• Provozní plány portálu Překlady her pro rok 2024

    31.3. přejde portál do režimu pouze pro čtení, tedy bude možné dála stahovat překlady, ale již nebude možné se registrovat a jakkoliv přispívat do diskusí kromě překladatelů
    31.12. dojde k ukončení provozu portálu Překlady her

    Za celý tým, který se od založení staral o tento portál, bychom vám chtěli poděkovat za vaši přízeň. Bylo to dlouhých 9 let našich životů. Všechno někdy končí, aby něco nového mohlo začít.
    Za mě jako provozovatele bych chtěl poděkovat všem lidem, kteří svojí prací přispěli k chodu celého portálu, všem překladatelům, kteří sem přispívali svými díly, a i vám všem, kteří jste se rozhodli nás, jakkoliv podpořit.

King Arthur

King Arthur 1.0

Farflame

Překladatel
Příspěvky
1.731
Řešení
1
Skóre reakcí
2.005
Bodů
0
Farflame přidal nový překlad:

King Arthur - Čeština pro mytologickou/středověkou RPG/strategii z doby Krále Artuše

Trochu starší, ale stále výborný mix RPG a strategie v mytologické době Krále Artuše. Než budete moci útočit na Británii v našem novém projektu Expeditions: Viking, můžete ji zkusit dobýt a ubránit v tomto epickém tažení plném rytířů Kulatého stolu, RPG úkolů, tajemných bytostí, magických věží, obrů, netvorů, kouzel, taktických bitev atd. Něco pro fandy Total Waru nebo Warhammeru, ale i příznivce družinových RPG, protože tu budete plnit...

Zjistěte více o tomto překladu...
 
Tohle musel být monstrózní projekt. Četl jsem Tvůj článek o překladu a smekám. Je to stále největší, nebo to už např. Technomancer překonal?
 
Soubor tam donedávna byl, ale zapracoval nějaký zakomplexovaný blb. Nevím sice, k čemu mu to bude, ale co už...

Zatím to uděláme jednoduše. Kdo má o tu češtinu zájem, ať napíše sem do diskuze, nebo mně soukromě. Někteří už to mají, těch zájemců tolik nebude.

Kamilovi ještě odpovím...
 
je fakt že jsme tuhle hru dohrál asi 7 krát, a udělal sem si postup jak to přežít..některé bitvy byli opravdu hooodně hard core a to jsem si myslel, že nejhorší, co jsem kdy zažil byl Warhammer Shadow of hornet.
 
Cože, 7x dohráno?? :wideyed: Tolik různých konců a možností tam ani nebylo. Maniak z Warhammeru se nezapře, co? :)
Jestli si dobře vzpomínám, byly tam některé tuhé bitvy s těmi armádami z Jinosvěta. Většina lidských jednotek se na ně myslím nechytala. :)


Tohle musel být monstrózní projekt. Četl jsem Tvůj článek o překladu a smekám. Je to stále největší, nebo to už např. Technomancer překonal?

No, on zase tak monstrózní nebyl. Spíš to nabobtnalo tou prací okolo, nastudováním a ověřováním faktů a dopisováním do kroniky, nebo kolik bylo práce s úpravami textů, protože jsme pořád museli něco krátit. Navíc jsem k tomu psal tu tištěnou knížku, to taky nebylo hned. Takže záleží, jak se na to člověk dívá. Největší byl pro mě Drakensang, který měl hodně textu a navíc ještě spoustu práce okolo, překopávala se osekaná a chybová angličtina (třeba v Artuši měla anglina taky chyby a nedodělky, ale tak hrozná rozhodně nebyla). Ale kdybych to bral jenom přes množství textu, tak tu máme Oblivion, že... který byl svého času považován za největší překlad. Možná byl větší i Fallout 3, to nevím. Jenže na Oblivionu byla práce mnohem jednodušší a bylo na to přes 60 lidí. Zatímco takového Artuše dělali 4, včetně testování. Tak si to srovnej. :)
 
Naposledy upraveno:
Cože, 7x dohráno?? :wideyed: Tolik různých konců a možností tam ani nebylo. Maniak z Warhammeru se nezapře, co? :)
Jestli si dobře vzpomínám, byly tam některé tuhé bitvy s těmi armádami z Jinosvěta. Většina lidských jednotek se na ně myslím nechytala. :)

:)

Ano sedmkrát a to neckám konce sou tam cca celkem dva a dva a mužeš je kombinovat...buď zůstaneš pohanem nebo se dáš na víru církve ( POHAN!) a buď pomůžeš těm ze slunce jinosvětu nebo s deště..

Ale ta hra to vyprávění, ty RPG prvky a hlavně celá ta mystika...bylo něco co jsme prostě musel projít víckrát...nedalo se to pospat to kouzlo. Udělal jsme si systém jako co první zkoumat tipu přehrady a další věci proti živlům které místo co nejrychleji dobýt aby mně pak nezavařilo atd...Tady platilo stejně jak V Herose, že chyba se ti může projevit klidně až za třicet kol že si tenkrát za včas něco neobsadil nebo neudělal....a co se týká princezen..nebo green knighta *smrk* prostě dokonalé.

Jinak Cz nelze stáhnout ta nová ...pakliže ji budeš posílat sím pošli mně ji taky dám si ji do archivu Cz kdybych to někdy zase chtěl zahrát..je to opravdu skvost jako byl Dark Omen nebo Shadow hornet.
 
Ano sedmkrát a to neckám konce sou tam cca celkem dva a dva a mužeš je kombinovat...buď zůstaneš pohanem nebo se dáš na víru církve ( POHAN!) a...

No, tebe bych na křesťana netipoval. :)


Ale ta hra to vyprávění, ty RPG prvky a hlavně celá ta mystika...bylo něco co jsme prostě musel projít víckrát...nedalo se to pospat to kouzlo.

To mi povídej... taky mě to šíleně bavilo překládat. Teď se těším na Hellblade s jeho bájemi, který se tomu sice vůbec nevyrovná, je to jiný typ hry, ale bude tam aspoň trocha té mystiky.


a co se týká princezen.. nebo green knighta *smrk* prostě dokonalé.

Princenza - myslíš Guineveru? Ten úkol, jak ses vydal za ní do té "čarovné" země si pamatuju, připadal mi jako jeden z nejlepších. Na konci jsi musel žádat o pomoc ty bohy, že? Ze Zeleného rytíře si vybavuju jeho trnitý hrad, který jsi zkoumal.


Jinak Cz nelze stáhnout ta nová ...pakliže ji budeš posílat sím pošli mně ji taky dám si ji do archivu Cz

Stáhni teď a ulož, dokud to jde.
 
jop myslím Guineveru a ano trnitý hrad a jak udělat aby se k tobě přidal...škoda velká škoda že druhý díl nedopadl dobře:( A některé ty bitvy byli opravdu už na střední obtížnost skoro imposibil :)

Staženo a archivováno ! MOC DĚKUJI!
 
Není zač, neztratit.

Jinak souhlas, akorát si nepamatuju, že se k tobě ten Zelený napůl troll mohl přidat. :) Neocore už se k Artuši asi nikdy nevrátí, teď dělají diablovku ve světě Warhammeru.
 
Můžete na to prosím kouknout? Čeština mi nejde stáhnout a píše mi, že jde o propadlou zásilku. Děkuji :)
 
Barbar: Děkuji mnohokrát za ochotu, bohůmžel dle uložta byl soubor smazán.
 
Barbar: Děkuji mnohokrát za ochotu, bohůmžel dle uložta byl soubor smazán.

hech mně jde normálně stáhnout.....asi si na to klik když jsem tam dal blbě odkaz jak mně upozornil Kamil. Za to se omlouvám :(
 
Né v pohodě. Už mi to funguje :) Jak napsal Farflame tak jsem to považoval za vyřízené a nechtěl jsem tu zbytečně spamovat...
 
King Arthur je teď ve slevě...

Stejně jako další... Vaporum, Crusaders Thy Kingdom Come, Van Helsing...
 
Ahoj
Jsem se vrátil po letech k téhle strategii a jen vzpomínám na to jak jsem hrál tůhle užasnou hru.
Ale to hlavní co dodělat češtinu i na zbývajicí dlc než jen hlavní a saxons?

P.s.: mám artworky a soundtracky co bylo bonusem při koupi legendární edice (dle stránek autora češtiny už nejsou k dispozici) tak je můžu poskytnout.
 
Back
Top