• Provozní plány portálu Překlady her pro rok 2024

    31.3. přejde portál do režimu pouze pro čtení, tedy bude možné dála stahovat překlady, ale již nebude možné se registrovat a jakkoliv přispívat do diskusí kromě překladatelů
    31.12. dojde k ukončení provozu portálu Překlady her

    Za celý tým, který se od založení staral o tento portál, bychom vám chtěli poděkovat za vaši přízeň. Bylo to dlouhých 9 let našich životů. Všechno někdy končí, aby něco nového mohlo začít.
    Za mě jako provozovatele bych chtěl poděkovat všem lidem, kteří svojí prací přispěli k chodu celého portálu, všem překladatelům, kteří sem přispívali svými díly, a i vám všem, kteří jste se rozhodli nás, jakkoliv podpořit.

Májové novinky z portálu

banner_novinky_z_prekladu_her (1).png


Přátelé, kamarádi. Dnes vám přinášíme novinky z našeho portálu. Rozhodli jsem se malinko expandovat, oživit staré kuloáry a založit nové.
Postupně vám tady vypíšu jednotlivé možnosti a kde je u nás najdete. Tento článek bude spíše popisný a budeme rádi pokud se k jednotlivým možnostem připojíte.
Všechny dostupné platformy naleznete v pravé části záhlaví našeho portálu.​

Twitch - Rozjeli jsme Twitch kanál, který se bude zabývat hrami v češtině. Budou to hry jak od místních překladatelů, tak hry od studií, které ještě stále ve svých hrách podporují češtinu. Abychom nezapomněli na naše slovenské přátele, tak si určitě střihneme i něco slovensky. Abychom tomu dostáli, tak si v nejbližší době střihneme s @Ascalon It Takes Two a myslím si, že to bude stát opravdu za to. Dále se budeme snažit zajistit i zajímavé hosty a to nejenom naše překladatele. Abychom vám dali možnost se také zeptat na věci, které vás kolem překladů zajímají. Stejně tak chceme rozjet spolupráci s velkými českými streamery! Jako první bude ArcadeBulls, kterého kromě Twitche můžete znát i jako moderátora pořadu Re-play. Pro zájemce se můžete dostavit zítra, tedy 11.5. od 20:00 dostavit na jeho stream či případně od 17:00 na náš stream, kde se pak přesuneme k němu. A co se bude dít? Tak to je překvapení! Ale určitě to bude stát za to a možná bude i soutěž. o_O

Youtube - Tento kanál bude sloužit prozatím primárně na záznamy jednotlivých streamů a doufáme, že v dohledné době i na podcast s překladateli.

Discord - Jedna z důležitých novinek. Rozjeli jsme komunitní Discord, který je přímo napojený na portál. Tím skončí v brzké době klasický chat na portále. Propojit s portálem si ho můžete jednoduše zde. Po propojení dostanete stejný statut jako máte zde na portále a můžete vesele komunikovat s ostatními. Tím ruku v ruce jde i informace o tom, že bude do konce měsíce odstraněn chat z webu. K tomuto rozhodnutí nás vedly technické problémy, které chat způsobuje, ale věřím tomu, že Discord bude plnohodnotná náhrada! (y)

Kalendář - Dále vám přibyla v horním menu záložka Kalendář, kde budou přibývat všelijaké akce, pořádané portálem PH a to nejenom streamy, ale i soutěže, atd. Pro zkušenější, pokud máte zájem si kalendář přidat do svého počítače či mobilního telefonu, tak zde je odkaz na ISC soubor, který si můžete přidat do svého kalendáře.

Steam - A jako poslední bod, tak byla obnovena PH skupinka na Steamu. Tudíž z vesela se přidejte a jdeme hrát ve velkém!
 

Přílohy

  • banner_novinky_z_prekladu_her_titulni_SY.png
    banner_novinky_z_prekladu_her_titulni_SY.png
    207,9 KB · Zobrazení: 150.902
Přidám sem odkaz, který se týká hlavně Twitche.

 
Back
Top