• Provozní plány portálu Překlady her pro rok 2024

    31.3. přejde portál do režimu pouze pro čtení, tedy bude možné dála stahovat překlady, ale již nebude možné se registrovat a jakkoliv přispívat do diskusí kromě překladatelů
    31.12. dojde k ukončení provozu portálu Překlady her

    Za celý tým, který se od založení staral o tento portál, bychom vám chtěli poděkovat za vaši přízeň. Bylo to dlouhých 9 let našich životů. Všechno někdy končí, aby něco nového mohlo začít.
    Za mě jako provozovatele bych chtěl poděkovat všem lidem, kteří svojí prací přispěli k chodu celého portálu, všem překladatelům, kteří sem přispívali svými díly, a i vám všem, kteří jste se rozhodli nás, jakkoliv podpořit.

Překládá se Wolcen: Lords of Mayhem

  • Zakladatel vlákna Smazaný uživatel 9
  • Vytvořeno
S

Smazaný uživatel 9

Návštěvník
Kdo by to byl býval řekl, že to bude trvat jen něco bezmála 5 let, než budu moc napsat, je to tady, překládá se právě tahle hra.
Najdou se tu členové, kteří si ještě vzpomenou na první zmínku, když jsem zde o hře psal ještě v kampani na Kick Starteru známé jako Umbra?

Tehdy hra vypadala parádně, ale kdo mohl čekat, že po čtyřech letech vývoje už v té době, se nám to čekání protáhne na dalších pět? Tehdy se nám anketa dotazující se na skutečnost zda se zabývat překladem, zastavila v počtu 7 hlasů, ale něco mi říká, že dneska zájem bude o něco větší.

Ohlasy jsou zatím velice pozitivní a vypadá to, že vedle Path of Exile a již maličko vyčpělého Diabla 3, se nám tu konečně objevil důstojný zástupce hack-n-slash žánru, který nám zkrátí čekání na PoE2 a D4. No a ti trpělivější z nás si tohle dobrodružství nejspíše i jednou proběhnou s češtinou od překladatele @wardogus , který se do toho pustil s dalšími třemi parťáky.

Čeká je nelehký úkol, přeci jen hra nabobtnala do poměrně velkých rozměrů a dá se předpokládat, že i po opuštění předběžného přístupu bude dále laděna, ne-li rozšiřována, tedy doufejme, že překážek mnoho nevyvstane.
Brány překladatelského týmu jsou otevřeny a pokud by se někdo chtěl chopit příležitosti přispět k dalšímu unikátnímu překladu hry, může tak učinit, neb tým přivítá nejen dalšího překladatele, ale i případně spolehlivého testera.

No, jsem velice potěšen a doufám, že i těch sedm co v minulosti hlasovalo pro překlad. Bude to fajn mít tu přeložené Diablo like RPG ne?

Profil překladu: Wolcen: Lords of Mayhem
 
Nábor nových členů do překladatelského týmu
Chceš se podílet na překládání této skvělé hry do českého jazyka? Staň se členem překladatelského týmu.

Tým nyní čítá 6 lidí, ale je toho stále hodně k přeložení. Překládáme ve svém volném čase pro českou komunitu. Každá další pomoc je více než vítaná.

Aktuálně zbývá přeložit dlouhé texty (cca 3000 řádků), takže je to stále hodně práce.

Pokud máš zájem, kontaktuj nás zde v komentářích

Facebooku
nebo
Discordu
 
Máte tady možnost otestovat zatím nedokončenou, pracovní verzi češtiny pro hru Wolcen. Nejde nám primárně o to, aby se hráči dostali co nejdříve k “nedokonalé” češtině, ale aby se vychytaly všechny nedokonalosti. Sami to časově nestíháme kvůli překladu a dalším povinnostem. Budeme rádi za každé nalezení chyby v překladu, na které nás upozorníte. Dejte nám vědět na Fóru, v tomto vlákně. Čeština se bude aktualizovat každých cca. 14 dní a všechny verze nazlenete na fóru Wolcenfans kde můžete hlásit chyby.

Češtinu není zatím možné ve hře nastavit a proto přehráváme německou lokalizaci.

kód: https://forum.wolcenfans.cz/domains/forum.wolcenfans.cz/viewtopic.php?f=5&t=11
 
Back
Top