• Provozní plány portálu Překlady her pro rok 2024

    31.3. přejde portál do režimu pouze pro čtení, tedy bude možné dála stahovat překlady, ale již nebude možné se registrovat a jakkoliv přispívat do diskusí kromě překladatelů
    31.12. dojde k ukončení provozu portálu Překlady her

    Za celý tým, který se od založení staral o tento portál, bychom vám chtěli poděkovat za vaši přízeň. Bylo to dlouhých 9 let našich životů. Všechno někdy končí, aby něco nového mohlo začít.
    Za mě jako provozovatele bych chtěl poděkovat všem lidem, kteří svojí prací přispěli k chodu celého portálu, všem překladatelům, kteří sem přispívali svými díly, a i vám všem, kteří jste se rozhodli nás, jakkoliv podpořit.

Pillars of Eternity diskuze

Drooo

Uživatel
Příspěvky
17
Skóre reakcí
2
Bodů
0
Rád bych se na něco zeptal, ale nejde o češtinu. Jde o hru jako takovou. Co má vliv na objevování skrytých míst, pokud použijete plížení. Přesněji jaká vlastnost postavy.

A ještě jeden dotaz, ve třetím patře dungeonu je socha a nemohu s ní nic udělat. Tady je video člověka, který to řešil taky.
Pro zobrazení tohoto obsahu potřebujeme váš souhlas s nastavením souborů cookie třetích stran.
Podrobnější informace naleznete na naší stránce o souborech cookie.

Předeme děkuji za odpověď. A ještě jednou díky za češtinu, je fakt skvělá.
 
Ohledně té konverzace jsem důvody, proč souhlasím se změnou, vysvětlil výše. S útlocitností to nesouvisí – když mi někdo poslal jako chybu, že nějaká postava používá nespisovné výrazy "a ten šeredný kněz mluví dokonce sprostě"; tak na to jsem odpověděl podobně jako teď ty. ;)

Na objevování skrytých míst má vliv Mechanika (Plížení je jen, jak rychle tě zpozorují příšery a NPC) a té soše chybí v ruce zbraň, která se povaluje o patro níž. Můžeš ji použít jen k otevření a pak si ji vzít zase zpátky.
 
musím zaznovit na 3 zvony,,první je největší... a pak at zkouším kombinace jakékoliv dveře mi to neotevře ...co dělám špatně ?
 
@Draken08 – Musíš zazvonit celke čtyřikrát, ne jen třikrát – proto ti možná nešlo zkoušení kombinací.
Máš dvě vodítka:

1) První z rozhovoru dvou (duší) knězů:
Slyšíš vyzvánění zvonu a nálada se ti zlepší hned, jakmile rozpoznáš povědomý zvlněný tón Pravé ruky – která představuje první z Jitřních hvězd, jež se jako první objevuje na nočním nebi a jako poslední zmizí za rozbřesku. Vroucně se modlíš, aby toto bylo první zazvonění a ne to poslední…

2) Pergamen nalezený v nějaké krabici:
Tento pergamen je vcelku zachovalý, ovšem inkoust už vybledl. Po delším zkoumání však zvládneš přečíst některé pasáže, napsané úhledným, drobným písmem. „…vštěvníky do obřadní síně. Rektorka Obrika říká… možné vykoupení i pro… spletl se a rozezněl největší zvon jako první, ne jako druhý…“ Zbytek je nečitelný.

Z toho se už dá vydedukovat, jak a co máš rozezvonit. Ale pokud fakt nevíš, tak:
Pravý – Prostřední – Levý – Pravý
 
Naposledy upraveno moderátorem:
@Barbar – Jo, až jim za dva dny skončí ta kampaň a bude jasné, co ve hře bude a co ne, udělám nějaký stručný soupis pro neangličtináře.

Jinak pokud dobře chápu ten graf na Figu, tak přesněji se "od lidí" vybralo $1,643 milionu a zbytek jsou už investice. Ale každopádně na výsledné sumě to nic nemění; a já jsem fakt rád, že se přehoupli přes tři mega, což znamená důmyslnější reakce společníků na tvoje činy i na ostatní společníky, což mi v jedničce kapku chybělo.

To, co teď mají jako další cíl, $3.25M – "Sidekicks / Parťáci" už mě nechává celkem chladným (společníci, co nemají vlastní quest ani větší rozhovory, jen aby byla větší možnost výběru členů družiny). Ale samozřejmě jim to přeju. U jedničky měli na Kickstarteru cca $3,9M, a prý se většina přispěvatelů nahrne buď hned ze začátku, nebo až na konci, tak uvidíme, jak blízko se dostanou.

Edit – Jasně, minutu potom, co to dopíšu, vyjde nový update s "velkým tajemstvím". Takže teď máme vlastní lodě a objevování širého oceánu s dodatečnými peněžními mezníky. ;)

https%3A%2F%2Fplayfig.s3.amazonaws.com%2FCampaignBodyImage%2Fimage%2Fdata%2F7fab63a01ccb4785%2F4ad3654a4ab95d60%2Fca81299e1197ffe4%2F0c0c2274d615088a
 
Naposledy upraveno moderátorem:
Tak nakonec 4,40 M ..... ale dost z té částky jsou investice. Kazdopadne obrovskej uspech :)
 
Ještě se to sečte s PayPalem, který jde mimo Fig, takže k těm 4,5M se to teoreticky ještě dohrabe.
Psali, že ale i tak mají historicky nejúspěšnější kampaň na Figu (pokořen rekord 4,1M).
 
škoda těšil jsme se na lov monster ale aspoň mají námět na datadisk :)
 
Hraju Pillars znovu,za jinou postavu.Ale narazil jsem na problém,potřebuju se dostat do Prvotních plamenů na Vailiánské velvyslanectví a nemůžu se tam dostat,vlastně nikde do Zátoky vzdoru.Asi to souvisí s nepokoji ve městě po vraždě Vévody.
Jak se tam ale dostanu,půjde to ještě vůbec?
 
Půjde to, zpřístupní se ve chvíli, kdy dorazíš do Dvou Jilmů. Stačí myslím vejít jen do města (Krbozpěv) a bude to OK.
 
Super,díky.Jinak jak jsem psal hraju hru už podruhé,je naprosto skvělá.Jsem hodně překvapený kolik zajímavostí a úkolů mi napoprvé uniklo.Teď se snažím lokace prozkoumávat pečlivěji a našel jsem toho spoustu,co jsem napoprvé přehlédl.
 
Jenže smůla,zatímco v předchozích třech případech byla domluva s Dračicí vždy možná (ale vždy jsem ji napálil a za to jsem dostal od lovkyně draků vylepšení na poražení draka) tak tentokrát to nejde,ta dračice prostě v rozhovoru můj návrh zamítne a sežere mě...No,takže mi asi chybí nějaká vlastnost,ale netuším která,neví někdo?Tentokrát hraji za mnišku,požehnanou ohněm.Jsem level 11.

Je potřeba s ní stočit rozhovor na to, že se živí adrou a ta navždy nevydrží, ale to už asi víš.
A podle příručky, je třeba Všímavost 16 (či jak je to česky nazvané - orig. Perception), aby člověk mohl poznamenat, že je příliš těžká na to, aby mohla pryč a potřebuje pomoct.
Tak snad je to ono.

Je nějaký jednoduchý způsob, jak zde citovat poslední příspěvek?
Nějak to nevidím a musel jsem to obcházet.
Aha, takže svůj vlastní poslední můžu, ale Marthyho ne, pche.
 
Myslím že poslední příspěvek citovat nejde.
Jinak nemyslíš vnímání?To mám 13...jestli je to ono,jak nebo čím to honem zvednout?:wideyed:
 
Myslím že poslední příspěvek citovat nejde.
Jinak nemyslíš vnímání?To mám 13...jestli je to ono,jak nebo čím to honem zvednout?:wideyed:

Jo to bude ono.

Tak samozřejmě třeba předměty, jestli třeba někdo jiný v týmu nemá nějaký s bonusem a na chvíli si ho vypůjčit. :)

Pak určitě nějaká jídla ho zvedají, ale nanejvýš asi o jedna, takže by to nestačilo. Ale třeba v kombinaci s +2 předmětem jo.
Asi nějaké drogy můžou dát víc než +1. Tam nevím jistě, nikdy jsem žádnou nepoužíval.
A pak taky odpočinek v nějaké opravené části pevnosti (věž?) dává +3. Nějaké jiné hospody asi taky, ale nejspíš ne +3
 
Zabralo to,dal jsem si nějakou drogu a s tou dračicí jsem se domluvil,takže díky za radu :)
 
Ahojte, chcem sa opytat ze kedy by mohla byt cestina pre datadisky ? nepisalo sa tu niekde ze uz mala byt v marci ?
 
Ahoj skrzeva tu dracicu proc na me rovnou zautoci??? Ja si stale zakazuji hru hrat protoze cekam na kompletni preklad ale cas od casu uz to nevydrzim a musim to zapnout no a kdyz jsem v nekonecnych stezkach dosel az nakonec k nadherne dracici tak tam vlezu a ona me rovnou proste bez kecu napadne co jsem kde pokazil??? A dotaz druhy (jen se ptam nechci draky zabijet ja je mam rad) jde ta mrcha vubec porazit??? Jako ze bych se vazne namastroval a na konci hry ji dal co proto??? Nebo je to nemozne.... Dekuji za reakci.....
 
1) pokud si dracici zradil tak te napadne pokud si ji nezradil tak je to bug bohuzel a nenapada mne moc co si kde pokazil

2) Jde poratzit porazil jsme ji 5krat nebot v ramci testovani jsme ji vzdy zabil je to sfine sfinuta a nezaslouzi si zit.

Pakliže chceš dám sem svůj zlouhavej postup :)
 
Je to divné,ta dračice by s tebou měla mluvit vždy,až poté tě když tak nechá jít,pokud se s ní domluvíš,nebo tě sežere :)
Napadne tě taky pokud jí budeš chtít vzít poklad,ale napřed mě varovala.Nevím,zkus k ní přijít s jiné strany.
Jinak porazit se mi ji nepodařilo,jednou už byla těžce zraněná,vypadalo to nadějně ale potom se jaksi naštvala a pozabíjela mi celou skupinu za pár vteřin :(Tak jsem se s ní raději domluvil.
P.s-tu modrou dračici v chrámu Hyleai jsem taky nezabil (hádám že taky těžký soupeř),je o dost krásnější než ta Adrová,a Hylea mi to schválila.
 
Ahoj Barbar

No postup me urcite napis jsem na to zvedavy a dam si jedno kolo jako zabijak draku!!!! Moc predem dekuji. Ja zatim dostavam na ***** jako prase takze se velice rad poucim. Ja hraju vzdy za maga jsem na to ujety ale pri druhem prochazeni hry volim valecnika takze ten si napichne hlavu na kul!!!
 
Ahoj Marthy

Koukam ze to mas podobne ja nezabil ani druhou presne jako ty Hylea to schvalila a ja nejak proste vzdy volim cestu smiru lepe receno se snazim byt ten spravny kladas a vse resit ku spokojensoti vsem a vseho ikdyz to samozrejme nejde vzdy. Musim se asi preprogramovat na zabijaka ale ja jsem hodny ikdyz mam valecnika jsem asi magor ale vzdy to prozivam jako bych to byl skutecne ja a byt zly je me proti srsti. Tesim se ale az bude CZ na Tyrrany tam by me to mohli naucit.....
 
No nic musim pracovat ale zitra za ni vlezu znova jestli po me pujde hned bez jakeho koliv rozhovru tak to bude bug a musim ji dat za usi na co jsem teda zvedavy.....
 
Back
Top