• Provozní plány portálu Překlady her pro rok 2024

    31.3. přejde portál do režimu pouze pro čtení, tedy bude možné dála stahovat překlady, ale již nebude možné se registrovat a jakkoliv přispívat do diskusí kromě překladatelů
    31.12. dojde k ukončení provozu portálu Překlady her

    Za celý tým, který se od založení staral o tento portál, bychom vám chtěli poděkovat za vaši přízeň. Bylo to dlouhých 9 let našich životů. Všechno někdy končí, aby něco nového mohlo začít.
    Za mě jako provozovatele bych chtěl poděkovat všem lidem, kteří svojí prací přispěli k chodu celého portálu, všem překladatelům, kteří sem přispívali svými díly, a i vám všem, kteří jste se rozhodli nás, jakkoliv podpořit.

Přání do nového roku

KratosTM

Překladatel
Příspěvky
346
Řešení
1
Skóre reakcí
608
Bodů
0
pf-novorocni-prani-na-sirku-zdarma-200.jpg

Za celý portál PH a za všechny jeho členy Vám přejeme jen to nejlepší do nového roku

Budeme se na Vás velice těšit i v roce 2022, kde se hned ze začátku roku dozvíte co jsme společně udělali za celý rok 2021. Nejrozumnější je počkat až tento rok skončí a mít jak říkajíc data kompletní. Už teď Vás nalákám na 209 kompletních překladů jen za rok 2021 což je neskutečné číslo. Všem překladatelům samozřejmě děkujeme za tak velké číslo a doufáme, že se k nám v roce následujícím připojí další skupiny a tato čísla se budou rok od roku zvedat.

Mohu prozradit ještě pár věcí, které mě osobně přijdou velice zajímavé v budoucím roce. Na začátku roku rozhodnete jestli se Vám líbilo losování vánočních cen a jestli v tom budete chtít pokračovat tímto způsobem přes streamera
Atremise, který se nabídl, že to pro něj bude pocta do nějakých budoucích akcí. Jako například blížící se výročí 7 roků fungování portálu. Dále se dozvíte kdo vlastně členové týmu PH jsou. Připravujeme i rozhovor se všemi členy týmu a tak se dozvíte kdo vlastně je za maskou hrůzostrašného administrátora jménem @Ascalon nebo za rohatým avatarem hlavního moderátora @Paras .


Na tohle je ještě spoustu času a tak si užijte ve zdraví Silvestra a ještě jednou Vše nejlepší do nového roku.

Pokud máte zájem posílat svá přání nějakým týmům nebo členům, uživatelům nebo komukoliv na portále, tak to posílejte zde pod tento článek.
 
Ahoj všem s týmu PH :D

... za to že jste tu pro nás … vřelé díky.


Na Silvestra kapku vína, při které se zavzpomíná. A na Nový rok láhev Stocku – tak mnoho štěstí do nového roku!

Už zas bouchá šampíčko, tak hlavně to zdravíčko! :bottle_with_popping_cork:
 
Taktéž přeji všem týmům PH pohodový rok 2022 hodně zdraví, pevné nervy, neutuchající elán a užijte si oslavu. Děkuji za to, že jste a přinášíte radost ostatním. :)
 
Taky se připojuju s přáním prima nového roku 2022. Ať se daří překladům.
 
Vše už tu bylo řečeno v předchozích příspěvcích a tak vám velké díky za vaší práci co pro nás děláte a vše nejlepší do Nového roku 2022 !!!
Bez vás bych už nehrál chlapi.(y).
 
Back
Top