• Provozní plány portálu Překlady her pro rok 2024

    31.3. přejde portál do režimu pouze pro čtení, tedy bude možné dála stahovat překlady, ale již nebude možné se registrovat a jakkoliv přispívat do diskusí kromě překladatelů
    31.12. dojde k ukončení provozu portálu Překlady her

    Za celý tým, který se od založení staral o tento portál, bychom vám chtěli poděkovat za vaši přízeň. Bylo to dlouhých 9 let našich životů. Všechno někdy končí, aby něco nového mohlo začít.
    Za mě jako provozovatele bych chtěl poděkovat všem lidem, kteří svojí prací přispěli k chodu celého portálu, všem překladatelům, kteří sem přispívali svými díly, a i vám všem, kteří jste se rozhodli nás, jakkoliv podpořit.

Northgard

Northgard 1.113

Jetro

Překladatel
Příspěvky
1.937
Řešení
1
Skóre reakcí
3.325
Bodů
0
Jetro přidal nový překlad:

Northgard - Strategie vycházející ze severské mytologie na způsob Settlerů

Northgard je strategická hra založená na skandinávské mytologii. Ovládáte vikinský klan, který se snaží ovládnout záhadný, nedávno objevený kontinent. Hra do značné míry připomíná legendární sérii The Settlers.

Překlad je hotový a připravený na aktuální verzi 0.1.4117. Stahujte rychle, než vývojáři vydají nový update, který češtinu rozhodí :) Veškeré info najdete v přiloženém souboru readme.txt.
Pakliže budete mít k překladu jakékoli připomínky, určitě napište. V případě, že byste se chtěli...

Zjistěte více o tomto překladu...
 
Wau tak to jsem teda nečekal, že to někdo přeloží a že už je překlad dokonce hotový :biggrin:
Každopádně díky (y)
 
No hotový :) Jetro si na sebe s překladem alpha verze hry upletl bič, takže hotovo, tak možná pro "teď", ale bůh ví na jak dlouho :)
 
Dělá se na nové verzy k aktualizaci v0.1.4677? Díky za info :)
 
Dělá, dělá. Už ji mám hotovou, akorát ji ještě testuju ve hře, jestli je vše ok, protože toho přidali/změnili docela dost. Zveřejním ji velmi pravděpodobně někdy k večeru.
Edit: Heh, teď koukám, že vydali další patch, tak snad toho nebude moc.
 
Bylo by prosím možné aktualizovat na novější verzi hry? instalátor hlásí chybu
v0.2.6084
 
Bude ale Jetro má teď rodičovské starosti, ale dneska se mně ozval na steamu (až jsme se ho lekl) a určitě to udělá nejbližší době :)
 
Dělám na tom, jeden ze dvou souborů už mám upravený na aktuální verzi. Chtěl bych to mít hotový dneska, nejhůř během víkendu. Začínají to ale plnit texty z kampaně, takže to dost nabobtnává.
 
Tato nova verzia 1.11 mi nejde tak dobre ako predosla. Pri jej instalacii je vsetko OK, ale ked spustim hru, tak pri vybere cestina nie su ziadne texty. Uplne chybaju pismenka a su len prazdne kolonky, aj v menu aj v hre.
 
Jelikož včera vyšel další update, tak tahle verze nemůže nadále fungovat, jelikož byl soubor s CZ texty přepsán anglickým originálem.
 
Ahoj, muzu poprosit o pripadnou aktualizaci? Vysel prosincovy update a cestina nelze nainstalovat. Diky moc!
 
Patrně během dneška bude aktualizace připravena ke stažení jako obvykle na Steamu.
 
Ahoj koupil jsem si vcera northgard a cestina nejde .pise to porad na vsech verzich:chyba pri aplikaci rozdiloveho patche.Pravdepodobne se jedna o neznamou verzy hry nevis co s tim??? diky
 
Pred tromi dňami vyšiel na hru ďalší update, takže čakaj, kým Jetro češtinu neaktualizuje.
 
Back
Top