• Provozní plány portálu Překlady her pro rok 2024

    31.3. přejde portál do režimu pouze pro čtení, tedy bude možné dála stahovat překlady, ale již nebude možné se registrovat a jakkoliv přispívat do diskusí kromě překladatelů
    31.12. dojde k ukončení provozu portálu Překlady her

    Za celý tým, který se od založení staral o tento portál, bychom vám chtěli poděkovat za vaši přízeň. Bylo to dlouhých 9 let našich životů. Všechno někdy končí, aby něco nového mohlo začít.
    Za mě jako provozovatele bych chtěl poděkovat všem lidem, kteří svojí prací přispěli k chodu celého portálu, všem překladatelům, kteří sem přispívali svými díly, a i vám všem, kteří jste se rozhodli nás, jakkoliv podpořit.

Překlad dvou sci-fi adventur je dokončen.

Mayki

Překladatel
Příspěvky
1.196
Řešení
8
Skóre reakcí
2.329
Bodů
0
Games.jpg


Ani to netrvalo tak dlouho a můžu do světa poslat dvě češtiny do dvou zábavných sci-fi adventur.

Transient je cyberpunková adventura na motivy díla H.P. Lovecrafta.

H.P. Lovecraft potkává Cyberpunk. Ponořte se hluboko do dystopického světa a prozkoumejte, co se s vámi a vašimi přáteli děje v klenutém městě. Řešte hádanky, hackujte systémy a připojte se k prozkoumání dalších dimenzí. Objevte pravdu, která by mohla roztrhat váš zdravý rozum a zpochybnit vaši samotnou existenci.

The Station je temná sci-fi adventura odehrávající se na vesmírné stanici, která se záhadně odmlčela.

The Station je sci-fi hra z pohledu první osoby umístěná na vesmírné stanici vyslané ke studiu vnímající mimozemské civilizace. Při převzetí role průzkumného specialisty musí hráči rozluštit záhadu, která rozhodne o osudu dvou civilizací.

Hry jsou celkem krátké, ale příznivce sci-fi žánru určitě neurazí. Kdo má rád temný příběh, určitě si tam najde to své.
A co bude dál? Za 14 dní vychází hra u které bych se velmi rád pokusil o překlad. Je od tvůrců kteří jsou mí oblíbení a pár jejich her jsem už měl tu čest přeložit. Ještě mám rozpracovaný jeden menší projekt, ke kterému si vždycky odskočím trochu odpočinout. Co to je za hru se dozvíte už brzy. No a v záloze mám ještě jeden větší projekt u kterého se ještě musí dořešit fonty. Takže jak vidíte, nudit se tento rok opět nebudu...
 
Back
Top