• Provozní plány portálu Překlady her pro rok 2024

    31.3. přejde portál do režimu pouze pro čtení, tedy bude možné dála stahovat překlady, ale již nebude možné se registrovat a jakkoliv přispívat do diskusí kromě překladatelů
    31.12. dojde k ukončení provozu portálu Překlady her

    Za celý tým, který se od založení staral o tento portál, bychom vám chtěli poděkovat za vaši přízeň. Bylo to dlouhých 9 let našich životů. Všechno někdy končí, aby něco nového mohlo začít.
    Za mě jako provozovatele bych chtěl poděkovat všem lidem, kteří svojí prací přispěli k chodu celého portálu, všem překladatelům, kteří sem přispívali svými díly, a i vám všem, kteří jste se rozhodli nás, jakkoliv podpořit.

Překlad Close to the Sun

S

Smazaný uživatel 9

Návštěvník
Bioshock se zapsal do srdcí mnohých fanoušků her lačnících po kombinaci dobrého příběhu a unikátního prostředí. Je zjevné, že mnoho hráčů, fanoušků, se našlo i v řadách vývojářů, protože inspirace světem Bioshocku, jeho unikátností, svérázným pojetím se promítla do mnohých dalších děl.

Když zde před časem proběhla víkendová hlasovačka, kde se @Mayki přímo z vlastního výběru zeptal, kterou z her má přeložit, seběhla se zajímavá bitva hned po té co lidé pochopili, že to nebyla výzva k přidávání dalších podnětů, mezi volbou že si ani jedna hra překlad nezaslouží a právě Close to the Sun, které svou inspiraci rozhodně nijak zvlášť neskrývá.

No a dnes tedy máte k dispozici překlad, který si již můžete užít, aspoň vy fanoušci, her a překladů. Hádám, že mezi stahujícími nebude nikdo, kdo má koule hlasovat nad možností, že si hra, ať už jakákoliv z výběru, nezaslouží překlad. Na portálu zabývajícím se překlady her. Osobně považuji tuhle možnost za nadsázku, ale je až s podivem, kolik lidí tu konzumuje češtiny a přesto by byli schopni svým hlasem znemožnit překlad hry někomu jinému, v něčem co se jim třeba netrefilo do vkusu. Jste divní. Ale taková jsou bohužel úskalí demokracie že?

V Close to the Sun se tedy můžete vydat na dobrodružství vně zaoceánského parníku, kde se v jednu chvíli soustředili ty největší mozky své doby, ano ani Tesla nechybí, abyste přišli na to co se sakra pokazilo a co víc, našli svoji nezvěstnou sestru.

Profil překladu: Close to the Sun
 
Back
Top