• Provozní plány portálu Překlady her pro rok 2024

    31.3. přejde portál do režimu pouze pro čtení, tedy bude možné dála stahovat překlady, ale již nebude možné se registrovat a jakkoliv přispívat do diskusí kromě překladatelů
    31.12. dojde k ukončení provozu portálu Překlady her

    Za celý tým, který se od založení staral o tento portál, bychom vám chtěli poděkovat za vaši přízeň. Bylo to dlouhých 9 let našich životů. Všechno někdy končí, aby něco nového mohlo začít.
    Za mě jako provozovatele bych chtěl poděkovat všem lidem, kteří svojí prací přispěli k chodu celého portálu, všem překladatelům, kteří sem přispívali svými díly, a i vám všem, kteří jste se rozhodli nás, jakkoliv podpořit.

Peglin

retro

Uživatel
Příspěvky
4
Skóre reakcí
4
Bodů
0
Ahoj!

Rád bych nastartoval i peněžně podpořil překlad hry Peglin (nedávno vyšel early access na Steamu a GoG). Můžu nabídnou finanční podporu, poskytnout klíče ke hře (sám uhradím) a pomoc s terminologií (je tam hodně slovních hrátek).

Na překlad se ale necítím, nemám s tím žádné zkušenosti a asi bych na to neměl ani čas. Maj přímo malou příručku k překladu a všechny texty jsou dostupný ve veřejný tabulce (Google Spreadsheet). Pokud se překlad dokončí, tak bude přímo součástí hry. Já sám s tou firmou co hru vyvíjí nemám nic společnýho, jen jsem jejich fanda a z případného překladu nebudu mít žádný profit

Podklady k překladu - Peglin Localization QuickStart. Hned v prvním odstavci je odkaz na ten Google Spreadsheet se všemi texty. Předběžně to vypadá na míň než 14 normostran textu.

Rád bych překlad i dlouhodobě udržoval. Při přidávání dalšího obsahu bych opět mohl finančně podpořit další překlad.
 
Back
Top