• Provozní plány portálu Překlady her pro rok 2024

    31.3. přejde portál do režimu pouze pro čtení, tedy bude možné dála stahovat překlady, ale již nebude možné se registrovat a jakkoliv přispívat do diskusí kromě překladatelů
    31.12. dojde k ukončení provozu portálu Překlady her

    Za celý tým, který se od založení staral o tento portál, bychom vám chtěli poděkovat za vaši přízeň. Bylo to dlouhých 9 let našich životů. Všechno někdy končí, aby něco nového mohlo začít.
    Za mě jako provozovatele bych chtěl poděkovat všem lidem, kteří svojí prací přispěli k chodu celého portálu, všem překladatelům, kteří sem přispívali svými díly, a i vám všem, kteří jste se rozhodli nás, jakkoliv podpořit.

Shadow Tactics: Blades of the Shogun (SK)

Shadow Tactics: Blades of the Shogun (SK) 2.2.11

MixerX

Překladatel
Příspěvky
278
Skóre reakcí
556
Bodů
0
MixerX přidal nový překlad:

Shadow Tactics: Blades of the Shogun (SK) - Slovenská lokalizácia kompatibilná s verziou 2.2.10f prekladá všetky časti hry s úplnou diakritikou.

Stratégia z japonského prostredia z roku 2016 od vývojárov Mimimi si našla mnoho priaznivcov. Slovenská lokalizácia začala vznikať ešte pred vydaním hry s posvätením samotných autorov hry. Teraz prinášame novú verziu prekladu kompatibilnú s verziou hry 2.2.10.f.

Keďže tento preklad poslúžil autorovi Apolienerovi ako základ pre jeho češtinu, bola by škoda, keby sa slovenskí hráči na PrekladyHer.eu nedostali k verzii vo svojej reči.

Lokalizácia prekladá všetky časti hry s úplnou diakritikou,...

Zjistěte více o tomto překladu...
 
Dnes (doslova o hodinu :) vychadza samostatne rozsirenie tejto skvelej strategie pod nazvom Shadow Tactics: Blades of the Shogun - Aiko's Choice a snad nikoho neprekvapi, ze sa chysta aj slovencina.
Viac info coskoro...
 
Uživatel MixerX vložil k překladu Shadow Tactics: Blades of the Shogun (SK) novou aktualizaci:

Nová verzia určená pre všetky platformy

Hra pred pár dňami vyšla zdarma na Epic Store a pri tejto príležitosti Vám prinášame upravený preklad aj na túto platformu. Preklad obsahuje menšie opravy - preklepy, doplnenie pár chýbajúcich textov. Najmä však obsahuje vylepšený inštalátor, ktorý automaticky deteguje platformu EPIC/Steam/GOG a nastaví správny priečinok. Finálna verzia hry je 2.2.11.F.

Přečtěte si více o této aktualizaci...
 
Back
Top