• Provozní plány portálu Překlady her pro rok 2024

    31.3. přejde portál do režimu pouze pro čtení, tedy bude možné dála stahovat překlady, ale již nebude možné se registrovat a jakkoliv přispívat do diskusí kromě překladatelů
    31.12. dojde k ukončení provozu portálu Překlady her

    Za celý tým, který se od založení staral o tento portál, bychom vám chtěli poděkovat za vaši přízeň. Bylo to dlouhých 9 let našich životů. Všechno někdy končí, aby něco nového mohlo začít.
    Za mě jako provozovatele bych chtěl poděkovat všem lidem, kteří svojí prací přispěli k chodu celého portálu, všem překladatelům, kteří sem přispívali svými díly, a i vám všem, kteří jste se rozhodli nás, jakkoliv podpořit.

Moons Of Madness

Moons Of Madness 2024-02-08

Mayki

Překladatel
Příspěvky
1.196
Řešení
8
Skóre reakcí
2.329
Bodů
0
Mayki přidal nový překlad:

Moons Of Madness - Čeština do hororové sci-fi adventury na motivy H. P. Lovecrafta

Px67ngu.png


Dílem spisovatele H. P. Lovecrafta se už inspirovaly spousty tvůrců počítačových her. Moons of Madness jsou ovšem originální minimálně v tom, že se odehrávají na planetě Mars.

Recenze hry:
https://www.idnes.cz/hry/recenze/recenze-moons-of-madness.A191104_103804_bw-pc-recenze_srp

Překlad...

Zjistěte více o tomto překladu...
 
Menší aktualizace stavu překladu. Řeším nějaké technické problémy s hrou, ale snad vše dobře dopadne.
 
Abych pravdu řekl, tak jsem ho zvažoval, ale protože mám radši sci-fi z vesmíru, vyhrál to Moons Of Madness. Možná se ale až to dokončím znovu na Blair Witch podívám. Nic ale neslibuji, zatím jsem vytížen na 110 %... :D
 
Skvělá zpráva, díky moc! :)
I Blair Witch by byla určitě skvělá volba pro dost lidí.
 
Menší aktualizace

Hrubý překlad hry je dokončen, hledám testera/ry, který by byl ochoten projít hru, řádně ji otestovat a nahlásit všechny chyby a nesrovnalosti na které narazí. Hlásíte se někdo?
 
měl bych zájem
 
Naposledy upraveno moderátorem:
Ahoj, taky bych měla zájem. Pomáhala jsem tady s testem XCOMu, tak jestli chceš, napiš :)
 
Ak zahráte do konca Cyrano Story na Steame, tak dostanete kľúč k Moons of Madness. Neviem dokedy to bude takto fungovať, tak snáď čo najdlhšie, že si môžete hru zdarma vychutnať s Maykiho češtinou :)
 
Pozor, nie je to na 100% isté, že Vám padne klúč. Dokonca, čo som tak čítal v recenziách na Steame tak je tam len 5% šanca (podľa vývojárov), že Vám padne po dohraní. Je to v podstate FREE to play hra propagujúca Moons of Madness.
 
Zdravím,
bohužel mi ten *.rar soubor s češtinou hlásí chybu archivu, a to jak ve WinRAR tak v 7zip. Můžete se na to juknout, popř. poskytnout opravený soubor?
Děkuji
 
Rar bude určitě v pořádku, teď jsem to odzkoušel, zkus to stáhnout přes jiný prohlížeč, popřípadě rozbalovat v nějakém posledním WinRaru...
 
Tak to jsem rád, užij si hru... :)
 
Back
Top