• Provozní plány portálu Překlady her pro rok 2024

    31.3. přejde portál do režimu pouze pro čtení, tedy bude možné dála stahovat překlady, ale již nebude možné se registrovat a jakkoliv přispívat do diskusí kromě překladatelů
    31.12. dojde k ukončení provozu portálu Překlady her

    Za celý tým, který se od založení staral o tento portál, bychom vám chtěli poděkovat za vaši přízeň. Bylo to dlouhých 9 let našich životů. Všechno někdy končí, aby něco nového mohlo začít.
    Za mě jako provozovatele bych chtěl poděkovat všem lidem, kteří svojí prací přispěli k chodu celého portálu, všem překladatelům, kteří sem přispívali svými díly, a i vám všem, kteří jste se rozhodli nás, jakkoliv podpořit.

Obecný pokec o komunině na internetu

S

Smazaný uživatel 437

Návštěvník
@Lilly
Nesouhlasím s tím, že "KOMUNITA NA KOMUNIKACNICH A HERNICH SERVERECH JE VELICE SPATNA A KRITICKA".

Ano, samozřejmě, někdy ti někdo napíše "Kde je kur*a ta čeština, kterou jste slíbili?" ale na druhou stranu, když se podíváš na toto fórum, Warfórum nebo třeba FB stránky překladatelů (myslím hlavně RPGčeštiny nebo Lokalizace.net), tak vidíš, jak je tam ti "fanoušci" podporují...

Viš nenarazila jsem na spravny web a dobry lidi proste mam smulu. Zalezi hlavne na kterym webu ses a jestli natrefíš na spravny lidi nebo na blbce. Ale cetla jsem nekteri lidi a místo toho co mají byt vdecny tak napadnou autora prekladu negativni poznámkou. Proste nekteri si mysli, ze je to jejich povinnost a musí to udelat. Místo podekovani se docka u nekterych nevdecnost a pak at se nedivi, ze nekteri prekladatele se na tohle vykašlou, zastavi preklad anebo uzavre komunitu.

Ohledem komunity na dalsim chatovacím a hernich serveru. (Vetsinu herni server origin, steam, kde se pouziva preklad her do ceskeho jazyka)

Nemusis s tim souhlasit, ja mam na tohle svůj názor. Ja jsem to zas takhle nemyslela, ze je to všude, ale bohužel s timhle jsem se setkala. Na faceboooku jsem musela nechat zrusit ucet, protože me tam zacali obtěžovat nekteri lidi a bezduvodne my zacali nadavat a vyhrozovat fyzickou likvidaci. (Mam ponauceni ze, uz nikdy nebudu na svůj profil uvadet moje fotky, kontakt) Byla to aj moje chyba, ze jsem byla hodne pratelska.

Na hernim serveru STEAM jsem zase udelala chybu, ze jsem se prozradila na TS. Nerada pisu na chat pokud hraju proste nestiham. To se nemelo stat, jakmile se nekteri hraci dozvedeli, ze jsem zenska a porazila jsem je všechny ve hre COUNTER STRIKE GO zabijenim tak zacalo u me peklo nenavisti, urážek, nadavek na moji osobnost.

Dokonce v komunite se nasli aj zlodeji hernich uctu co se snazili nabourat na muj ucet. Bohuzel nekteri lidi nasere moje ignorace nebo, ze je zablokuji v komunite. Moje chyba to nebyla, proste komunita na internetu. Od te doby se chranim a davam si bacha.

Jenom jsem ti vysvětlila jake to je, ty si se s tim asi nesetkal a proto bud rad. Ja jenom doufam, ze tady bude klid a v pripade problemu tady zasahne personal. Nechala jsem se tady zaregistrovat, protože vsimnula jsem si, ze tohle je pratelsky web a jsou tady dobry lide co prekladaji hry do ceskeho jazyka a chápu jejich narocnost a je to zaroven aj jediny web, kde sezenes cestinu, kterou zrovna potrebujes do nejake hry. Proste sesli se tady skoro všichni prekladale.

Takze beru tento web jako největší komunita všech prekladatelu a jsem jim vůbec za tohle vdecna, ze si něco tady sezenu.

Nechci se dál, uz o tomhle bavit, protože to jsou, uz moje problémy a tohle je stranka o trable prekladatelu her. V kazdem pripade, uz jsem velice vopatrna a uzavrena na internetu a je to takhle lepsi ...

Zatím ahoj ... (Omlouvam se za chyby, ale pisu velice rychle bez diakritiky )
 
*kuck* ehm lidi k tématu jo ? Vrkání a takové věci prosím přes PM nebo email ale ne v diskuzi, dík.
 
Ze ja vubec neco psal, to je jak ve skole za komunistu, hned se prisere nejaka ucitelka a ma tendence korigovat co kdo kde muze a nemuze rict..prej vrkani..me bude pomalu 50 si fakt myslis ze tu budu vrkat s nejakou nactiletou holcinou..jen sem ji chtel dat dobrou a kratkou radu, kterou ted uz neuvidi protoze me to akorat nasralo..
 
A na to potrebujes verejne tema? Wow.
1) ac je Pribeh te holky mozna zajimavy, kdyby ji kazdy vajadril podporu bude tady s toho stoka a ji to dle meho jeste vice uskodi nebot ona nepotrebuje litost ani podporu ,ale aby ji lidi brali vazne. Neb cesta do pekel je dlazdena dobrymi umysli.
2) ze je ti 50 je udaj zbytecny nebot to neni prekazka.
3) tohle tema je prece jen o necem jiny drzme se ho.

How.
 
Naposledy upraveno:
Neříkám, že úplně, ale věřím že tohle je hodně efekt toho kdy člověk si zapamatuje toho jednoho blbce co nadává a nevidí těch 20 slušných, čím blbější/hnusnější/horší, tím zapamatovatelnější bohužel to tak je u všeho. Chce to vždycky myslet na tu většinu, která je kolikrát tichá, ale slušná a ostatní pokud možno ignorovat, hlavně "nebojovat", dost lidí to přestane bavit už ve chvíli kdy napadený je prostě pasivní...
 
Jo, drzme se tematu, to vzdycky taky rikavali komunisti kdyz se nekdo s necim ozval:)
 
ty si fakt těmi komunisty posedlí škoda mluvit a plýtvat časem. Buď jsi troll a nebo ..to je fuk s dovolením se už nebudu zde v tomhle vyjadřovat.
 
Pánové a dámy, prosím v klidu a bez urážek. Diskuzi jsem přesunul do Off Topic, takže si zde diskutujte o čem chcete, ale v rámci slušnosti a zdejších pravidel.
 
Back
Top