• Provozní plány portálu Překlady her pro rok 2024

    31.3. přejde portál do režimu pouze pro čtení, tedy bude možné dála stahovat překlady, ale již nebude možné se registrovat a jakkoliv přispívat do diskusí kromě překladatelů
    31.12. dojde k ukončení provozu portálu Překlady her

    Za celý tým, který se od založení staral o tento portál, bychom vám chtěli poděkovat za vaši přízeň. Bylo to dlouhých 9 let našich životů. Všechno někdy končí, aby něco nového mohlo začít.
    Za mě jako provozovatele bych chtěl poděkovat všem lidem, kteří svojí prací přispěli k chodu celého portálu, všem překladatelům, kteří sem přispívali svými díly, a i vám všem, kteří jste se rozhodli nás, jakkoliv podpořit.

  • Než zase začnete plodit weby, discordy a jiné komunity pro sdružování lidí kolem amatérských překladů, tak prosím nejdříve přemýšlejte a čtěte...
    Spuštěn web skupiny Herní překlady ←→ Nový portál pro každého od Lokalizace.net

Souhrn novinek

KratosTM

Uživatel
Příspěvky
346
Řešení
1
Skóre reakcí
608
Bodů
0
banner_novinky_z_prekladu_her.png

Souhrn novinek k 20.11.2021
Všem přeji překrásnou sobotu. Pro některé z vás to je odpočinková a pro některé možná i pracovní. Tento měsíc mám pro vás hromadu dokončených lokalizací. Pár připravovaných a jako vždy tuny a tuny aktualizací. Skoro to vypadá jako by nám to dělali vývojáři naschvál a přidávali nám práci snad každý měsíc. Začneme trochu netradičně. V první části ještě jednou uvítám @Dauler jako nového redaktora a od prosince začne aktivně sypat své články a převezme si do své režije Novinky ze Světa Her.
Jako další bych rád poukázal na všechny nové příspěvky v Novinkách. Jsou zde čtyři zajímavé články a já vám doporučuji si je projít. Jako například Mračna od @Farflame nebo informace o budoucnosti slovenských překladatelů. Další dva bych nechal do druhé části dnešního článku aby byly pěkně na svém místě.

spacer.png

Dokončené překlady od posledního souhrnu:
Horizon: Zero Dawn (SK), Grand Theft Auto 3 s textúrami (SK), Grand Theft Auto 3: The Definitive Edition (SK),
Tyto tři dokončené lokalizace nám tento měsíc vydala lokalizace.sk a já si myslím, že si zaslouží úvodní slovo.
Horizon je oficiálně venku pro všechny, a tak se můžeme vydat do tohoto světa se slovenskou lokalizací. GTA 3 je klasika, která si zasloužila nejeden článek. Osobně jsem neměl tu čest se podívat jak vypadá Definitive Edition, ale podle všech informací to byl trochu propadák. My však máme tu jistotu, že až to vývojáři dají dohromady máme připravenou Slovenskou lokalizaci.
spacer.png

Leisure Suit Larry: Wet Dreams Don't Dry, Black Sails,
O tyto dva tituly se postaral @ADV Dream a jedna je lechtivá hra ve které se za hlavního aktéra Larryho vydáte na úžasná dobrodružství, které přímo navazují na první díl. Ve druhé lokalizaci se vydáte v režii hlavní aktérky Anny na záhadné lodi vstříc strašidelným tajemstvím. Black Sails nás přesune na tajemnou plachetnici po potopení vaší lodě.

spacer.png

Life is Strange: True Colors,
@Spyker Tym pro nás zase vydává po dvou měsících usilovné práce první a druhou kapitolu tohoto titulu. Podle informací na profilu máte šanci s předstihem dostat epizodu 3? Co pro to máte udělat je myslím jednoduché, hrajte pořád dokola a hledejte jestli Spyker a jeho tým někde neudělali chybu. Pročtěte si aktualizace pro další info.

spacer.png

Drug Dealer Simulator,
@BrkoDrakCZE pro nás připravil překlad simulátoru drogového dealera. Osobně je pro mě šok, že někdo něco takového vůbec vymyslel, ale proti gustu.... No přejdeme k tomu, že je to určitě zajímavé.

spacer.png

Twin Mirror,
@kubinx8 si pro nás připravil beta verzi a prosí nás o veřejné testování. Za mě je to nejlepší pomoc překladateli a to v tom, že to nemusí celé testovat sám, ale máme šanci přidat ruku k dílu na hře. Taky se někdy vzbudíte s absolutní tmou co se stalo včera? Taková trochu kocovina? V téhle hře si to můžete vyzkoušet a zjistit proč máte košili od krve ještě k tomu.

spacer.png

Kingdom Hearts III,
No... Já vám nevím jak to popsat. Trochu "crazy", ale v dobrým slova smyslu. Disney + japonský styl. Připomíná mi to, když si Locika skočí na obchůzku s nějakou postavou z Final Fantasy a kéž by jenom Locika. Donald s Jackem Sparrowem ? No prostě se @CharlottinyCestiny postarali o překlad takového kousku u kterého jsem přemýšlel, že první pořídím dětem, ale když jsem zjistil co to je, tak je to pro mě. Něco máme i na novinkách a vy si můžete přečíst v tom článku od @CharlottinyCestiny .

spacer.png

Tropico 4 + všechny DLC,
Tady to bude jen věta pro info. @Abby vydala už nejspíš finální verzi. Kvůli nějakým okolnostem, které mi unikají se naše bývalá moderátorka rozhodla, že lokalizace do této kvalitní hry uloží na icloud a ne přímo k nám. Doufáme, že i tak si to užijí všichni včetně našich čtenářů a členů.

spacer.png

Tormented Souls, Blair Witch, The Dark Pictures: House of Ashes,
Na závěr jsem si nechal tohoto autora, který má tento měsíc jeden dokončený titul a to hned ten první Tormented Souls, druhý je vlastně starší překlad předělaný do VR a to je Blair Witch. V neposlední řadě je zde připravovaný titul s názvem The Dark Pictures: House of Ashes a o tomto titulu jsme dostali informace už před týdnem v tomto článku. Od příště bude rozdělení kompletní mezi dokončenými a připravovanými lokalizacemi, ale dneska mi to nedalo abych práci překladatele @Mayki nenapsal do jednoho.
spacer.png

Blade of Darkness,
Je tento měsíc poslední dokončená lokalizace, ale tady bych spíše napsal upravená lokalizace z roku 2003 aby fungovala na Steam a měla správně fonty.

spacer.png

Připravované lokalizace:
Far Cry 6
U této hry jsou velká očekávání. My můžeme pouze držet palce nebo podpořit překlad. Hra by si to určitě zasloužila jako její předchozí díly.
Kena: Bridge of Spirits
Takové lokalizace mám nejraději. Oznámím a za dva týdny už má beta verzi pro podporovatele. Což pro nás znamená, že brzy i tohle bude venku.
Cartel Tycoon
Další hra ze světa drogových kartelů. Trochu mi to připomíná mobilní hry. Osobně jsem se nabídl, že i já přiložím ruku k dílu a pár řádků přeložím.

spacer.png

Modifikace:
Kompletní počeštěné Modifikace do The Sims 3, Kompletní počeštěné Modifikace do Total War Warhammer

spacer.png

Aktualizace:
South Park: The Fractured But Whole
Kenshi
Outriders
Star Wars Jedi: Fallen Order
War Mongrels
The Henry Stickmin Collection
Observer: System Redux
PC Building Simulator
Mr. Prepper
Industries of Titan
Saints Row IV
Phoenix Point
Dyson Sphere Program CZ
Men of War: Assault Squad 2
Surviving the Aftermath
Age of Empires 3 Definitive Edition CZ
Mad Games Tycoon 2
Superliminal - SK
Cooking Simulator
DreadOut 2 SK
The Ascent
Expeditions: Viking
Leisure Suit Larry: Reloaded
Northgard
Graveyard Keeper
 

Přílohy

  • Novinky_z_prekladu_her_new.jpg
    Novinky_z_prekladu_her_new.jpg
    49,6 KB · Zobrazení: 35.216
Naposledy upraveno moderátorem:
Nechápu, jak ti můžou okolnosti unikat, ale budiž. Děkuji za zmínku o češtině do Tropica.
 
Back
Top