• Provozní plány portálu Překlady her pro rok 2024

    31.3. přejde portál do režimu pouze pro čtení, tedy bude možné dála stahovat překlady, ale již nebude možné se registrovat a jakkoliv přispívat do diskusí kromě překladatelů
    31.12. dojde k ukončení provozu portálu Překlady her

    Za celý tým, který se od založení staral o tento portál, bychom vám chtěli poděkovat za vaši přízeň. Bylo to dlouhých 9 let našich životů. Všechno někdy končí, aby něco nového mohlo začít.
    Za mě jako provozovatele bych chtěl poděkovat všem lidem, kteří svojí prací přispěli k chodu celého portálu, všem překladatelům, kteří sem přispívali svými díly, a i vám všem, kteří jste se rozhodli nás, jakkoliv podpořit.

Final Fantasy XV

Final Fantasy XV 2019-10-05

Raziel

Překladatel ve skupině RK-Translations.cz
Překladatel
Příspěvky
53
Skóre reakcí
179
Bodů
0
Raziel přidal nový překlad:

Final Fantasy XV - Čeština pro rozsáhlé JRPG s otevřeným světem Final Fantasy XV (STEAM).

projectlogo12.jpg


Čeština pro Final Fantasy XV (STEAM)

Po dokončení překladu Final Fantasy XIII-2, který se táhl velice dlouho, jsme byli tak vyčerpaní, že jsme se rozhodli pomalu stáhnout z překladatelského života. Přenechat naše místa někomu mladšímu, kdo má ještě elán a energii. Jenže od něčeho, co máte rádi, se odchází těžko. A tak tu teď sedím a píšu úvodní článek našeho dalšího...

Zjistěte více o tomto překladu...
 
Dobrý den, taky bych se chtěl zeptat. Pokročilo se s překladem? Děkuji.
 
Uživatel Raziel vložil k překladu Final Fantasy XV novou aktualizaci:

Aktualizace 29. 3. 2021

Práce na překladu stále postupují, ale poměrně pomalu. Loňský rok nás bohužel převálcovala pandemie Covidu-19, kdy někteří z nás přišli o mnoho kolegů ve svém zaměstnání - výsledkem bylo, že nezbýval takřka žádný volný čas na překládání. Přesto postupujeme kupředu a nemáme v plánu překlad opouštět. Co začneme, to vždy dokončíme. ;)

Snad vás potěší alespoň pár nových screenshotů z české verze hry.

Abych nezapomněl, pracujeme souběžně na češtině pro Final Fantasy IX Steam.

Přečtěte si více o této aktualizaci...
 
Aktuálně se dokončuje Final Fantasy IX pro Steam a implementace mnoha vylepšení. Následně se opět začneme plně věnovat FFXV, tentokrát už bez přestávek na jiné projekty.
 
Dobrý den, rád bych se zeptal jak pokračuje překlad, moc děkuji.
 
Dobrý den, právě je tato hra v akci na steamu, rad bych se zeptal zda mám s koupí ještě počkat, kdybych věděl že se na překladu pracuje neváhám a kupuji. S pozdravem A.M.
 
Uživatel Raziel vložil k překladu Final Fantasy XV novou aktualizaci:

Update k 26.7.2022

Za poslední měsíc jsme se poměrně hodně posunuli s texty, ale práce je ještě hodně. Kruci zatím pracuje na hledání chybějící grafiky. :)

Přečtěte si více o této aktualizaci...
V rámci toho, že se mi to kdysi líbilo, ale nemám zkušenosti s FF, tak jsem si tento díl koupil.. Pokud budete chtít pomoci s testováním od někoho zkušeného, hlásím se do služby :)
 
Cawte . Diky za vašu skvelu pracu. Myslite ze to do konca roka bude hotove ? A kolko NM ma tato hra ? Diky a držim palce.
 
Uživatel Raziel vložil k překladu Final Fantasy XV novou aktualizaci:

Podzimní aktualizace

Léto je pryč, takže se opět pouštíme plnou parou do práce. Texty se zase pěkně pohnuly kupředu, ale stále ještě vymýšlíme a hledáme textury, které se používají po celém Eosu. Brzy snad přineseme nějaké nové obrázky.

Děkujeme všem za trpělivost, víme, že už nejsme ani zdaleka tak rychlí jako dřív, ale okolnosti našich životů nám to už neumožňují. Nicméně jsme pořád dost houževnatí.

Přečtěte si více o této aktualizaci...
 
Uživatel Raziel vložil k překladu Final Fantasy XV novou aktualizaci:

Zdržení kvůli spamu

Jako vždy pokračujeme v práci, ale poslední měsíc nás silně zdržuje nějaké individuum, které spamuje náš web nesmyslnými zprávami přes VPNku. Místo práce na překladu se tedy musím chtě nechtě věnovat zabezpečení webu, což bude mít za následek určité zdržení překladu. Velice nás to mrzí, někteří lidé jsou bohužel idioti.

Přečtěte si více o této aktualizaci...
 
toto fakt nikdy nepochopim...na toto musi byt niekde psychologicka studia co to tym ludom dava, maju z toho erekciu? drzime palce nech to dobre dopadne.
 
Ahoj, ani jsem nezaznamenal, že se pracuje na překladu této hry. Každopádně super a moc se těším!
 
Back
Top