• Provozní plány portálu Překlady her pro rok 2024

    31.3. přejde portál do režimu pouze pro čtení, tedy bude možné dála stahovat překlady, ale již nebude možné se registrovat a jakkoliv přispívat do diskusí kromě překladatelů
    31.12. dojde k ukončení provozu portálu Překlady her

    Za celý tým, který se od založení staral o tento portál, bychom vám chtěli poděkovat za vaši přízeň. Bylo to dlouhých 9 let našich životů. Všechno někdy končí, aby něco nového mohlo začít.
    Za mě jako provozovatele bych chtěl poděkovat všem lidem, kteří svojí prací přispěli k chodu celého portálu, všem překladatelům, kteří sem přispívali svými díly, a i vám všem, kteří jste se rozhodli nás, jakkoliv podpořit.

Leisure Suit Larry: Wet Dreams Dry Twice

Leisure Suit Larry: Wet Dreams Dry Twice 1.0

ADV Dream

Překladatel
Příspěvky
219
Skóre reakcí
255
Bodů
0
ADV Dream přidal/a nový překlad:

Leisure Suit Larry: Wet Dreams Dry Twice - Překládá se zatím poslední díl série o Larrym

Zobrazit přílohu 45742

Slavná adventurní série Leisure Suit Larry , jejíž historie odstartovala v roce 1987, se v roce 2018 dočkala moderního restartu. Jeho následovník a údajně i definitivní finále vychází po dvou letech s podtitulem Wet Dreams Dry Twice a znovu jde o ručně kreslenou a peprnou point 'n click adventuru s bohatými možnostmi průzkumu prostředí, oplzlým humorem a bláznivými a mnohdy i nejednoznačnými hádankami. Vývojáři zde pro hráče připravili...

Přečtěte si více o tomto překladu...
 
Zdravím, je v plánu dokončit tento překlad? :)
Zdravím, dovolím si odpovědět za @ADV Dream, jelikož to teď visí na mně. Do minulého týdne jsem pracoval na korektuře a testu, ale aktuálně je práce pozastavena, protože jsem byl přesunut na finální test Yesterday Origins, který jsem započal včera večer. Pak budu pokračovat v Larrym a samozřejmě je v plánu překlad dokončit. Zde graf mé práce na Larrym:
Zobrazit přílohu 52976
 
Uživatel ADV Dream vložil k překladu Leisure Suit Larry: Wet Dreams Dry Twice novou aktualizaci:

Právě jsme dokončili překlad do lechtivé adventury Leisure Suit Larry: Wet Dreams Dry Twice.

Právě jsme dokončili překlad do lechtivé adventury Leisure Suit Larry: Wet Dreams Dry Twice. Chceme moc poděkovat Kwejovi za trpělivé korekce a test. Byla to opravdu náročná práce.
Instalátor funguje na steam i gog verzi. Užijte si to :).

Přečtěte si více o této aktualizaci...
 
Back
Top