• Provozní plány portálu Překlady her pro rok 2024

    31.3. přejde portál do režimu pouze pro čtení, tedy bude možné dála stahovat překlady, ale již nebude možné se registrovat a jakkoliv přispívat do diskusí kromě překladatelů
    31.12. dojde k ukončení provozu portálu Překlady her

    Za celý tým, který se od založení staral o tento portál, bychom vám chtěli poděkovat za vaši přízeň. Bylo to dlouhých 9 let našich životů. Všechno někdy končí, aby něco nového mohlo začít.
    Za mě jako provozovatele bych chtěl poděkovat všem lidem, kteří svojí prací přispěli k chodu celého portálu, všem překladatelům, kteří sem přispívali svými díly, a i vám všem, kteří jste se rozhodli nás, jakkoliv podpořit.

Gears Tactics

.................Woooow :) tahovek a jim podobným není nikdy dost a myslím že se blýská na lepší časy. Nový Phoenix Point. Za chvíli remaster Commandos 2 poté ma vyjít Desperados III. Pracuje se i na novém dílu Commandos. Super. Ještě aby byli k tomu ty češtiny no :D :D Gears vypadá moc hezky...
 
jj vypada to moc pekne a tesim se tuze:)............................................
 
Zdravim přemýšlíme ze po dokončení překladu phoenix point by jsme se vrhly na gears tactics ale bylo by třeba více pomocníků. Na prekladech najdete discord na phoenix point a tam je hlasování. Doufejme že nás bude více.
 
Zdravím, chtěl bych se zeptat zda budete pracovat na češtině??je to výborná tahovka která by si překlad zasloužila...
 
@Kartoka Někde to tady už lehce proběhlo fórem, ale nikdo se k tomu nehlásí :) Jinak jsem koukal u kluků na discordu, a tam to taky nevypadá úplně přesvědčivě pro překlad :) Jedině se zkus optat přímo @Four D :)
 
Zdravím, chtěl bych se zeptat zda budete pracovat na češtině??je to výborná tahovka která by si překlad zasloužila...
Zatím máme kolem patnácti hlasů což není úplně velké číslo ale zatím možnost nevylučuji. Pokud by byl ještě větší zájem. Po dokončení nebo respektive po vyvážení překladu Phoenix Point by to byl další adebt mám zálusk koupit. Bo jedničku gears 1 jsem měl na PC dost rád a tak mě tahovka velmi překvapila.
 
Zdravím. Tyhle tahovky typu Jagged Alliance, XCom2 jsou skvělé. Bez češtiny to ale kupovat nebudu.
Každopádně díky všem kdo se tu na překladech podílí. Užívám si díky tomu XCom 2 a všechny Civilizace.
 
SLEVOVÉ ŠÍLENSTVÍ! Nabídka končí 1. lis. 7:00am CET

-60% 39,99€ / 15,99€
Tak jako jsem přispěl na XCOM, rad přispěji i na Gears Tactics....
 

Gears Tactics - SPECIÁLNÍ AKCE! Nabídka končí 1. prosince​

-75% 39,99€ / 9,99€

jak to prosím vypadá s překladem?? Hra je prý skvělá a už i "levná" (na začátku za ní chtěli 1800,-).
 
Taky koupím až z češtinou ...Bez češtiny si neškrtnu .. Ale těším se na ní jak malé dítě.... Doufam že taky jednou bude :)
 
mohli by ste pls pouvažovať nad znova nad tým prekladom?? ... velmi by som si to chcel zahtať ale bez prekladu si to tak neužijem ... a určite niesom jediný
 
Osobně mě to bavilo víc, než XCOM2... je to takové živější.
 
Taktiez by som bol za preklad, bohuzial zaner TBS (Turn-based Strategy) nieje mainstream, takze ostava len dufat.
 
Back
Top