• Provozní plány portálu Překlady her pro rok 2024

    31.3. přejde portál do režimu pouze pro čtení, tedy bude možné dála stahovat překlady, ale již nebude možné se registrovat a jakkoliv přispívat do diskusí kromě překladatelů
    31.12. dojde k ukončení provozu portálu Překlady her

    Za celý tým, který se od založení staral o tento portál, bychom vám chtěli poděkovat za vaši přízeň. Bylo to dlouhých 9 let našich životů. Všechno někdy končí, aby něco nového mohlo začít.
    Za mě jako provozovatele bych chtěl poděkovat všem lidem, kteří svojí prací přispěli k chodu celého portálu, všem překladatelům, kteří sem přispívali svými díly, a i vám všem, kteří jste se rozhodli nás, jakkoliv podpořit.

Scythe - Digital Edition SK

Scythe - Digital Edition SK 1.06

Gaunt

Překladatel
Příspěvky
507
Řešení
4
Skóre reakcí
540
Bodů
0
Gaunt přidal nový překlad:

Scythe - Digital Edition SK - Slovenský preklad digitálne verzie tejto stolovej hry

maxresdefault.jpg

Scythe – Digital Edition predstavuje digitálnu verziu rovnomennej stolovej hry. Je to ekonomicko-vojenská hra odohrávajúca sa vo fiktívnej minulosti s nádychom steampunku. Hra ponúka 7 rôznych strán charakteristických svojimi bonusmi a hlavne postavami, pričom ku každej je napísaný krátky popis (texty sú odlišné od stolovej predlohy). Pri preklade termínov som sa snažil brať ohľad aj na českú lokalizáciu hry,...

Zjistěte více o tomto překladu...
 
Ahoj
moc děkuji za překlad jen na steamu je už verze hry 1.6.73 a překlad na ní nefunguje. Chtěl bych poprosit zda by bylo možné překlad upravit na novou verzi.
 
Ahoj,
na Scythe nevyšiel už dosť dlho nový update, takže ako naschvál muselo sa tak stať teraz :( Aj keď všimol som si, že sa tak stalo hneď na druhý deň potom, ako som vydal tento preklad.
Bohužiaľ hru nemám na Steame, keďže tento preklad, som pôvodne robil na požiadanie, ale nakoniec žiadateľ od toho odstúpil kvôli korana kríze a ja som mal už len texty a preklad som chcel už dokončiť, keď som na ňom začal pracovať. Takže som ani nevedel, že vyšla aktualizácia.
Na aktualizácii prekladu práve pracujeme. Aktuálne na Humble Bundle je balík so stolovými hrami za 11€ a medzi nimi je aj Scythe, takže chcel by som sa opýtať, či niekto náhodou už túto hru nemá a bol by ochotný dobrosrdečne mi ňou prispieť kvôli budúcim updateom. Na preklad mi stačí hra aj bez DLC, keďže texty sú v jednom súbore.
Pokúsime sa hru v čo najkratšom čase aktualizovať.
 
Týmto by som sa chcel verejne poďakovať používateľovi @Vonter za poskytnutie Steam kľúča pre Scythe : Digital Edition.
Dúfam, že takto budem v obraze a budem tak informovaný o prípadných budúcich aktualizáciách hry :)
 
Dobrý den,
bohužel opět vyšla nová verze a překlad již na tuto verzi správně nefunguje.
Myslíte že je nějaká šance aktualizovat překlad?
Chápu že je to nekonečná práce a navíc zadarmo.
Ale nedá mi to se nezeptat.
Za případnou aktualizaci předem moc děkuji.
 
Dobrý deň,
nainštaloval som si Scythe zo Steamu a hra je vo verzii 1.6.84. Naposledy sme preklad aktualizovali v auguste a odvtedy nevyšiel na hru žiadny nový update.
Nainštaloval som môj preklad a hra funguje bez problémov v slovenčine.
Skúste si stiahnuť preklad ešte raz alebo preinštalujte si hru. Ak by vám to stále nefungovalo, dajte nám vedieť.
 
Mám hru na GOG a píše to tam verzi 1.6.85 Tak v tom bude asi problém. Takže si jí zkusím pořídit na Steamu.
Každopádně děkuji za rychlou odpověď.
 
Dobry den, bude mozne vydat preklad aj na verziu 1.7.04, existujuca verzia lokalizácie 1.0 (11. 1. 2021) pri instalacii vykazuje chyby, dakujem.
 
Dobrý deň,
preklad aktualizujeme, ale, bohužiaľ, zatiaľ neviem povedať kedy. Na preklade sa podieľali dvaja technici a pri každej aktualizácii je potrebné upraviť nástroje na preklad. Taktiež dúfam, že tentokrát je už verzia na GOGu totožná s tou na Steame.
 
Ahoj,
pokiaľ máš hru na Steame, tak stačí, keď použiješ aktuálnu verziu prekladu, čo bola určená pre 1.7.04. Súbory s textami a fontami sa nelíšia od tých predchádzajúcich, takže by to malo normálne fungovať. Teda aspoň mne to fungovalo.
 
Ahoj, můžu poprosit o aktualizování překladu na současnou verzi hry?
 
Dobry den, vcera (16.05.2022) sa mi aktualizovala hra Scythe na novu verziu a preklad po preinstalovani prestal fungovat.
Prosim bolo by mozne aktualizovat preklad na novsiu verziu?
Dakujem.
 
Back
Top