• Provozní plány portálu Překlady her pro rok 2024

    31.3. přejde portál do režimu pouze pro čtení, tedy bude možné dála stahovat překlady, ale již nebude možné se registrovat a jakkoliv přispívat do diskusí kromě překladatelů
    31.12. dojde k ukončení provozu portálu Překlady her

    Za celý tým, který se od založení staral o tento portál, bychom vám chtěli poděkovat za vaši přízeň. Bylo to dlouhých 9 let našich životů. Všechno někdy končí, aby něco nového mohlo začít.
    Za mě jako provozovatele bych chtěl poděkovat všem lidem, kteří svojí prací přispěli k chodu celého portálu, všem překladatelům, kteří sem přispívali svými díly, a i vám všem, kteří jste se rozhodli nás, jakkoliv podpořit.

Rozbil sem si hru a ted nevim jak pokračovat

kafkynscz

Uživatel
Příspěvky
29
Skóre reakcí
0
Bodů
0
Včera přes službu steam sem si nainstaloval hru chtěl sem si do ní stahnout češtinu tady odsud ale jelikož po nainstalovaní češtiny a zapnutí hry byla furt Hra v aj tak sem češtinu odinstaloval a ted se mi hra spustí ale neukazuje se hlavní menu Hra Emergency call(Notruf) 112 takže nějaké rady viz příloha vážně Semi takhle hra teď zapíná
 

Přílohy

  • obrázek_2022-04-30_124932226.png
    obrázek_2022-04-30_124932226.png
    1,5 MB · Zobrazení: 59
Takže notebook, já ale spíš myslel, co má za hardware. Třeba může zlobit grafika, nebo cokoli jiného. Zkus vše aktualizovat. Buď jednotlivě, nebo Driver Boostrem.
 
Zkus aktualizovat ovladače všeho. Chipset, grafika, zvuk atd... Třeba zlobí něco z toho. A pokud ne, tak opravdu je to hrou.
 
Ještě bych zkusil hru nainstalovat na jiném PC (nebo steam decku :D) aby se vyloučil problém tveho HW. Pak bych to dál řešil.
 
Back
Top