• Provozní plány portálu Překlady her pro rok 2024

    31.3. přejde portál do režimu pouze pro čtení, tedy bude možné dála stahovat překlady, ale již nebude možné se registrovat a jakkoliv přispívat do diskusí kromě překladatelů
    31.12. dojde k ukončení provozu portálu Překlady her

    Za celý tým, který se od založení staral o tento portál, bychom vám chtěli poděkovat za vaši přízeň. Bylo to dlouhých 9 let našich životů. Všechno někdy končí, aby něco nového mohlo začít.
    Za mě jako provozovatele bych chtěl poděkovat všem lidem, kteří svojí prací přispěli k chodu celého portálu, všem překladatelům, kteří sem přispívali svými díly, a i vám všem, kteří jste se rozhodli nás, jakkoliv podpořit.

Spellforce 3

Uvažoval jsem o zakoupení a překlad bych tedy uvítal, ale ani z recenze jsem nepochopil, jak je to v singlu s RPG a RTS částí (multiplayer mě nezajímá). To se nějak pravidelně střídají? Nebo lze hrát jen jednu nebo druhou?
 
Ano Kamile Spellforce má dvě roviny první je něco jako byl Warcraft vytvořit ekonomiku + armádu atd, druhou jsou hrdinové kteří mají vlastní RPG systém (nařeknu který ve trojce je neboť jsem ji ještě nehrál :( ) a mohl si jim dávat různé dovednosti a schopnosti. Obvykle se stávalo, že armádu si měl na držení pozic a dobývání nepřátelské základny, ale okolí a všechny neutrální příšery si zabíjel právě hrdiny ( Vlastně jako ve Warcraftu , akorát ten neměl ten RPG systém).

Proto tam uvádí RPG a RTS.
 
Naposledy upraveno:
Chcem sa opýtať či neviete o tom, že by niekto pracoval na slovenskom preklade Spellforce 3? Rád by som pomohol ako prekladateľ.
Dík.
 
Hmm...prekladanie do slovenčiny vám náhodou nepomôže?
Rád by som pomohol.
 
Zdravím, mohu vědet jak to vypadá s češtinou na tuto hru?
 
Naposledy upraveno moderátorem:
Kurňa, Barbare, zjisti si aspoň přesné informace, než něco napíšeš. Hotovo je 32%.
 
Barbar: docela jedete. :) Ať se daří.


BTW Nějaké info o hře, příběhu, hrdinech s CZ titulky... ty záběry extra zajímavé nejsou, ale někomu se to třeba bude hodit.

Pro zobrazení tohoto obsahu potřebujeme váš souhlas s nastavením souborů cookie třetích stran.
Podrobnější informace naleznete na naší stránce o souborech cookie.
 
Ahojky kluci.Moc si vážím toho,že hru překládáte.Chtěla bych vědět jak to vypadá s překladem a na jak dlouho ho vidíte ? Popř kdy by mohl být hotov...Díky za info a budu se těšit :)
 
Ahoj myslím že je reálné to letos stihnout, ale kdy ti přesně nepovím.
 
Zdravim, mozem sa spytat ci pokracujete na preklade a ak ano, ako na tom je? Dakujem velmi pekne za odpoved.
 
Ahoj všem , jak to tady prosíííím vypadá , moc děkuji , už se nemohu dočkat :)
 
Projekt byl pozastaven, priorita dostal poslední díl Tomb Raidera jak bude dodělán hned se k němu vrátíme.
 
Prosím jaká je naděje že to přeložíte?Měl bych o překlad na Spellforce 3 velký zájem.Děkuji za odpověď.
 
Ahoj , no koukal sem na nové video na Youtube a zase jsem si povzdechl , už se vážně těším na Češtinu . Už aby to bylo :cry:
 
Cca 6 měsíců. Projekt byl zastaven neboť přednost dostal Tomb novej, ale až se dodělá a otestuje tak se k tomu vrátíme. zastavilo se to cca na 70 procentech.
 
Moc děkuji za info a předběžnou dobu , jsem rád a už se fakt těší,. díky
 
Chci se zeptat budete překládat i očekávaný datadisk do Spellforce 3,který přídává rasy trpaslík a temné elfy
 
Teda to vypadá fakt parádně, už těším na češtinu. Držím projektu palce a případně pustím chlup :)
 
Ahoj Ahoj , pls pls , že prosííííím se pokračuje v češtině . jsou to jediné 2 hry na které se letos těším. Tato a DOS2 :(
 
Samozřejmě se pokračuje, neboj. Už je i video s alfou české lokalizace. Stačí se podívat na náš FB a zjistíš, že už to nebude dlouho trvat.
 
Back
Top