• Provozní plány portálu Překlady her pro rok 2024

    31.3. přejde portál do režimu pouze pro čtení, tedy bude možné dála stahovat překlady, ale již nebude možné se registrovat a jakkoliv přispívat do diskusí kromě překladatelů
    31.12. dojde k ukončení provozu portálu Překlady her

    Za celý tým, který se od založení staral o tento portál, bychom vám chtěli poděkovat za vaši přízeň. Bylo to dlouhých 9 let našich životů. Všechno někdy končí, aby něco nového mohlo začít.
    Za mě jako provozovatele bych chtěl poděkovat všem lidem, kteří svojí prací přispěli k chodu celého portálu, všem překladatelům, kteří sem přispívali svými díly, a i vám všem, kteří jste se rozhodli nás, jakkoliv podpořit.

Překládá se The Sims Medieval a DLC Pirates and Nobles

  • Zakladatel vlákna Smazaný uživatel 9
  • Vytvořeno
S

Smazaný uživatel 9

Návštěvník
Sims je neuvěřitelná série, která baví celé generace hráčů na celém světě. Zaměření se na prostý fakt, správy malé, či větší domácnosti, s celým životním cyklem a hromadou, opravdu neskutečnou hromadou, přídavků od nového nábytku, po nové destinace, se tahle série zapsala mezi nejvýdělečnější značky na celém světě, mám takové tušení, že jsem někde i četl, že je vůbec nejvýdělečnější ze všech, ale to si teď nejsem jist, protože jí zde jistě dost zásadně dýchá na záda třeba taková FIFA.

Podstatné, ale je, že je v více méně jedno jestli hrajete ty nejnovější Sims, nebo zda si zahrajete některé ze starších. Každé má co nabídnout a u každého strávíte mnoho hodin zábavy.

@Charlotte Anna si je toho jistě vědoma a tak se pustila do překladu staršího, ale stále jistě velmi zábavného kousku, který vás usadí do role správce středověkého království, říznutého značnou porcí fantastických stvoření, výprav i postav. Nejednou tak budete stát před různými rozhodnutími, jako jestli princeznu vyhrát v turnaji, nebo si radši vzít starou hnusnou čarodějnici. V takové situaci se chce ocitnou každý. No a kdyby království nestačilo, stačí se vydat na výpravu s krvelačnými piráty.

Profil překladu: The Sims Medieval a DLC Pirates and Nobles
 
Za tohle jsem moc rád, DÍKY CHARLOTTE ANNO <3 ... jen doufám, že to bude co nejdříve... nenaléhám, jen si tu báječnou hru chci užít v češtině co nejdříve
 
WhiteRaven Děkuji za milá slova, překlad pokračuje, ale bude trvat delší dobu, je tam 250tis + řádků. O prázdninách se překlad bude posouvat mnohem rychleji.
 
Back
Top