• Provozní plány portálu Překlady her pro rok 2024

    31.3. přejde portál do režimu pouze pro čtení, tedy bude možné dála stahovat překlady, ale již nebude možné se registrovat a jakkoliv přispívat do diskusí kromě překladatelů
    31.12. dojde k ukončení provozu portálu Překlady her

    Za celý tým, který se od založení staral o tento portál, bychom vám chtěli poděkovat za vaši přízeň. Bylo to dlouhých 9 let našich životů. Všechno někdy končí, aby něco nového mohlo začít.
    Za mě jako provozovatele bych chtěl poděkovat všem lidem, kteří svojí prací přispěli k chodu celého portálu, všem překladatelům, kteří sem přispívali svými díly, a i vám všem, kteří jste se rozhodli nás, jakkoliv podpořit.

Restart a opravdová akce pro vás.

KratosTM

Překladatel
Příspěvky
346
Řešení
1
Skóre reakcí
608
Bodů
0
6-icons-for-translation-agencies-banner.png

Hodíme pořádný restart za vším co se stalo v posledních pár dnech.

Všechny vás zdravím a přidávám už teď krásné prožití Vánočních svátků a Šťastný nový rok. Po tom co se stalo a nechci se k tomu vracet jsme se rozhodli ve vedení PH udělat nějakou "nápravnou" akci o pár klíčích na různé platformy. To co následovalo bylo pro mě naprosto úžasné. Obrovská vlna solidarity a podpory od vás obrátila akci o pár klíčích na naprosto jedinečnou Akci s velkým A. Nasbíralo se něco kolem neuvěřitelných 130 klíčů na různé platformy, nejsou to pouze celé hry. Některé jsou i DLC, ale i tak je to naprosto fenomenální sbírka, kterou mám momentálně u sebe. K tomu mám ještě seznam komiksů v angličtině a ty pošlu všem kdo budou mít zájem. Všechny štědré dárce najdete v tomto příspěvku kde budou jmenovitě vypsáni s obrovským díkem. @Ascalon a @Paras nechali rozhodnout mě, jak to vlastně rozdat. Já se rozhodl to udělat následovně.

Z toho kvanta klíčů jsem vybral 5 o které se bude losovat na stránce Kolo štěstí Napíšu tam vaše jména a prostě zatočím. Nějak zkusím udělat i přenos, ale nejsem nejlepší technický typ, takže kdyby někdo měl možnost přenosu, tak se sním domluvím stačí se ozvat.

Jaké vlastně hry jsem separoval?
ANNO 1800 Uplay
Assassin's Creed® Origins Uplay
Assassin's Creed® Valhalla Uplay
Baldur's Gate III
The Dark Pictures Anthology: House of Ashes


Všechny ostatní hry a DLC, na které mám klíče budu dnes nebo zítra (spíš zítra, protože dnes večer budu rozdělovat seznam a přiřazovat k sobě DLC) dávat do off topic. Prostě tam hodím jejich seznam a každý má možnost si vybrat jeden kousek. (Pokud k němu připadá i DLC, tak samozřejmě je má i s těmi DLC.) 23.12. si můžete vzít i další kousky maximálně však 3 z toho co zbyde.
Každý pod ten seznam napíšete co jste si vybrali a do jakého losování chcete. (například vyberu si Among Us a chci do losování o Valhallu) vybírejte z těch 5 her nahoře to co chcete, protože aby byla co největší šance pro všechny, tak každý se může přihlásit jen do jednoho losování.
O ostatní klíče si může napsat každý, který má účet zde založený alespoň týden zpět od dnešního dne aby jsme zamezili zakládání účtů za účelem získání vícera klíčů.
Doručovat klíče k Vám je budu průběžně do konverzace s Vámi. Nepište mi zprávy. Nic tím neurychlíte. Průběžně budu chodit k PC a posílat vám klíče + je rovnou škrtat v seznamu. Mějte na paměti, že i já mám děti a tak tady nebudu sedět 24h/7dní v týdny abych vám to hned poslal. Budu se snažit průběžně. Seznam mám pouze já aby nedošlo k duplicitě poslání kódů. A tak psaní ostatním z týmu PH nemá smysl.
Pokud se mi to podaří nějakým stylem domluvit, tak bych to opakoval každý rok.

Teď přejdeme na tu část, která nám umožnila tolik klíčů. Poděkování všem, kteří zaslali klíče. Někteří našli zásoby, někteří naopak koupili na tuto akci a my za vedení PH jsme také něco nakoupili pro vás. Jmenovitě:
@Flu
@Alixon
@Mayki
@Mdzirza
@PredatorV
@siSINka
@Barbar
@GARRUS
@cedricbull
@CharlottinyCestiny
@ferar360
@Paras
@Ascalon
 

Přílohy

  • Soutez big NEW.jpg
    Soutez big NEW.jpg
    70,7 KB · Zobrazení: 40.352
Naposledy upraveno moderátorem:
Soory volako som nepostrehol co sa stalo . Ta stara sutaz teda pada chapem to spravne ? diky
 
Back
Top