• Provozní plány portálu Překlady her pro rok 2024

    31.3. přejde portál do režimu pouze pro čtení, tedy bude možné dála stahovat překlady, ale již nebude možné se registrovat a jakkoliv přispívat do diskusí kromě překladatelů
    31.12. dojde k ukončení provozu portálu Překlady her

    Za celý tým, který se od založení staral o tento portál, bychom vám chtěli poděkovat za vaši přízeň. Bylo to dlouhých 9 let našich životů. Všechno někdy končí, aby něco nového mohlo začít.
    Za mě jako provozovatele bych chtěl poděkovat všem lidem, kteří svojí prací přispěli k chodu celého portálu, všem překladatelům, kteří sem přispívali svými díly, a i vám všem, kteří jste se rozhodli nás, jakkoliv podpořit.

Hledá se pomoc na překlad nových kampaní a map do hry heroes 5

anedlis11

Uživatel
Příspěvky
22
Skóre reakcí
1
Bodů
0
Zdravím hledám kohokoliv, kdo by mi pomohl s překladem kampaní a map do hry Heroes of Might and Magic 5, budu rád za každého, kdo mi pomůže
 
Jsem zatím bez zkušeností a jsem úplný nováček tady na fóru, ale pracuju pro jednu firmu jako editor už přeloženého textu a občas využívám k drobným dodatečným překladům deepl, tak snad budu něco platnej :).
 
Ahoj, pokud mi chceš pomoc s překladem, tak se zítra se mnou spoj v 10:00 na skypu.
A najdeš mě tam pod jménem Kuba Ulrich s obrázkem autobusu a až mě tam najdeš, tak mi napiš (jestli se se mnou v sobotu 4.12. spojíš v 10:00)
 
Bohužel jsem rozhodil sítě na více místech a teď dělám na překladu Civilizace a bere mě to veškerý volný čas. Ale jestli po skončení překladu ještě budeš potřebovat s něčím pomoct, určitě se na mě obrať. Tohle nevypadá na náročný úkol, který by zabral moře času a H5 byly moje oblíbené. I turnaj jsem kdysi hrával.
 
Ahoj, napiš mi kdy skončíš asi s překladem Civilizace, abys mi pomohl s překládáním módu? A rozhodl jsem se, že bys mi pomohl s překládáním módu do Civilizace 5.
 
Back
Top