• Provozní plány portálu Překlady her pro rok 2024

    31.3. přejde portál do režimu pouze pro čtení, tedy bude možné dála stahovat překlady, ale již nebude možné se registrovat a jakkoliv přispívat do diskusí kromě překladatelů
    31.12. dojde k ukončení provozu portálu Překlady her

    Za celý tým, který se od založení staral o tento portál, bychom vám chtěli poděkovat za vaši přízeň. Bylo to dlouhých 9 let našich životů. Všechno někdy končí, aby něco nového mohlo začít.
    Za mě jako provozovatele bych chtěl poděkovat všem lidem, kteří svojí prací přispěli k chodu celého portálu, všem překladatelům, kteří sem přispívali svými díly, a i vám všem, kteří jste se rozhodli nás, jakkoliv podpořit.

Randal's Monday

Randal's Monday 1.0

ADV Dream

Překladatel
Příspěvky
219
Skóre reakcí
255
Bodů
0
ADV Dream přidal nový překlad:

Randal's Monday - Právě jsme rozjeli překlad do nové adventury ze staré školy

Máme skvělou zprávu pro fanoušky klasických adventur ze staré školy. Na začátku roku jsme se pustili do překladu této pěkné hry. Snad se Vám bude líbit :).

POPIS DĚJE
:

Randal je klasickým synonymem flákače a alkoholika, který navíc trpí naprosto nezkrotným pudem ukrást všechno, co není pevně přišroubované. Randal je kleptoman a nezdráhá se okrást ani svého nejlepšího kamaráda Matta. Když se Randal v pondělí ráno probírá po divokém večírku u Matta, má ve svém držení jeho...

Zjistěte více o tomto překladu...
 
Podle slov autra, byl překlad pozastaven, ale brzy se na něm opět začne pracovat

ADV Dream napsal:
Ahoj,
na překladu se stále pracuje. Jen byl na nějakou dobu pozastavený kvůli dokončování překladu Her Story a prací na opravném patche do The Dark Eye. Hned po prázdninách se práce na tomto překladu opět rozjede. Omlouváme se za zdržení.
 
Nebojte, tato hra je stále v překladatelském plánu a někdy v roce 2019 ji plánujeme opět rozjet.
 
Je prosím něco nového ohledně překladu hry borci? Díky za krátké info
 
Back
Top