• Provozní plány portálu Překlady her pro rok 2024

    31.3. přejde portál do režimu pouze pro čtení, tedy bude možné dála stahovat překlady, ale již nebude možné se registrovat a jakkoliv přispívat do diskusí kromě překladatelů
    31.12. dojde k ukončení provozu portálu Překlady her

    Za celý tým, který se od založení staral o tento portál, bychom vám chtěli poděkovat za vaši přízeň. Bylo to dlouhých 9 let našich životů. Všechno někdy končí, aby něco nového mohlo začít.
    Za mě jako provozovatele bych chtěl poděkovat všem lidem, kteří svojí prací přispěli k chodu celého portálu, všem překladatelům, kteří sem přispívali svými díly, a i vám všem, kteří jste se rozhodli nás, jakkoliv podpořit.

Souhrn novinek

banner_novinky_z_prekladu_her.png

Souhrn novinek za leden
Zdravím Vás, přátelé. Nový rok máme v plném proudu, a tak se nám blíží první "Souhrn Novinek". Tento měsíc nemá smysl udělat klasickou verzi tohoto článku, na který jste si zvykli. Na začátku ledna jsem udělal shrnutí minulého roku, které obsahovalo základní informace o všem, co se událo v roce 2021 + vše, co se dokončilo z překladů do data vydání článku.


spacer.png


Úplně první věc, kterou udělám v tomto článku, bude uvítání Vás všech v novém roce a popřání všeho dobrého do tohoto roku. Překladatelům mnoho úspěšných projektů, testerům co nejméně chyb po dokončení překladu a týmu PH co nejlepší komunitu bez zbytečných "rejpalů". Vám všem ostatním, co se nepodílíte na tvorbě překladů, ale i tak patříte do naší komunity, přeji mnoho hodin, které strávíte užíváním si našich lokalizací. V novoročním shrnutí jste upozornili na chyby ve článcích. Z tohoto důvodu zde píšu, že všechny mé články, které neprojdou korekcí, jsou čitelné pouze na vlastní nebezpečí a jakékoliv stížnosti budou z mé strany ignorovány. (Nebo to opravte a pošlete mi to kompletní do zpráv, já to pak překopíruju.)

spacer.png


Vraťme se k tomu hlavnímu, a to jsou dokončené a nebo očekáváné lokalizace. Máme zde 5 dokončených a pár začínajících projektů.[/CENTER]

Začneme u @Farflame, který dokončil Outriders a momentálně tuto pecku vypustil pro všechny, kteří pustili nějakou kačku na "podporu a rozvoj" týmu. Pro všechny ostatní, kteří čekají a z jakéhokoliv důvodu nemají tu kačku na podporu, se určitě za nějaký čas zpřístupní tato dlouho očekávaná lokalizace.
Více se o tomto překladu dovíte i na PROFILU PŘEKLADU.

@Mythago tento měsíc dokončil velice zajímavý kousek a já se přiznám, že s tímto žánrem nejsem kamarád, a tak nemůžu poskytnout podrobný popis hry Paratopic. Jako vážně pašerák VHSek? Zní to vskutku zajímavě. Posuďte sami.
Více se o tomto překladu dovíte i na PROFILU PŘEKLADU.
K tomu ještě si tento autor pro Vás připravuje The Wild Eight, ale o tomhle si dáme popisek až to bude hotové.

Tento měsíc se do "síně slávy" vrací @Mayki. Dělám si legraci a myslel jsem tento souhrn. Autor nám přesedlal na VR a začíná to tu pěkně rozhýbávat. Brýle na oči a jedéém. Dokončil Moss VR včetně testování a vydal to mezi nás.
Více se o tomto překladu dovíte i na PROFILU PŘEKLADU.
K tomu přidám ještě jednu podpultovku, on si pro nás už chystá další VR kousek a ten má přeložený. Teď ho začíná testovat a já věřím, že ho do příštího souhrnu dokončí. Řeč je o Red Matter VR.

@Spyker Tym má další tři kousky hotové a dává je na náš portál. Koukněte a rozhodně vyzkoušejte.
The Walking Dead S1
Více se o tomto překladu dovíte na PROFILU PŘEKLADU.
The Walking Dead S2

Více se o tomto překladu dovíte na PROFILU PŘEKLADU.
Papers, Please

Více se o tomto překladu dovíte na PROFILU PŘEKLADU.


spacer.png


Posledních pár informací ohledně připravovaných lokalizací. Za zmínku stojí určitě změna ve vedení překladu Far Cry 6, kde @JohnnyCashCZ přesunul lokalizaci pod křídla @lokalizaceNET. Pevně věříme v brzké vydání této lokalizace a přejeme mnoho úspěchů.

V pondělí 17.01. mezi 21:00 a 22:00 nám na portál nasázela představitelka @CharlottinyCestiny hned 4 připravované projekty. Jmenovitě se jedná o Saints Row: Gat out of Hell, AGENTS OF MAYHEM, Kingdom Hearts Birth by Sleep a LEGO The Incredibles. V podání tohoto týmu je určitě na co se těšit.
 

Přílohy

  • Novinky_z_prekladu_her_new.jpg
    Novinky_z_prekladu_her_new.jpg
    49,6 KB · Zobrazení: 57.100
Naposledy upraveno moderátorem:
Back
Top