• Provozní plány portálu Překlady her pro rok 2024

    31.3. přejde portál do režimu pouze pro čtení, tedy bude možné dála stahovat překlady, ale již nebude možné se registrovat a jakkoliv přispívat do diskusí kromě překladatelů
    31.12. dojde k ukončení provozu portálu Překlady her

    Za celý tým, který se od založení staral o tento portál, bychom vám chtěli poděkovat za vaši přízeň. Bylo to dlouhých 9 let našich životů. Všechno někdy končí, aby něco nového mohlo začít.
    Za mě jako provozovatele bych chtěl poděkovat všem lidem, kteří svojí prací přispěli k chodu celého portálu, všem překladatelům, kteří sem přispívali svými díly, a i vám všem, kteří jste se rozhodli nás, jakkoliv podpořit.

Překládá se Sid Meier's Railroads!

S

Smazaný uživatel 9

Návštěvník
Bylo poměrně dlouhé období, kdy byly tycoony neskutečně populární záležitostí a nenašel se prakticky nikdo kdo by minimálně jeden neznal nebo nehrál. Nemálo se v tomto odvětví zapsal i Sid Meier.

Po nějakých 16 letech si udělal pauzu od Civilizace a vrátil se v roce 2006 zpět do vod mašinkových tycoonů, aby světlo světa spatřil Sid Meier's Railroads!, které by se dalo říct, že do dnes vedle dalších podobně laděných her prakticky nezestárlo a i když se dnes můžeme bavit v dalších, modernějších počinech, jako například v Mashinkách od Jana Zeleného, které s přibývajícími roky zrají jako víno, stále jsou zde dosud nepřekonané mechaniky, které nejednoho mašinfíru nepřestanou bavit.

Zavzpomínat na staré dobré časy budete moci brzy i s češtinou do které se pustil @Arqwell , který se tak tomuto letitému počinu rozhodl prodloužit životnost i v naší kotlině. Podle všeho se práce maličko zdrželi na úpravě fontů, ale nalezený způsob úpravy se zdá být schůdný a tak nestane-li se nic mimořádné, nejspíš se překladu dočkáme již brzy.

Profil překladu: Sid Meier's Railroads!
 
Naposledy upraveno moderátorem:
Opravil jsem odkaz. Profil byl založen znovu a překlad již dokončen...
 
Back
Top