• Provozní plány portálu Překlady her pro rok 2024

    31.3. přejde portál do režimu pouze pro čtení, tedy bude možné dála stahovat překlady, ale již nebude možné se registrovat a jakkoliv přispívat do diskusí kromě překladatelů
    31.12. dojde k ukončení provozu portálu Překlady her

    Za celý tým, který se od založení staral o tento portál, bychom vám chtěli poděkovat za vaši přízeň. Bylo to dlouhých 9 let našich životů. Všechno někdy končí, aby něco nového mohlo začít.
    Za mě jako provozovatele bych chtěl poděkovat všem lidem, kteří svojí prací přispěli k chodu celého portálu, všem překladatelům, kteří sem přispívali svými díly, a i vám všem, kteří jste se rozhodli nás, jakkoliv podpořit.

Fallout: New Vegas

Chidlink

Uživatel
Příspěvky
205
Skóre reakcí
34
Bodů
0
Ahoj. Potřeboval bych poradit. Chtěl bych si koupit všechna DLC k F: NV, ale na steamu mě to ukazuje že jsou jen v angličtině, nicméně já mám F:NV v češtině i když mě steam ukazuje že čeština pro F:NV je nedostupná. Dokonce i u některých DLC je český popis, ale steam ukazuje že čj není dostupná i když jejich popis je v češtině. Otázka tedy zní, když si koupím DLC, budou v čj ? Vím že je rozdíl i v tom jestli mám krabicovou verzi hry, když volím jazyk. Je v tom prostě hrozný zmatek.
 
Zdravím,
koupil jsem si Fallout New Vegas (steam) a hrál jsem zhruba 5.hodin.
Potom mi hra zamrzla v úvodní obrazovce (logo bethesda) a hra přestavá pracovat.
Nevíte co s tím?
 
Ahoj, koupil sem opožděně Falout New Vegas Ultimate Edition a hra je v češtině ale zdá se, že datadisky v češtině nejsou, vyskakují na mě některé úkoly v angličtině, výše byl odkaz pravděpodobně na kompletní překlad, bohužel už nefunkční, nevíte kde hledat, google mi nic vhodného nenašel :)
 
@karel261 : V Čechách je príslovie: Huba líná,holé neštěstí. Na týchto stránkach by malo platiť príslovie: Oči líné,holé neštěstí.
K tvojmu dotazu - čo by sa stalo,ak by si si prečítal príspevky vyššie? Máš to tam pred očami :).
 
Ahoj, koupil sem opožděně Falout New Vegas Ultimate Edition a hra je v češtině ale zdá se, že datadisky v češtině nejsou, vyskakují na mě některé úkoly v angličtině, výše byl odkaz pravděpodobně na kompletní překlad, bohužel už nefunkční, nevíte kde hledat, google mi nic vhodného nenašel :)

www.madbrahmin.cz
 
@Uran Díky za odkaz :) No musím připsat ještě pár vět aby mi poděkování prošlo, což je vcelku zajímavej požadavek, že zpráva musí mít 75 znaků :)
 
Já mám Falout New Vegas Ultimate Edition hraju ji, dlc i hra je v češtině, achievementy jsou taky na steamu v češtině
 
Čauky superborci, nějakou dobu jedu modifikaci Fallout NV a Fallout 3 dohromady. Jmenuje se to Tale of two Wastelands a je to pecka. Vznikla z toho obří světová komunita. Problém je, že je to funkční pouze v angličtině. Jediné co jede česky jsou NV datadisky (čeština) jinak nic. Nevíte, resp. není tady někdo kdo to hraje a má třeba nějak pořešenou češtinu? Případně, nechtěl by někdo zkušený poupravit již udělané češtiny aby šlapaly? I addony z F3 umí borci z ciziny "konvertovat" do TTW (resp. NV). Kdybych to uměl hned bych to sem postl. Určitě to zkuste, neskutečná pecka. Instalace je pro neangličináře složitější, kdyžtak mi písněte mail, napíšu vám návod hezky česky.
 
Ještě dodatek. Pokud na STEAMu nainstalujete kteréhokoliv fallouta (F3 nebo NV) kvůli TTW a automaticky se Vám nainstaluje česky - hra bude extrémně zabugovaná, nehratelná. Zbytečně tím zabijete několik hodin instalace.
 
Back
Top