• Provozní plány portálu Překlady her pro rok 2024

    31.3. přejde portál do režimu pouze pro čtení, tedy bude možné dála stahovat překlady, ale již nebude možné se registrovat a jakkoliv přispívat do diskusí kromě překladatelů
    31.12. dojde k ukončení provozu portálu Překlady her

    Za celý tým, který se od založení staral o tento portál, bychom vám chtěli poděkovat za vaši přízeň. Bylo to dlouhých 9 let našich životů. Všechno někdy končí, aby něco nového mohlo začít.
    Za mě jako provozovatele bych chtěl poděkovat všem lidem, kteří svojí prací přispěli k chodu celého portálu, všem překladatelům, kteří sem přispívali svými díly, a i vám všem, kteří jste se rozhodli nás, jakkoliv podpořit.

Překlad The Quarry je dokončen

Novinka.png


The Quarry je skutečně titul, se kterým mělo studio Supermassive Games přijít už dávno. Je totiž jednoznačným důkazem toho, co tvůrci zvládají na výbornou: odvyprávět poutavý příběh, přinést skvěle napsané postavy s vhodnými dialogy a napumpovat naše žíly adrenalinem v záchvěvu komplikovaných rozhodnutí.

Mám tady dobrou zprávu pro všechny příznivce hororových her a her studia Supermassive Games. Překlad hry The Quarry je dokončen.
Překlad se přehoupl do takzvaného PŘEDBĚŽNÉHO PŘÍSTUPU, což znamená, že ještě probíhá testování, nicméně ti z vás co přispěli na zakoupení kávy tolik potřebné pro noční překládání už teď mají možnost si zahrát tuto pecku v češtině. Vážím si vaší podpory, všem jsem již překlad zaslal. Po jisté časové exkluzivitě bude překlad samozřejmě dostupný pro všechny.

 
Ahoj, viděl bych to tak na měsíční exkluzivitu pro podporovatele, hra se stejně stále ještě testuje, takže bych překlad ještě ven pro všechny nepustil.
 
Back
Top