• Provozní plány portálu Překlady her pro rok 2024

    31.3. přejde portál do režimu pouze pro čtení, tedy bude možné dála stahovat překlady, ale již nebude možné se registrovat a jakkoliv přispívat do diskusí kromě překladatelů
    31.12. dojde k ukončení provozu portálu Překlady her

    Za celý tým, který se od založení staral o tento portál, bychom vám chtěli poděkovat za vaši přízeň. Bylo to dlouhých 9 let našich životů. Všechno někdy končí, aby něco nového mohlo začít.
    Za mě jako provozovatele bych chtěl poděkovat všem lidem, kteří svojí prací přispěli k chodu celého portálu, všem překladatelům, kteří sem přispívali svými díly, a i vám všem, kteří jste se rozhodli nás, jakkoliv podpořit.

Martha Is Dead

Martha Is Dead 2024-02-08

Mayki

Překladatel
Příspěvky
1.196
Řešení
8
Skóre reakcí
2.329
Bodů
0
Uživatel Mayki přidal nový překlad:

Martha Is Dead - Čeština do adventury odehrávající se za druhé světové války v Itálii

Zobrazit přílohu 51398

Martha Is Dead vypráví mysteriózní příběh o smrti, který se nebojí zvratů. Tato psychologická jednohubka s podmanivým audiovizuálním zpracováním je spíše interaktivní film s velmi jednoduchými prvky adventury a minimem herních mechanismů. Příběh je ale správně zvrácený, matoucí a napínavý.


Recenze hry:

[URL...

Přečtěte si více o tomto překladu...
 
Hrubý překlad hotov. I když testování ještě běží, rozhodl jsem se všem přispěvatelům na překlad této hry přednostně zpřístupnit češtinu už nyní. Začínám jim ji rozesílat.
Pokud někdo překlad podpořil a já se mu zapomněl ozvat, dejte mi vědět, napravím to. Všem co tento překlad podpořili jakoukoliv rozumnou částkou moc děkuji, vážím si toho a děkuji vám za projevenou důvěru.
Ti co by ještě měli zájem překlad podpořit a dostat se přednostně k beta verzi češtiny, můžou tak klidně udělat. Více informací o podpoře překladu najdete na stránce s profilem překladu.
 
Díky za nabídku, už to ale nebude nutné. Test už bude dobíhat, ale každopádně díky.
 
Díky moc za tvůj překlad.
Koukal jsem, že hra dostala dvě aktualizace, je překlad stále aktuální ve verzi 1.0?
Ještě jednou díky, tvé překlady jsou vždy na skvělé úrovni.
 
Nejjednodušší bude, když to vyzkoušíš a dáš nám tady vědět. Pokud by s tím byl nějaký problém, tak překlad upravím...
 
Ahoj, Nevím jestli to souvisí s překladem ale položka v nastavení grafiky DLSS nebo ta varianta od AMD není vidět co se vybírá.
 
Respekt a uznání za takovou rychlost. Zrovna jsem koukal na videa a říkám to chci hrát a zjistil jsem, že to mám v knihovně :)
Kdyby se Vám zachtělo, tak MADiSON je slušný horor :) akorát nevím, jak obtížné to je ty věci kolem.
 
Naposledy upraveno:
Respekt a uznání za takovou rychlost. Zrovna jsem koukal na videa a říkám to chci hrát a zjistil jsem, že to mám v knihovně :)
Kdyby se Vám zachtělo, tak MADiSON je slušný horor :) akorát nevím, jak obtížné to je ty věci kolem.
Rád by som vedel či niekto bude robiť preklad tejto hry MADiSON ??????
 
Back
Top