• Provozní plány portálu Překlady her pro rok 2024

    31.3. přejde portál do režimu pouze pro čtení, tedy bude možné dála stahovat překlady, ale již nebude možné se registrovat a jakkoliv přispívat do diskusí kromě překladatelů
    31.12. dojde k ukončení provozu portálu Překlady her

    Za celý tým, který se od založení staral o tento portál, bychom vám chtěli poděkovat za vaši přízeň. Bylo to dlouhých 9 let našich životů. Všechno někdy končí, aby něco nového mohlo začít.
    Za mě jako provozovatele bych chtěl poděkovat všem lidem, kteří svojí prací přispěli k chodu celého portálu, všem překladatelům, kteří sem přispívali svými díly, a i vám všem, kteří jste se rozhodli nás, jakkoliv podpořit.

Lost Ark - Komunitní guilda

Paras

Uživatel
Příspěvky
1.532
Řešení
2
Skóre reakcí
690
Bodů
0
1644578876904.png

Lost Ark
Komuntní guilda Server: Procyon
Vedoucí guildy: @Ascalon a @Paras
Přátelé, kamarádi. Rozhodli jsem se s @Ascalon udělat takový pokus, a to založit guildu ve hře Lost Ark. Takže zveme všechny kdo by měli zájem si s námi zahrát, pokecat a poznat 2 z nás, co stojí za našim portálem. Pokud budete mít zájem se přidat okomentujte tento příspěvek a jeden z nás se vám ozve. Podmínky nemáme víceméně žádné, pouze bychom byli rádi za hráče 18+, jelikož jsem povětšinou starší kusy. Pokud budete ovládat discord, rádi vás uvítáme na komunitním discordu, který je po spuštění guildy v plánu. Guilda je již funkční na heslo, které vám zašleme v soukromé zprávě prozatím.

Další věcí je taková malá soutěž. Jelikož se nemůžeme rozhodnout o názvu guildy, tak jsem se rozhodli z toho udělat soutěž. Kdo vymyslí nejtrefnější název, který bude obsahovat zkratku PH, nebo písmena P H (Bude se do budoucna pokud se to ujme používat i v dalších hrách) vyhraje peta Happy Totoiki z Lost Ark storu.
 
Naposledy upraveno:
Jenom upřesním, jedná se pokusný projekt. Přeci jenom za ta léta se tu vybudovala pěkná komunita, sice kolem překladů, ale právě překladů her. A i když tato hra, tak jako většina MMO titulů nebude s největší pravděpodobností nikdy přeložena, tak proč se nesjednotit pod jeden prapor i v nějaké hře. :) A proč ne zrovna v Lost Arku? Obecně se zatím všichni shodují, že Lost Ark má překvapivě hodně co nabídnout a díky tomu, že to je free hra, tak bude přístupná všem (ano je to dobře i špatně, ale to už je téma na jinou diskuzi). Proto spontánně vznikla tato myšlenka, proč ne?

Pro ty co nevědí o jakou hru se jedná, nahodím pár odkazů:

Oficiální web: Lost Ark - Free to Play MMO Action RPG
Steam

A ještě odkazy na české video a články o hře:
 
Naposledy upraveno moderátorem:
Pro zjednodušení přidáno hlasování.
 
O této hře jsem se nedávno dozvěděl a stále přemýšlím, že bych ji prubnul.
Teď sem tady úplně náhodou objevil toto vlákno a pokud taková guilda opravdu vznikla, tak by mě to přesvědčilo hru stáhnout a vyzkoušet.
Rozhodně ale neplánuju nějaký hardcore hraní, spíš takovej šolich, zkrátka jen občasně když bude čas.
Žádám tímto o vstup
Věk: 32
 
@Durhil Nakonec guilda nevznikla, protože zájem bohužel nebyl.. Ale co se týče nás z vedení PH Procyon, takže tě klidně přijmeme do guildy.. Napiš mi tady PM, když budeš chtít název guildy..
 
@Durhil Nakonec guilda nevznikla, protože zájem bohužel nebyl.. Ale co se týče nás z vedení PH Procyon, takže tě klidně přijmeme do guildy.. Napiš mi tady PM, když budeš chtít název guildy..
Bohužel je moc her a málo lidí :) Kdyby denně nevycházelo xy her, tak to bude jiné. Mě ta hra nějak extra neoslovila kromě grafiky. Pořád pro mě je top Wowko, RIft, GW 2. V dnešní době bych v tom už nechtěl topit hodiny. Mám asi tak 20 let restu na dohrání singl her právě kvůli online hrám.
 
Back
Top