• Provozní plány portálu Překlady her pro rok 2024

    31.3. přejde portál do režimu pouze pro čtení, tedy bude možné dála stahovat překlady, ale již nebude možné se registrovat a jakkoliv přispívat do diskusí kromě překladatelů
    31.12. dojde k ukončení provozu portálu Překlady her

    Za celý tým, který se od založení staral o tento portál, bychom vám chtěli poděkovat za vaši přízeň. Bylo to dlouhých 9 let našich životů. Všechno někdy končí, aby něco nového mohlo začít.
    Za mě jako provozovatele bych chtěl poděkovat všem lidem, kteří svojí prací přispěli k chodu celého portálu, všem překladatelům, kteří sem přispívali svými díly, a i vám všem, kteří jste se rozhodli nás, jakkoliv podpořit.

Spintires: MudRunner

Spintires: MudRunner 18/10/18 + 3xDLC

S

SiViN

Návštěvník
SiViN přidal nový překlad:

Spintires: MudRunner - Dvojka blátivých cest v češtině

"Dvojka" skvěle zablátěné hry Spintires bohužel do vínku nedostala českou mutaci, stejně jako jednička. U simulátorů tohoto typu mnohdy není ani nevyhnutelně potřeba, ale přeci jen, potěší, no ne? Pro zajímavost: obsahuje zhruba 17 normostran textu.

Přeloženo bude vše, včetně diakritiky
. Malá ukázka:

Zobrazit přílohu 13280

Podpora
Jedná se o můj první překlad, proto prosím především o morální podporu a shovívavost před dokončením.

Pokud vás ale překlad potěší na tolik, že...

Zjistěte více o tomto překladu...
 
Jen bych dodal že první díl češtinu má, stačí ji přepnout v menu hry
 
Jak to teď po sobě čtu, taky jsem to pochopil jako, že píšu o tom že jednička češtinu neměla. Myslel jsem to ale tak, že dvojka bohužel češtinu nedostala a jednička ano ;) Právě že jednička mě bavila a teď ta dvojka bez CZ :( ne na dlouho!
 
Super už sa teším keď bude hotový preklad :) dúfam že už to nebude trvať dlho som nedočkaví :D
 
To netusim, od prvni verze vytvarim instalator stejnym zpusobem, ale kouknu co je ten trojan zac a pokusim se odtranit, pokud prijdu na to co to je.

EDIT: prekvapive jsem nasel nejhodnotnejsi diskuzi v CZ :) https://www.itnetwork.cz/csharp/dis...s-oznacuje-me-programy-jako-vir-5a48d236f2641 takze, jde o to, že windowsu vadí, že program není podepsaný a hrabe v registrech (hledám kde je hra nainstalována skrze Steam) a kopíruje ze sebe nějaké soubory do PC (aplikace má v sobě samozřejmě soubory a ty vkládají do souborů hry).

Bohužel ten podpis koupený na podepisování aplikací nemám (jen pracovní, ale ten použít nesmím). Kvůli jedné češtině kterou dělám zadarmo ho ale neplánuji koupit. Opravdu se ale nemusíte bát. Trojan v tom pravém slova smyslu v tom fakt žádný není.
 
Naposledy upraveno moderátorem:
Předně díky za super práci na češtině. I když by se zrovna tahle hra bez češtiny obešla, je to s ní mnohem příjemnější a pro našince hravější.

Chystáš prosím Tě update pro Old-Timers DLC?
 
Naposledy upraveno moderátorem:
Back
Top