• Provozní plány portálu Překlady her pro rok 2024

    31.3. přejde portál do režimu pouze pro čtení, tedy bude možné dála stahovat překlady, ale již nebude možné se registrovat a jakkoliv přispívat do diskusí kromě překladatelů
    31.12. dojde k ukončení provozu portálu Překlady her

    Za celý tým, který se od založení staral o tento portál, bychom vám chtěli poděkovat za vaši přízeň. Bylo to dlouhých 9 let našich životů. Všechno někdy končí, aby něco nového mohlo začít.
    Za mě jako provozovatele bych chtěl poděkovat všem lidem, kteří svojí prací přispěli k chodu celého portálu, všem překladatelům, kteří sem přispívali svými díly, a i vám všem, kteří jste se rozhodli nás, jakkoliv podpořit.

Jakou hru by jste si prali?

sirjiri

Uživatel
Příspěvky
117
Skóre reakcí
-3
Bodů
0
Hrozne me vadi jak uzasne licence se nevyuziji anebo spatne.

Ja bych urcite rad neco z Alien, Predator licence. Ideal neco na styl ACM, ale dobre udelane a ne jak ACM.

Dalsi Mass Effect a Dragon Age, Stalker 2, Elder scrolls, Xcom 3.

Malo vyuzita Conan licence. Age of conan jsem hral a dnes uz se nehraje skoro vubec, Conan Exiles jsem hral, ale protoze miluju licenci a ne sand box. Ten neprozivam, takze jsem zkousaval. 0 pribeh a dlc co delaji jsou jen skinove a na itemy tykajici se staveni, ale urcite to neni spatna hra a bavila me. A po case kdy se odladila to bylo jeste lepsi kafco.

Ted ma vyjit RTS s tower defense Conan Unconquered. Nic pro me. Tower d. me nebere. Dota styl vubec. Takze opet nic. Funcome miluji te :)
 
Tady to vali ty prani. :). Nikdo si nic nepreje :). Jsou tady vubec lidi co hraji hry? :). Lidickove musejou bejt ouzasne spokojni, kdyz si nic neprejou, :)
PS: kde jsou nejaky star wars games. Dalsi X-wing, Tie fighter, Jedi knight. No jsem zvedav co ted EA udela za tu new SW game co ma jen SP. Memaji tam byt zadny mikro transakce tak at to nepokakajou :). Disney nikdy nemel dostat prava na licenci. Muj nazor. Minimalne maji v prdeli tu herni cast, protoze dalsi fail byl dat moznost EA delat hry se SW licenci. Battlefronty taky mazec. Skoda mluvit.
 
Back
Top