• Provozní plány portálu Překlady her pro rok 2024

    31.3. přejde portál do režimu pouze pro čtení, tedy bude možné dála stahovat překlady, ale již nebude možné se registrovat a jakkoliv přispívat do diskusí kromě překladatelů
    31.12. dojde k ukončení provozu portálu Překlady her

    Za celý tým, který se od založení staral o tento portál, bychom vám chtěli poděkovat za vaši přízeň. Bylo to dlouhých 9 let našich životů. Všechno někdy končí, aby něco nového mohlo začít.
    Za mě jako provozovatele bych chtěl poděkovat všem lidem, kteří svojí prací přispěli k chodu celého portálu, všem překladatelům, kteří sem přispívali svými díly, a i vám všem, kteří jste se rozhodli nás, jakkoliv podpořit.

Hubris VR

Hubris VR

Mayki

Překladatel
Příspěvky
1.196
Řešení
8
Skóre reakcí
2.329
Bodů
0
Uživatel Mayki přidal nový překlad:

Hubris VR - Čeština do nádherné akční adventury pro virtuální realitu

Zobrazit přílohu 59002

Do soustavy Dvojité planety je vyslán rekrut Triple-O, aby pátral po agentce Cyane. Abyste přežili, budete se muset prostřílet, plavat, šplhat a skákat v drsném prostředí terraformované planety. Společně s pilotkou Luciou budete muset bojovat se zákeřnými nepřáteli OOO.






INFO O HŘE

[URL...

Přečtěte si více o tomto překladu...
 
Takže dotestováno, texty jsem předal vývojářům, dle jejich slov vyjde v pátek na Steamu patch, který již bude překlad obsahovat. Takže kdo jste váhali s koupí této hry, máte další důvod ke koupi... :)
Taky se chystá Oculus Quest 2 a PSVR 2 verze této hry které budou taktéž češtinu obsahovat.
Hra obsahuje i dost 3D textů, které "zatím" nejsou v žádném jazyce přeloženy. Vývojáři mi nicméně přislíbili, že chystají velký patch, kde tento nedostatek bude odstraněn.
Budu jim věřit... (y)
 
Ahoj,

je už tedy čeština na Steamu? Hru jsem zatím nekoupil a u češtiny je stále napsáno -
Jazyk není podporován
Hru mám v plánu koupit, až tam bude ta čeština :)
 
Ano je. Vyšla v posledním patchi. Nicméně jak jsem psal výše, spousta textů je pořád v EN, ale nastavení a dialogy rozhovorů jsou česky. To k bezproblémovému hraní v CZ zatím musí stačit. Zbytek časem, jsem s nimi v kontaktu... :)

Seznam změn v posledním patchi.

 
Back
Top