• Provozní plány portálu Překlady her pro rok 2024

    31.3. přejde portál do režimu pouze pro čtení, tedy bude možné dála stahovat překlady, ale již nebude možné se registrovat a jakkoliv přispívat do diskusí kromě překladatelů
    31.12. dojde k ukončení provozu portálu Překlady her

    Za celý tým, který se od založení staral o tento portál, bychom vám chtěli poděkovat za vaši přízeň. Bylo to dlouhých 9 let našich životů. Všechno někdy končí, aby něco nového mohlo začít.
    Za mě jako provozovatele bych chtěl poděkovat všem lidem, kteří svojí prací přispěli k chodu celého portálu, všem překladatelům, kteří sem přispívali svými díly, a i vám všem, kteří jste se rozhodli nás, jakkoliv podpořit.

  • Než zase začnete plodit weby, discordy a jiné komunity pro sdružování lidí kolem amatérských překladů, tak prosím nejdříve přemýšlejte a čtěte...
    Spuštěn web skupiny Herní překlady ←→ Nový portál pro každého od Lokalizace.net

Souhrn novinek

KratosTM

Uživatel
Příspěvky
346
Řešení
1
Skóre reakcí
608
Bodů
0

banner_novinky.png
Souhrn novinek k 20.09.2021
Vítám vás u dalšího dílu našeho měsíčníku. V tomto měsíci se stala spousta věcí, jako nový vzhled, spousta nových projektů, dokončených lokalizací, další překlady modifikací a tuny aktualizací. V prvních větách bych vám chtěl představit novinku, kterou nám poskytl hosting portálu - aplikace pro všechna zařízení, o čemž se následně rozepíšu více. Poslední dobou to vypadá, že si budu muset někoho najmout, aby mi dělal tyhle úvodní komentáře ke každému měsíci. Něco jako u Simpsonových ty skeče. Pojďme se pustit do toho, co vás zajímá.
spacer.png
Jako první bych vám chtěl představit aplikaci, která je úplně stejná jako webová verze, ale tváří se jako aplikace. Já osobně ji používám a v něčem je to lepší (omylem si nezměním okno nebo nekliknu na link, lepší upozornění atd.), ale zase to má své mouchy, jako kopírování webových adres, což je pro mě zatím peklo. Možná je ale chyba na mém přijmači. :) Jsou dva způsoby, jak to stáhnout a vyzkoušet. Přesněji řečeno, přidám sem 2 fotky, na kterých najdete mobilní verzi a PC verzi stažení aplikace. Pro fanšmejkry, co by chtěli vysvětlit detaily, zde přidám i informace o aplikaci z oficiálních zdrojů (bohužel anglicky).
PC_verze.jpg

mobile-1-banner.jpg

spacer.png
Tento měsíc na to šel @Spid3rCZ docela z ostra. Nejen, že nás informoval o dokončení dvou oficiálních překladů, ale k tomu přidal ještě jeden probíhající projekt. Začneme tím, co pro nás dokončil.
Jako první je tady jistě očekávaný překlad do hry Chernobylite. Jelikož se jedná o oficiální překlad, musíme si počkat, až ho pro nás vývojáři zpřístupní přímo ve hře.
Více se o tomto překladu dovíte na PROFILU PŘEKLADU.
Druhý téměř dokončený projekt je do hry UBOAT. Tahle ponorková senzace má před sebou pouze přeložení tutoriálu a je podle autora hotovo.
Více se o tomto překladu dovíte na PROFILU PŘEKLADU.
Třetí a poslední informace od tohoto autora je hra, který má jisté rysy klasického Falloutu - dobře vypadající ATOM RPG, ale to můžete posoudit sami. Já osobně jsem velice zvědavý na hry z takového světa.
Více se o tomto překladu dovíte na PROFILU PŘEKLADU.
spacer.png
Překladatel @fajnes nám oznámil, že se chystá a určitě již pilně pracuje na překladu hry Psychonauts 2 (SK) pod záštitou lokalizace.sk. Psychonauts 2 je pokračování kultovní skákačky. Kdo má rád takové hry, určitě uvítá i překlad spousty vtípků, které by tam měly být.
Více se o tomto překladu dovíte na PROFILU PŘEKLADU.
spacer.png
@ADV Dream zase tento měsíc přišel s hotovým projektem a rovnou k tomu přidal i něco, co má právě na stole a usilovně překládá.
Jako první projekt bych vám rád oznámil dokončení Deponia The Complete Journey a jak popisek tohoto překladatele napovídá, je to velice zajímavá hra a určitě se překlad hodí pro všechny fanoušky.
Více se o tomto překladu dovíte na PROFILU PŘEKLADU.
Druhý projekt, který je ve fázi překládání, je hra, která mi připomíná našeho Poldu. Netuším, zda budete vyšetřovat nějaké případy, nebo budete mít jiný cíl. Ostatně si přečtěte vše, co nám autor napsal o Leisure Suit Larry: Wet Dreams Dry Twice.
Více se o tomto překladu dovíte na PROFILU PŘEKLADU.
spacer.png
@Mayki nemohu si odpustit tuhle otázku. Ty se rád bojíš, nebo rád někoho strašíš? Není měsíc, kdy by si tento autor nenašel nějakou hororovku nebo lekačku a nepřeložil ji. Tempo tohoto autora je opravdu úžasné a posílá k nám jeden překlad za druhým. Tento měsíc vám oznámím dokončení jednoho projektu, a aby toho nebylo málo, máme tady další v přípravě.
Jako první a dokončený projekt tento měsíc je kousek se jménem The Descendant, a jak jsem minulý měsíc avizoval, tak překlad byl téměř před dokončením 20.08.. Teď už vám s radostí oznamuji finální verzi a dokončený projekt této pecky.
Více se o tomto překladu dovíte na PROFILU PŘEKLADU.
K tomu druhému projektu se právě váže můj první dotaz. Vážně zase další horor? Autor se pustil do dalšího projektu, i když momentálně aktivně maká na The Ascent, ale to není ten kousek, který se nám rozhodl představit a přidat jej do svého portfólia. Já zde píšu o oznámení překladu hry Tormented Souls.
Více se o tomto překladu dovíte na PROFILU PŘEKLADU.
spacer.png
@Toasat165 k nám tento měsíc přivedl dokončení projektu Dungeons: The Dark Lord DLC 1.3 a my jsme velice rádi a vážíme si jeho práce.
Více se o tomto překladu dovíte na PROFILU PŘEKLADU.
spacer.png
@Paras k nám tento měsíc přidal kousek podle dohody od skupiny WhiteHorse, a tak se nám touto exkluzivní dohodou zpřístupnily nějaké tituly z jejich skladiště. V budoucnu bychom se mohli těšit i na další. Tento měsíc máme tady "novinku" s názvem Europa Universalis IV a my jsme rádi, že můžeme nabízet i tituly skupiny WhiteHorse.
Více se o tomto překladu dovíte na PROFILU PŘEKLADU.
spacer.png
@Jetmouse přidal lokalizaci na titul se jménem Yoku's Island Express. Tento kousek je převážně pro děti, ale určitě i starší dokáže zabavit a v češtině ještě víc.
Více se o tomto překladu dovíte na PROFILU PŘEKLADU.
spacer.png
@666joxer zase tento měsíc vyšel na světlo světa s hrou připomínající kdejakou kriminálku v televizi, a to Art of Murder: The Secret Files. Společně s touto určitě skvělou lokalizací pojďme řešit případy a vraždy jako profesionálové.
Více se o tomto překladu dovíte na PROFILU PŘEKLADU.
spacer.png
@CharlottinyCestiny. Tato skupina si pro nás tento měsíc připravila oznámení o překladu kultovní hry, která nese název Saints Row IV. My všichni, kteří tento titul vlastníme nebo známe, jsme určitě velice potěšeni a čekáme na zdárný konec.
Více se o tomto překladu dovíte na PROFILU PŘEKLADU.
spacer.png
Tento měsíc poprvé budu psát i sám o sobě a rád bych vám oznámil, že jsem se pustil do projektu sice staršího kousku, ale rozhodně kvalitního. Řeč je o Men of War Assault Squad 2. Na projektu jsem začal sám, ale už mám 2 pomocníky.. Vše dopíšu a budu informovat průběžně.
Více se o tomto překladu dovíte na PROFILU PŘEKLADU.
spacer.png
@Farflame tento měsíc těsně před uzavírkou přišel s oznámením krásného kousku Outriders a my můžeme jen čekat, podpořit a nebo držet palce jemu a jeho týmu, aby se překlad co nejlépe vydařil. Tento kousek vypadá zajímavě a osobně přemýšlím, kde na to všechno vzít peníze. :)
Více se o tomto překladu dovíte na PROFILU PŘEKLADU.
spacer.png
A teď ještě ve zkratce nově přidané modifikace:
@Swankest CZ přeložil další módy do Amnesia a jeden do SOMA
__Amnesia mod_ Pactum Tenebris/Amnesia mod Boundary/Amnesia mod Wake Up/Amnesia mod Absurd 2: The Drugged Up Nightmare/Amnesia mod The Visitor/Amnesia mod The Darkest Corner
SOMA mod The Truth

@Ralph Shepard dokončil mód pro Rimworld.
Rimworld - Rimatomics

@Toasat165 přidává pomalu, ale jistě ke své sbírce další a další překlady.
Kompletní počeštěné Modifikace X-com 2 War of The Chosen
spacer.png
Zde najdete spoustu aktualizovaných lokalizací. Stačí kliknout a hned budete vědět, co se změnilo.
Beyond a Steel Sky
Age of Empires II Definitive Edition
Brutal Legend SK
Chaos on Deponia
Goodbye Deponia
Minecraft: Story Mode 2
Car Mechanic Simulator 2021
Mr. Prepper
Remothered: Broken Porcelain
Total War: Rome Remastered
Anno 1800 (včetně DLC)
Tacoma
Airships: Conquer the skies !překlad opuštěn!
The Whispered World Special Edition
The Sims Medieval a DLC Pirates and Nobles
No Man's Sky
Cooking Simulator
Industries of Titan
Face Noir
Life is Strange: True Colors
Rome Total War - Remastered
South Park: The Fractured But Whole
Age of Empires 3 - Definitive Edition SK
Mad Games Tycoon 2
Cayne
PC Building Simulator
Astroneer
Leisure Suit Larry: Reloaded
Farm Manager 2021
 

Přílohy

  • Novinky_z_prekladu_her_new.jpg
    Novinky_z_prekladu_her_new.jpg
    49,6 KB · Zobrazení: 4.507
Naposledy upraveno moderátorem:
Back
Top