• Provozní plány portálu Překlady her pro rok 2024

    31.3. přejde portál do režimu pouze pro čtení, tedy bude možné dála stahovat překlady, ale již nebude možné se registrovat a jakkoliv přispívat do diskusí kromě překladatelů
    31.12. dojde k ukončení provozu portálu Překlady her

    Za celý tým, který se od založení staral o tento portál, bychom vám chtěli poděkovat za vaši přízeň. Bylo to dlouhých 9 let našich životů. Všechno někdy končí, aby něco nového mohlo začít.
    Za mě jako provozovatele bych chtěl poděkovat všem lidem, kteří svojí prací přispěli k chodu celého portálu, všem překladatelům, kteří sem přispívali svými díly, a i vám všem, kteří jste se rozhodli nás, jakkoliv podpořit.

Observation

Observation 2024-02-08

Mayki

Překladatel
Příspěvky
1.196
Řešení
8
Skóre reakcí
2.329
Bodů
0
Mayki přidal nový překlad:

Observation - Čeština do sci-fi adventury s temnou a napínavou atmosférou

rX7mPbnh.jpg


Píše se rok 2026. Na Mezinárodní vesmírné stanici se stala nehoda, přeživším dochází čas a okolnosti jsou čím dál záhadnější. Vítejte v Observation, jedné z nejlepších sci-fi her poslední doby...

Recenze hry:https://www.idnes.cz/hry/recenze/observation-recenze.A190527_135129_bw-ps4-recenze_oz


Překlad zahájen

Fonty, import a export...

Zjistěte více o tomto překladu...
 
Ať se daří s překladem.
Kdo by si chtěl udělat lepší obrázek o hratelnosti, kdysi jsme ukázali vybrané zajímavé pasáže s českými titulky + je tam komentář : (pokud byste chtěli vědět z příběhu co nejmíň, nekoukejte až do konce)

Pro zobrazení tohoto obsahu potřebujeme váš souhlas s nastavením souborů cookie třetích stran.
Podrobnější informace naleznete na naší stránce o souborech cookie.
 
Překlad se přehoupl přes 20%, pokračuji dále v překladu................... :D
 
Těším se. Překlad na Observer jsem podpořil a užil si ho. Tady taky pošlu nějakou kačku....
 
Koukám, že na Steamu to má velmi dobré hodnocení. Díky zvratům v příběhu to bylo pro někoho prý i těžší na pochopení.
 
Menší aktualizace překladu. Překlad se přehoupl přes polovinu. Musím říct, že čím více se prokousávám texty a tím pádem i příběhem, tak mě hra čím dál více baví. Myslím, že kdo má rád temné dospělé sci-fi a hru ještě nehrál, bude velice spokojen... ;)
 
Hrubý překlad všech textů je dokončen, rozbíhá se BETATEST. Pokud je tady někdo, kdo by mi chtěl s testováním pomoct, budu jen rád. Nejde ale o to si zahrát hru v češtině jako první, ale poctivě pročítat texty a dělat záznamy (screeny) toho, co bude špatně. Hlásí se někdo?
 
[QUOTE="Ma...[/QUOTE]
ahoj, pokud bude potřeba tak se klidně hlásím do testu... akorát upřímně nemám na to čas celé dny, prostě po práci až půjdou děti spát můžu zapařit, takže třeba 2 až 3 hoďky denně u mě bude max co zvládnu.
 
Beta verze češtiny je hotová. Začínám ji rozesílat mezi podporovatele. Pokud někdo překlad podpořil a já se mu zapomněl ozvat, dejte mi vědět, napravím to.
Všem co tento překlad podpořili jakoukoliv částkou moc děkuji, vážím si toho a děkuji vám za projevenou důvěru.
Ti co by ještě měli zájem překlad podpořit a dostat se přednostně k beta verzi češtiny, můžou tak klidně udělat. Více informací o podpoře překladu najdete na stránce s profilem překladu.
https://prekladyher.eu/preklady/observation.756/
 
A kdy to prosím bude k dispozici pro ostatní lidi, dík za odpověď .
 
Cca 3 týdny, až to všichni sponzoři a testeři dohrají a nareportují všechny chyby... ;)
 
Proč tak dlouho, tu hru dohraješ během pár hodin (podle googlu celková herní doba se vším všudy je mezi 6-10 hodin herního času). Tak to je ale pech, zrovna mám příští týden dovolenou :arghh:.
 
Protože jsem tu hru měsíc a půl překládal a chtěl bych, aby ta čeština stála za to. To že ji dohraješ za 10 hod neznamená, že překlad byl hotový za odpoledne. Jak by k tomu přišli sponzoři, kteří překlad podpořili?
 
Zdravím, zaslal jsem vám menší obnos na váš bank. účet. Poslal bych vám i potvrzení o platbě, nicméně jsem nenašel možnost jak odeslat soukromou zprávu nebo váš email. :)
 
Čau nemáš prosím i verzi 1.15. Já mám hru na epicu a tam je bohužel tahle verze.
 
Bohužel ta verze 1.15 má jiné soubory a jiné texty. Muselo by se to celé předělat a to opravdu dělat nebudu. Promiň.
 
Omlouvám se za mystifikaci, měl jsem za to, že GOG aktualizoval hru tak jako Steam na verzi 1.16, není v mých silách odzkoušet funkčnost na všech platformách. Zřejmě všichni testeři disponovali hrou na Steamu, jelikož nikdo problém nehlásil.
Čeština opravdu funguje pouze na verzi 1.16, děkuji za pochopení.
 
Naposledy upraveno moderátorem:
@Mayki Moc díky za překlad, mám steam verzi a plně si jí užívám. Je parádní, že jsi si dal práci s úpravou na GOG/EPIC (y)
Poslal jsem něco ti něco do fondu na kafe atd.
 
děkuji za češtinu na GoG...také posláno nějaké všimné
 
Dostal jsem info, že na EPIC je to stále nefunkční, zkoušel to ještě někdo?
 
Back
Top