim. Děkuji za potvrzení ...

Zajímá mě to ikdyž, už tam nechodim ...
 
Ahojte, co se týče překladu multiplayeru, bude se jednat o kompletní překlad se vším všudy?
 
Bude přeloženo vše, co jde. Jediné, co nebude přeloženo, jsou některé výzvy/bedny (typicky jde o časové výzvy, které po nějaké době zmizí), které nejdou přeložit, jelikož se jejich texty načítají ze serveru a nejsou nikde lokálně uložené.
 
Naposledy upraveno moderátorem:
Paráda, co víc si přát, pro mě jsou důležité karty vylepšení, překládám si je sice částečně sám nebo pomocí google apky , ale nějak mi ten doslovný překlad nedává smysl. Každopádně díky za odpověď a ať se daří.
 
Mohu se jenom zeptat, hra zatim neni ke stazeni, takze je jiste, ze to pojede na verzi zakoupene od Steam ? Diky
 
Zdravím,
Chtěl bych se zeptat který týden je myšleno "tento týden" Děkuju.
 
MALYCAUNER Hru ani nikdy nestáhneš! EA si tohle dobře hlídá, ani jednička se nedá stáhnout.... jen koupit a pak stáhnout ale ne na Steamu ale Originu :)
 
WOW
dekuju z hlouby sve rehydratacni jednotky :) konecne si uziju kampan na kterou jsem cekal tak dlouho. Sice nemuzu poslat penize ale rozhodne dekuju ze si uziju tuhle pecku. Snad karma funguje a doufam ze ostatni mohou prispet protoze tohle urcite nebyla lehka vec. jeste jednou diky ! recoo

edit:
Jinak ESET aktualne soubor nechce stahnout a hlasi vir nebo co :) tzn nehledejte to na plose a povolte stazeni. vir tam urcite neni :D ale eset to rad dela s .exe soubory. to jen tak kdyby neco at pomuzu stouchnutim :)
 
Naposledy upraveno moderátorem:
Ahoj, AVAST mi hlásí malvare v souboru češtiny ke Star Wars Battlefront II . Bude opraveno? Na češtinu čekám jak na boží smilování :) Jinak dobrá práce :)
 
Malej bonus
Instalace bezproblemu. Instalator nasel slozku kde je hra i na jinem disku. Ceske menu a popisky sedej aktualne k tomuto datu. Takze diky jeste jednou:) fakt to slape

Edit: ano vypni avast nebo udelej vyjimku myslim ze by to mel umet stejne jako jine antiviry. Stejna kategorie jako u stazeni souboru jak jsem psal bracho

Edit2: Funguje i po nedavne aktualizaci. Koukal jsem hra se od launche strasne zmenila. Musim rict k dobremu tak snad budou i aktualizace :)
 
Naposledy upraveno moderátorem:
Godxon doplnil k překladu Star Wars Battlefront II (2017) nové informace:

Překlad vydán!

Čeština pro Star Wars Battlefront II (2017) je nyní dostupná ke stažení ze stránky https://www.godxonovycestiny.cz/star-wars-battlefront-ii.

Překlad se budu snažit upravovat po každé aktualizaci hry.

Ukázka češtiny:
Pro zobrazení tohoto obsahu potřebujeme váš souhlas s nastavením souborů cookie třetích stran.
Podrobnější informace naleznete na naší stránce o souborech cookie.

Zjistěte víc o této aktualizaci...
 
Godxon, hele jelikož tady nejidou poslat PM, tak jsem ti napsal něco k tomuhle překladu na tve stránky s češtinama do "hlášení chyb" tak se na to mrkni prosím. Prozatím jsem to tady psát nechtěl :) Jinak skvělá práce, ale (viz výše) :)
 
Bohužel multak pise po instalaci cestiny Byl jsi vyhozen systemem Fairfight.
 
Potvrzuji. Mam to potvrzené i od podpory EA na zabannovanych učtech. Horko těžko teďka domlouvám unbann. Prostě to označali za: "nepovolené přepsání obsahu hry" a zasahování do kontextu hry - zvýhodnění, jak jsem vyrozuměl, takže všem doporučuju instalovat jen s tímhle rizikem :(
 
Ahoj,
je to tak. Teď jsem to zjistil. Na hře jsem měl několik desítek hodin s upravenými soubory, ale teprve po posledním hotfixu za to dávají ban (při hraní multiplayeru s upravenými soubory). První ban je naštěstí jen týdenní. Doporučuji tedy všem češtinu odinstalovat, pokud chcete hrát multiplayer. Češtinu jsem stáhl. Můžeme všichni poděkovat EA.

Mrzí mě to a omlouvám se všem, kteří dostali ban.

EDIT: Pokud to půjde, vytvoříme češtinu, která bude zakazovat multiplayer při její aktivaci (nějak tak, jak to bylo u češtiny GTA V). Každopádně to nic nemění na tom, že několik měsíců práce je v ******.
 
Naposledy upraveno moderátorem:
Jak říkáš, když k tomu přidám arogantní chování adminů z EA co mají na starosti zabannované účty, kterým prostě nevysvětlíš že to není žádný hack, crack, pish... tak je to opravdu škoda :( Nicméně ten týden bannu využiju na dohrání kampaně v CZ. Chápu Vaši flustraci, z pocitu zbytečné práce ale malou náplastí Vám snad budiž to, že i tak si tu člověk užije díky Vám v Singlu. Za mě: Díky.
 
Back
Top