• Provozní plány portálu Překlady her pro rok 2024

    31.3. přejde portál do režimu pouze pro čtení, tedy bude možné dála stahovat překlady, ale již nebude možné se registrovat a jakkoliv přispívat do diskusí kromě překladatelů
    31.12. dojde k ukončení provozu portálu Překlady her

    Za celý tým, který se od založení staral o tento portál, bychom vám chtěli poděkovat za vaši přízeň. Bylo to dlouhých 9 let našich životů. Všechno někdy končí, aby něco nového mohlo začít.
    Za mě jako provozovatele bych chtěl poděkovat všem lidem, kteří svojí prací přispěli k chodu celého portálu, všem překladatelům, kteří sem přispívali svými díly, a i vám všem, kteří jste se rozhodli nás, jakkoliv podpořit.

Graveyard Keeper SK (+ všetky DLC )

Graveyard Keeper SK (+ všetky DLC )

Angelos999

Překladatel
Příspěvky
201
Skóre reakcí
29
Bodů
0
Uživatel Angelos999 přidal nový překlad:

Graveyard Keeper SK (+ všetky DLC ) - https://store.steampowered.com/app/599140/Graveyard_Keeper/

Stredoveký simulátor kde ste sa stali správcom cintorína, ktorý ma za úlohu postarať sa o nechcený cintorín a taktiež pomáhať dedinčanom. Ďalej viesť biznis a hlavne nájsť cestu domov k svojej láske.....

Táto hra ma už českým preklad a slovenčina vzniká za jediným účelom aby mohla byť oficiálne vydaná na PC a Nintendo switch... Po rozhovore s Gauntom, ktorý mi objasnil situáciu ohľadom prekladov hier u firmy Sony. Reálne preklad nemá šancu vyjsť na PS4/PS5.

Veľké vďaka Jetrovi za úvod a...

Přečtěte si více o tomto překladu...
 
Ahoj, prosím je možné sem hodiť k stiahnutiu aj rozpracovanú verziu? Vidím, že preložených je už 100%, tak nech môžeme testovať :)
 
Zdravím, ako to vyzerá s ďalším postupom prekladu tejto hry? Ďakujem a prajem pekný deň
 
Zdravím @Pa4k @Lampi81 a @JosephMyLife : S postupom je to tak, že Graveyard Keeper je preložený na 100% a prebiehajú korektúry ale veľmi pomaly. Celkovo na Slovensku máme veľmi malo korektorov, ktorý sú ochotný popri svojom pracovnom a súkromnom živote (napr. majú vlastne preklady) pomôcť aj druhým, čo je veľmi vzácne. Takže v tomto prípade trpezlivosť ruže prináša. Čo sa týka rozpracovanej verzie určite tu nebude možnosť k stiahnutiu. Dôvod je jednoduchý dúfam, že sa podarí dostať tuto lokalizáciu oficiálnou cestou. Všetci viete, že konečne vyšli všetky DLC na PS4 a Xbox... Budem sa snažiť aby ta naša SK lokalizácia vyšla čoskoro... :)
 
@Angelos999 vďaka za info. Držím palce aby všetky plány vyšli. Budem priebeh sledovať. Každopádne s touto hrou budem čakať a keď sa podarí následne si ju rád aj odstreamujem s SK prekladom :)

glhf
 
Áno su hra je komplet prelozená aj korektor už skontroloval... len to treba ešte raz cele prejsť... :)
 
Back
Top