• Provozní plány portálu Překlady her pro rok 2024

    31.3. přejde portál do režimu pouze pro čtení, tedy bude možné dála stahovat překlady, ale již nebude možné se registrovat a jakkoliv přispívat do diskusí kromě překladatelů
    31.12. dojde k ukončení provozu portálu Překlady her

    Za celý tým, který se od založení staral o tento portál, bychom vám chtěli poděkovat za vaši přízeň. Bylo to dlouhých 9 let našich životů. Všechno někdy končí, aby něco nového mohlo začít.
    Za mě jako provozovatele bych chtěl poděkovat všem lidem, kteří svojí prací přispěli k chodu celého portálu, všem překladatelům, kteří sem přispívali svými díly, a i vám všem, kteří jste se rozhodli nás, jakkoliv podpořit.

Heroes of might & magic IV Complete

Heroes of might & magic IV Complete 1.0

snco1301

Překladatel
Příspěvky
264
Řešení
1
Skóre reakcí
56
Bodů
0
snco1301 přidal nový překlad:

Heroes of might & magic IV Complete - Dabing + titulky

Heroes 4 je čtvrtým pokračováním počítačové fantasy herní série Heroes of Might and Magic. Vydavatelem je společnost 3DO. Heroes of Might and Magic IV je poslední díl, který byl vytvořen společností New World Computing. Tato hra má dva datadisky: The Gathering Storm a Winds of War.
Zobrazit přílohu 11265 Zobrazit přílohu 11266

Nejedná se o mojí češtinu ale pouze jsem vyňal soubory z české krabicové verze hry, kterou vytvořil CD projekt Czech a upravit tak, aby fungovala na Uplay verzi hry.

Zjistěte více o tomto překladu...
 
Díky že sis našel čas a vytáhl staré soubory z puvodního překladu a upravil je. Díky tobě si tak mužu zase oživit propařené hodiny :)
 
Ahoj všem, dnes jsem udělal chybu, že jsem nejdřive nezjistil, že nejsem IT odborník. Koupil jsem na GOG verzi HOMM 4. Bohužel můj noťas není schopen hru rozjet, našel by se někdo kdo by pomohl? Jsem starší ročník a nejsem úplně zdatný v IT. Díky za připomínku mimo téma.

Ohledně češtiny, tak děkuji autorům za jeji tvorbu, bohužel ji neumím využít, hra mi nefunguje.
 
Nepíšete proč ho nechce rozjet... Kvůli WIN 10??? Kvůli slabé grafické kartě??? (ony ty grafické karty na noteboocích jsou někdy opravdu naprosté minimum a nepíšete, co za NB (nebo GK v NB) máte)...

Ale zkusím několik obecných rad...
- Hru neinstalujte do složky "Program files (x86)" ale někam jinam...
- Hru spouštějte jako správce
- zkuste nastavit režim kompatibility na "Windows XP"

Pokud nepomůže ani jedno z toho (a nebo něco z toho nezvládáte), tak zkusíme poradit přesný postup a nebo budeme pátrat dál... Ale opravdu jako první zjistěte jestli tu hru utáhne GK notebooku...
 
Zdravím, děkuji za info. Instalace je mimo x86 a program spouštím jako správce. Režim kompatibility vyzkoušen, dle fóra v rozlišení 640x600, atd. Bohužel nefunguje nic :(( GK a NTB dle specifikací níže.

upload_2019-8-14_15-13-2.png
upload_2019-8-14_15-13-38.png
 

Přílohy

  • upload_2019-8-14_15-12-47.png
    upload_2019-8-14_15-12-47.png
    138,6 KB · Zobrazení: 13
Děkovat nemáte (zatím doslova) za co... :)
Háže to nějakou chybovou hlášku, nebo se to prostě jenom nespustí??? Problém také může být v tom DirectX 12... HOMM 4 potřebuje k běhu na 100% DirectX 9... (a jde o to, jestli to ta integrovaná GK vůbec podporuje)

Jinak z toho popisu GK (já vím, že to takto vyplivl počítač) se dá akorát poznat, že to je integrovaná GK od Intelu... Nevyšťouráte někde nějakou bližší specifikaci???

Edit: Jde o tenhle NTB???
https://www.czc.cz/dell-inspiron-13-7347-touch-stribrna/158449/produkt
 
Naposledy upraveno:
Hra nenaběhne vůbec nikam. Rozjede se tmavá obrazovka s točícím se kolečkem a po chvilce hra z ničeho nic spadne. Bez chybové hlášky, zpět na hlavní obrazovku.

Bližší spec. GK takto? NTB je dell inspirion 13z 7347

upload_2019-8-14_15-33-7.png
 

Přílohy

  • upload_2019-8-14_15-32-46.png
    upload_2019-8-14_15-32-46.png
    1,4 MB · Zobrazení: 12
Zdravím, přesně jak píšete, tak tento tnotebook mám. HOMAM 3 HD jedu bez problému.
 
Ať hledám jak hledám, tak nic vyjma už napsaného a použitého jsem nenarazil... :frown:

Předpokládám, že jste i zkoušel na soubor yourgame.exe kliknout pravým > Vlastnosti > Kompatibilita > Spustit s rozlišením 640x480...
 
Ehm, kdepak takový soubor najdu? Ve složce na disku c v HOOM 4 comp. takový soubor nemám :confused:
 
A není v nějaké podsložce??? (já tu hru nemám, tak vařím z vody)... A nebo jaké tam máte exe soubory???
 
Je tam pouze složka heroes4.exe a nic víc. Po zadání spuštění v 640x600 stejný problém. Bohužel hru asi nezahraju, škoda. Každopádně moc díky za snahu. :(
 
Tak dál už jsem opravdu bezradný a fóra také nic nenabízejí... Omlouvám se.... :frown:

Ještě jen poslední záchvěv... Předpokládám, že máte hru aktualizovanou o všechny patche, které k tomu GoG vydal.... (pokud vůbec nějaké vydal...)
 
Problém kupodivu vyřešen. Hra spuštěna, zatím do menu. Blokovala to nejspíše graf. karta a jejím natvrdo nastavením, přepisováním aplikace, toto zakázáno a už to jede. :)
 
Ahoj, virtustotal mi ukazuje Trojan.Win32.Swizzor.2!O, je to legit exe soubor? Proč je to vůbec exe, děkuji
 
Back
Top