• Provozní plány portálu Překlady her pro rok 2024

    31.3. přejde portál do režimu pouze pro čtení, tedy bude možné dála stahovat překlady, ale již nebude možné se registrovat a jakkoliv přispívat do diskusí kromě překladatelů
    31.12. dojde k ukončení provozu portálu Překlady her

    Za celý tým, který se od založení staral o tento portál, bychom vám chtěli poděkovat za vaši přízeň. Bylo to dlouhých 9 let našich životů. Všechno někdy končí, aby něco nového mohlo začít.
    Za mě jako provozovatele bych chtěl poděkovat všem lidem, kteří svojí prací přispěli k chodu celého portálu, všem překladatelům, kteří sem přispívali svými díly, a i vám všem, kteří jste se rozhodli nás, jakkoliv podpořit.

Překládá se Plague Inc: Evolved

S

Smazaný uživatel 9

Návštěvník
Je to už v pravdě letitá hra, ale nějak se jí nechce zestárnout a vždy se jednou za čas najde období, kdy se na chvilku zase dostane na výsluní.

Jen málo kdo v poslední době mohl minou aktuální šíření nakažlivého viru Covid-19, který se plíživě šíří po celém světě a více či méně děsí zástupce naší civilizace. Nikdo znalý právě téhle hry se tedy nemůže divit, že právě ona se zase na chvilku dostala do popředí, když je zde hlavní zápletkou právě vžití se do role smrtonosného viru kterého cílem je vyhubit většinu ne-li celou populaci na naší planetě. Vir se musí postupně učit reagovat na různé podmínky, v různých koutech světa a efektivně se šířit mezi masy lidí, než na něj vědci postupně odhalí fungující protilátky.

Po češtině volalo mnoho fanoušků už jakou dobu, ale tentokrát to vypadá, že se objevilo světlo na konci tunelu v podobě @MikeCZ21 , který se ve volném čase do překladu pustil.
V současné chvíli je na to sám, takže tomu odpovídá i rychlost překladu, ale pokud by se našel někdo, hlavně tedy překladatel, či korektor, který by mu v jeho snažení chtěl vypomoci, bránit se tomu nebude. Zvedlo by to rychlost a šance na dokončení.
Jak pomoci, kontaktovat překladatele samozřejmě zjistíte v profilu překladu.

I ostatní ale mohou přiložit ruku k dílu. V současné chvíli je venku ukázková verze překladu, která představuje styl překladatele a dává tak možnost se fanouškům vyjádřit, jestli pojatý styl je pro ně vyhovující, či by si přáli nějaké změny. Sympatické gesto, kterého by komunita měla využít.

Profil překladu: Plague Inc: Evolved
 
On na to sám není sice, jsme na to dva, už tři, ale samozřejmě, čím víc lidí, tím lépe. :)
 
Já taky trošku překládám (mám ale svého dost, takže jedu pomaleji)... ale hlavně tu korekci
 
@Rescue
Nevím na co jsem při psaní myslel, nějak jsem nedohlédl až na konec profilu... Samozřejmě všechna čest všem, doufejme, že se někdo přidá...
 
v době psaní příspěvku jsem byl na to sám :) a jen díky tomuto článku se mi příhlasili lidi :)
 
No nechci byt hnidopich, ze bych chtel nejaky zasluhy, ale ja si tu hru nasel na 6 strance v prekladech s tim, do ceho bych se pustil. A clanek vysel v nedeli, a to jsem byl uz Miku s tebou a mel roli zastupce tebe jakozto zakladatele tohoto prekladu.
@Leffi v pohode, to ja jen tak zminil, necitim se dotcen.
 
Naposledy upraveno moderátorem:
Back
Top