• Provozní plány portálu Překlady her pro rok 2024

    31.3. přejde portál do režimu pouze pro čtení, tedy bude možné dála stahovat překlady, ale již nebude možné se registrovat a jakkoliv přispívat do diskusí kromě překladatelů
    31.12. dojde k ukončení provozu portálu Překlady her

    Za celý tým, který se od založení staral o tento portál, bychom vám chtěli poděkovat za vaši přízeň. Bylo to dlouhých 9 let našich životů. Všechno někdy končí, aby něco nového mohlo začít.
    Za mě jako provozovatele bych chtěl poděkovat všem lidem, kteří svojí prací přispěli k chodu celého portálu, všem překladatelům, kteří sem přispívali svými díly, a i vám všem, kteří jste se rozhodli nás, jakkoliv podpořit.

Industries of Titan

Industries of Titan 1.16

Jetro

Překladatel
Příspěvky
1.937
Řešení
1
Skóre reakcí
3.325
Bodů
0
Jetro přidal nový překlad:

Industries of Titan - Inovativní strategie/simulace správy města na Titánu

Vytvořte prosperující průmyslové město. Soupeřte s ostatními korporacemi o zdroje, území a moc na Titánu. Zapojte se do lodních bitev, zkoumejte nové technologie a budujte svůj vliv u Rady. Industries of Titan je inovativní simulace / strategická hra, v níž nic nedostanete zadarmo!

IoT je k dispozici v předběžném přístupu na Epic Games Store:
https://www.epicgames.com/store/en-US/product/industries-of-titan/home

Trailer na hru:
Pro zobrazení tohoto obsahu potřebujeme váš souhlas s nastavením souborů cookie třetích stran.
Podrobnější informace naleznete na naší stránce o souborech cookie.
...

Zjistěte více o tomto překladu...
 
Ahoj, vypadá to, že už na tom neděláš. To je škoda, protože to je super hra a čeština by se hodila. Bohužel to s ní není jednoduché, protože vydávají relativně často dost velké updaty, kde je vždy určitě i spousta nových funkcí a tedy i věcí na překlad.
Můžeš napsat odkud jsi vyextrahoval texty ?
Díky
 
Ahoj, shodou okolností jsem na tom před pár týdny zase začal pracovat (po srovnání textů na aktuální verzi jsem byl na nějakých 40 %, aktuálně atakuju tři čtvrtiny). Do konec dubna bych chtěl mít hotovo, ale ještě bude záležet na tom velkým patchi, co má tento týden zase vyjít.
 
Tak to je super zpráva protože hra je pořád lepší! Díky!
 
Mám hotovo, jak jsem slíbil. Jelikož ale zítra vyjde další obsahový update s mj. rozšířeným tutoriálem, tak pochopitelně počkám ještě na něj.
 
Super! Jen aby to nebyl nekonečný příběh... nový updaty jsou každou chvíli :)
 
Dobrá zpráva: konverze 0.11.2 -> 0.12.0 -> 0.12.1 je úspěšně za mnou, všechny nové stringy dopřeloženy, úpravy z originálu promítnuty do CZ. Jestli bude čas, o víkendu bych udělal rychlý test. Pokud by se chtěl do testování někdo zapojit, napište mi zprávu.
 
Ahoj Jetro, kdyby jsi měl ještě zájem o nějaké testování, tak dej vědět. Stále to mám nainstalované. Jen jsem teď o víkendu nebyl pořádně u počítače.
 
Zdravim, windows defender mi hlasy virus. Instalacia nejde spustit, hned to odosle do karanteny. Dal by sa preklad len prekopirovat?
 
Že by proběhla nějaká aktualizace Win10? To už je dnes druhý případ.
Jinak je to planý poplach, tady je výsledek analýzy z Virustotal.com
 
Všechno to jsou plané poplachy, opravdu přes vaše počítače nechci těžit bitcoiny. Nebo................

Dělám si srandu. Přece nestrávím desítky hodin s překladem, abych pak mohl do instalátoru přibalit nějakej vir, to by se mi fakt vyplatilo. Nehledě na fakt, že tohle je pro mě španělská vesnice. Pokud vám to antivir posílá do karantény, nebo rovnou maže, tak ho na chvilku vypněte, případně udělte dočasnou výjimku.
 
VIZ k recenzi

Že je ta hra už přes rok na Epicu, tak kde se mi tam ztratila, mám za to, že jsem ji tam hrál, ale nenašel jsem ji na Epicu mezi svými hrami, tak jsem z toho jelen. :)
Samozřejmě recenzi CZ neber prosím jako kritiku, stále jsi tady pro mě ten nejlepší překladatel.

Jen jsem zahlásil malé nepřesnosti, s tím, že si moc dobře uvědomuji, že je to předběžný přístup a bude s ní ještě spousta práce a úprav.
A já si počkám ... :)

PS (vtípek): Ty Jetro, ale sakra makej, nebo tě uškrtím. :D
 
Třeba ty fonty, to je nějaké divné, protože to už dávno funguje (ze začátku tam byl problém s texty, které hra automaticky zvedala na velká písmena, tam ta diakritika haprovala, ale to bylo cca před tím rokem). Tys to teda zkoušel instalovat na Steam verzi, je to tak? No, stahuje se mi update na Epicu, tak připravím novou verzi CZ a pak můžeme řešit odlišnosti se Steamem. Nejspíš ti pak rovnou napíšu SZ, abys mi to otestoval. ;)
 
Ano, pokud to jde upřednostňuji steam. Klidně, kdyby jsi potřeboval otestoval, piš SZ. :)
 

Přílohy

  • 001.png
    001.png
    643 KB · Zobrazení: 26
  • 002.jpg
    002.jpg
    152,3 KB · Zobrazení: 29
Ten tutoriál je vinou neaktuálních CZ textů, měnily se tam nějaké proměnné, ale ty fonty budou problém. To je přesně ta chyba, co tam byla od začátku, ale v Epic verzi je všechno v pohodě. Zdá se, že ty upravené fonty (nebo co s tím tehdy vývojáři udělali) nejspíš nedali do Steam verze.

EDIT: Tak jsem vývojářům psal na Discord, omlouvají se a děkují za report. Tak snad tenhle problém brzy opraví. ;)
 
Naposledy upraveno:
Takže situace je následující: Texty mám připravené na aktuální verzi 0.14.0, ale ten problém s fonty je nejen ve verzi pro Steam, ale i pro Epic. Autorům jsem o tom psal, vědí o tom, tudíž nezbývá než čekat na opravu. (Šlo o problém ze začátku EA na Epicu asi před rokem, kdy to autoři bleskově opravili. Moc nechápu, proč to teď rozdrbali.) Každopádně nemá smysl vydávat CZ, když jsou rozhozený fonty. Štve mě to, ale nedá se nic dělat. Jakmile to opraví, nahodím aktuální verzi překladu.
 
Děkuji za soubor. :) Nahodím a vyzkouším.
No pokud tomu správně rozumím, tak pokud nemají ten předešlý soubor písma Titan upravený pro český jazyk,
tak to budou muset někomu dát, kdo tam tu diakritiku graficky zpracuje, takže počítám, že se bude čekat.
Klidně bych se toho ujal, více méně na tom nic není, chce to jen trochu času a trpělivosti. No, tak uvidíme,
jak jim to půjde.
 
Podle mého chystali fonty pro podporu dalších jazykových mutací, co přidali při vydání hry na Steamu, a přemazali tím ty rok staré změny, které ve fontech udělali kvůli podpoře češtiny. Počkal bych, vědí to od včera, třeba překvapí. :)
 
Ahoj :) vím, že to hází nějaké chyby, ale dá se hrát na aktualní verzi s tou češtinou co tu je? Děkuji (Dík za překlad bez lidí jako ty bych si toho moc nezahrál :D)
 
Ahoj, tak nainstalovat to můžeš, ale je to na předchozí verzi (sem tam budeš mít v tutoriálu místo textů jen ID) + blbnou ty fonty. S vydáním aktualizované verze čekám, až vývojáři ty fonty opraví (mám od nich příslib).
 
Takže... věc se má tak, že mám překlad opět aktualizovaný na včerejší patch 0.15.0. Ohledně fontů nic nového, respektive na poslední chvíli museli svůj fix zrušit, protože prý nějakým způsobem "nakopával" několik dalších jazyků. Pokud je tady někdo, kdo by ty fonty dokázal ve složce najít a počeštit je, mohli bychom to udělat takto po "vlastní ose", abych si ten překlad už několik týdnů zbytečně nesušil u sebe. Díky předem za pomoc!
 
Jo jo, sleduji to a prozatím stále nic, pokud se už o to pokusili a jak píšeš, nešlo jim to podle plánu,
tak nevím, jestli se tím dále budou zabývat nebo jak to s tím fontem bude.
Už dříve jsem si prošel složku hry a soubor fontu jako takový tam není, a programy a zkušenosti s tím,
jak se dostat do balíčků souborů a najít font přímo v nějakém souboru na to jsem krátký a nemám kolem
sebe lidi, kteří by se v tom až tak vyznaly.

Tak pokud vývojáři na tom tedy ještě pracují a přijdou jak tu chybu ve fontu zafixovat, tak buď počkat
nebo se obrátit na někoho kdo by se k tomu fontu dokázal dostat.
 
Napadla mě ještě jedna možnost, ale nevím, jestli by s tím vývojáři souhlasili.
Možná by bylo nejjednodušší dát ten upravený font pro češtinu do nabídky hry, pokud již tam jsou na výběr dva fonty,
tak ho tam můžou přidat s označením pro český jazyk třeba vlaječkou nebo do závorky (czech) nebo takovým způsobem. :unsure:
 
Back
Top