• Provozní plány portálu Překlady her pro rok 2024

    31.3. přejde portál do režimu pouze pro čtení, tedy bude možné dála stahovat překlady, ale již nebude možné se registrovat a jakkoliv přispívat do diskusí kromě překladatelů
    31.12. dojde k ukončení provozu portálu Překlady her

    Za celý tým, který se od založení staral o tento portál, bychom vám chtěli poděkovat za vaši přízeň. Bylo to dlouhých 9 let našich životů. Všechno někdy končí, aby něco nového mohlo začít.
    Za mě jako provozovatele bych chtěl poděkovat všem lidem, kteří svojí prací přispěli k chodu celého portálu, všem překladatelům, kteří sem přispívali svými díly, a i vám všem, kteří jste se rozhodli nás, jakkoliv podpořit.

  • Než zase začnete plodit weby, discordy a jiné komunity pro sdružování lidí kolem amatérských překladů, tak prosím nejdříve přemýšlejte a čtěte...
    Spuštěn web skupiny Herní překlady ←→ Nový portál pro každého od Lokalizace.net
Spyro: Reignited Trilogy (SK + 3D písmená)

Spyro: Reignited Trilogy (SK + 3D písmená) 1.0

MixerX

Uživatel
Příspěvky
278
Skóre reakcí
556
Bodů
0
MixerX přidal nový překlad:

Spyro: Reignited Trilogy (SK + 3D písmená) - Slovenská lokalizácia všetkých 3 dielov Spyro vrátane diakritiky v 3D písmach.

Pro zobrazení tohoto obsahu potřebujeme váš souhlas s nastavením souborů cookie třetích stran.
Podrobnější informace naleznete na naší stránce o souborech cookie.

Fialový drak Spyro bol koncom 90. rokov maskotom konzoly PlayStation. Remaster z roku 2018 bol pre mnohých z nás dychberúci, najmä ak sme na tejto hre vyrastali. Už od vydania hry na PC som sa pohrával s myšlienkou pripraviť preklad, avšak podmienkou bola možnosť plnohodnotne preložiť názvy úrovní písaných 3D písmom. Ako to napokon dopadlo sa môžete pozrieť v priloženom videu a obrázkoch.

Lokalizácia je prakticky hotová, prebieha už len testovanie a...

Zjistěte více o tomto překladu...
 
Len by som chcel upresniť: táto lokalizácia funguje aj na Switch verzii hry (keďže je to multiplatformová hra).
 
Uživatel MixerX vložil k překladu Spyro: Reignited Trilogy (SK + 3D písmená) novou aktualizaci:

Nová verzia inštalátora

Inštalátor bol upravený tak, aby nemenil existujúce herné archívy, ale pridal nové, ktoré obsahujú iba súbory so slovenčinou. Vďaka tomu je inštalácia kratšia, záloha nevyžaduje žiadne miesto na disku a najmä si môžete jednoduchšie nainštalovať preklad aj na Switch, k čomu som pridal návod do popisu prekladu.

Přečtěte si více o této aktualizaci...
 
Do popisu prekladu bol pridaný návod, ako dostať preklad na Switch.

Navyše mám pre hráčov otázku. Počas tvorby prekladu som pokusne poslovenčil zopár textúr, ako tomu bolo zvykom pri našich starších prekladoch, napr. Broken Age, Vanishing of Ethan Carter, Grand Theft Auto III, Call of Duty 2 a mnohé iné. Mali by ste záujem o preklad, ktorý okrem textov lokalizuje aj všetky textúry? Má zmysel, aby som na tom pracoval ďalej?
 
ked to spustim hram to na ps4 gamepade a vychrlim ohen vsetko asi na 1s prestane reagovat mate podobne skusenosti ? na klavestnici to ide normalne neviete co s tym je ? dakujem
 
Back
Top