• Provozní plány portálu Překlady her pro rok 2024

    31.3. přejde portál do režimu pouze pro čtení, tedy bude možné dála stahovat překlady, ale již nebude možné se registrovat a jakkoliv přispívat do diskusí kromě překladatelů
    31.12. dojde k ukončení provozu portálu Překlady her

    Za celý tým, který se od založení staral o tento portál, bychom vám chtěli poděkovat za vaši přízeň. Bylo to dlouhých 9 let našich životů. Všechno někdy končí, aby něco nového mohlo začít.
    Za mě jako provozovatele bych chtěl poděkovat všem lidem, kteří svojí prací přispěli k chodu celého portálu, všem překladatelům, kteří sem přispívali svými díly, a i vám všem, kteří jste se rozhodli nás, jakkoliv podpořit.

Plague Inc: Evolved

Plague Inc: Evolved 0.7.2

MikeCZ21

Překladatel
Příspěvky
374
Skóre reakcí
139
Bodů
0
MikeCZ21 přidal nový překlad:

Plague Inc: Evolved - Český překlad pro Plague Inc: Evolved

banner.png

Plague Inc: Evolved je jedinečná kombinace vysoké strategie a děsivě realistické simulace. Váš patogen právě nakazil „Patient Zero“ - nyní musíte dosáhnout konce lidské historie vyvinutím smrtícího, globálního moru a zároveň se přizpůsobit všem, co lidstvo může udělat, aby se bránilo.

Budu rád za jakékoliv připomínky nebo návrhy.
Dělám na tom sám ve volném čase...

Zjistěte více o tomto překladu...
 
Výtečně!
Tuhle hru jsem si vždy toužil zahrát, ale bez češtiny by to nebylo ono.
Velmi se těším, až bude překlad dokončen a držím palce, aby to šlo dobře.
 
asi za týden bych mohl vydat první Beta verzi. zatím bez Zpráv, Eventů, a některých popisků. (samozřejmě Custom Scenarios NEBUDOU přeloženy - ono to ani nejde)
 
MikeCZ21 doplnil k překladu Plague Inc: Evolved nové informace:

Aktualizace #1

Jedná se o ranou Beta verzi. Která má sloužit jako ukázka.
Žádám o zpětnou vazbu. Jste všichni spokojení s dosavadním překladem? Mějte prosím na paměti že nejsem korektor takže si chyby ve výraze nemusím všimnout

Tento překlad neobsahuje překlad Zpráv, Eventů, všech popisků a Oficiálních Scénářů

Zjistěte víc o této aktualizaci...
 
Ono toho samozřejmě moc přeloženo není ale vypadá to slušně zatím ... Důležité budou hlavně popisky jednotlivých "vylepšení" atd... bez nich sám nemůžu pořádně hrát protože nevím co dělám :D

Co mě ale hned trklo do očí bylo "Popni" oranžovou bublinu ......... to slovo popni mi z toho málem vypadly oči z důlku, osobně bych tam dal něco normálního a českého i obyčejné "Klikni na" by bylo mnohem lepší ...
 
já vím. taky moc času nemám. překládám kdy to jen lze.
Díky, kouknu na to
 
Zdravím, nemám zatím práva posílat soukromé zprávy, ale mohl bych touto cestou nabídnout svou ruku k tomuto dílu jako překladatel?
Díky!
 
Tuhle hru mám projetou křížem krážem, tak kdybys chtěl pomoc s překladem...

Dycky Most
 
uz mam 2 překladatele ale jako "konzultanta-překladatele" tě vzít můžu
 
Super , mam dotaz az tohle prelozis nechtelo by se ti prelozit tohle? ma to dobra hodnoceni dekuji -----
Weedcraft Inc... pokud ne tak ne :) pekny vecer:)
 
Hru sem tam hraji, byl bych rád za češtinu, ale drogy ani alkohol neberu. ani všechny neznám včetně slengů. Takže nejsem ten pravej kdo by se toho měl ujmout ;)
 
Naposledy upraveno:
Mike dekuji za odpoved ja neberu zadne ani nepiju, ale pro me to je neco jeko expandions vikig proste mi to sedi mechanikama: ) Nevadi treba se nekdo najde :)
 
Ta hra potrebuje preklad jako sul. Uz na to cekam nekdy od roku 2014, kdy to nekdo zacal prekladat, ale bohuzel nedokoncil. Nazvy tech symptomu, nemoci a ruznejch abilit si proste casto nedokazu prelozit a casto tak ani nevim, co vlastne delam, kdyz neco vylepsuju. Diky, ze jste se toho ujmuli!
 
Novinky ze světa Plague Inc.
Mezi studiem a WHO se rozjela debata o možné hře, která by lidi neučila, jak zničit Zemi, ale jak ji naopak zachránit. A tak se zrodila myšlenka nového módu pro Plague Inc., ve kterém lidstvo ohrožuje vir, jehož šíření se snažíte zabránit ze všech sil.

Zavádíte karantény, snažíte se zamezit shlukování obyvatel, uzavíráte obchody a hranice. Budete se samozřejmě potýkat i s nedostatkem ochranných a léčivých pomůcek, takže je na vás určit, kdo dostane v nemocnici přednost.

Se hrou tvůrcům vypomáhají Světová zdravotnická organizace, Global Outbreak Alert and Response Network a další. Mód je stále ve vývoji a bude zdarma pro všechny majitele hry Plague Inc. (potažmo Plague Inc: Evolved, jak se nazývá nemobilní verze).
 
Tuhle hru jsem si vždy toužil zahrát, ale bez češtiny by to nebylo ono.
Velmi se těším, až bude překlad dokončen a držím palce, aby to šlo dobře.
 
koukal jsem na kousek videa a nevim uz presne jak to je v originale, ale u ty mutace ptaku podle me nema byt prenos pudy, ale prenos na ostrovy. jinak super ze jste se do toho pustily, az bude preklad kompletni tak si rad zahraju rikali lemings :D
 
Žádný strach. Stále na tom pracujeme. Ale jelikož je nás 3 a nemáme moc volného času, tak se to táhne
 
Novinky ze světa Plague Inc.
As mentioned previously, we've been hard at work on a new mode for Plague Inc. where you save the world from a deadly disease outbreak. We hope it will help players understand the scale and complexity of dealing with COVID-19 as well as simulating the effectiveness of different responses.
Making it has been really tough but it is almost ready now so here is a sneak peak. Please note - as the update is still in active development, things will almost certainly change!
Can you Save the World?
In the new mode, you'll be playing as an international health organisation attempting to save the world from a deadly disease outbreak. In a realistic and powerful simulation inspired by real-world pandemic responses - how will you fight the disease?
Investigate:
Keep a close eye out for outbreaks, track the spread of disease and try to find patient zero.
Control:
Raise awareness to help the world through the crisis. Determine the best way to slow the disease and preserve your authority.
Quarantine:
Lockdown countries and even entire continents! From borders to airports, be aggressive to ensure it doesn't leave infected areas. Be careful though - heavy handed responses without popular support will have significant consequences!
Research:
Study the disease and work towards a vaccine. Decide how much time you have to test its safety and efficiency then deploy it to the world
When?
This is the biggest update Plague Inc. has ever had and we want to help as many people as possible understand the complex issues around COVID-19. Until a vaccine is found for COVID-19 or it ceases to be a global health emergency - the DLC will be completely free to download for all Plague Inc. players.

We will share more information with you as soon as we can.
The Ndemic Creations Team


Zdroj
 
Zdravím a přeji krásný večer, mohu se zeptat jak to vypadá? :) děkuji.
 
Naposledy upraveno:
nějak takhle
hra má 7359 řádků textů.
 

Přílohy

  • Snímek obrazovky (53).png
    Snímek obrazovky (53).png
    10,5 KB · Zobrazení: 55
Back
Top