• Provozní plány portálu Překlady her pro rok 2024

    31.3. přejde portál do režimu pouze pro čtení, tedy bude možné dála stahovat překlady, ale již nebude možné se registrovat a jakkoliv přispívat do diskusí kromě překladatelů
    31.12. dojde k ukončení provozu portálu Překlady her

    Za celý tým, který se od založení staral o tento portál, bychom vám chtěli poděkovat za vaši přízeň. Bylo to dlouhých 9 let našich životů. Všechno někdy končí, aby něco nového mohlo začít.
    Za mě jako provozovatele bych chtěl poděkovat všem lidem, kteří svojí prací přispěli k chodu celého portálu, všem překladatelům, kteří sem přispívali svými díly, a i vám všem, kteří jste se rozhodli nás, jakkoliv podpořit.

Fallout 76 - hra a hranie

imro421

Uživatel
Příspěvky
180
Skóre reakcí
14
Bodů
0
Ahoj priatelia Pustiny.
Fallout 76 je veľkou výzvou nie len pre prekladateľov kvôli častým updatom,ale aj pre nás hráčov. Sem píšte o trápení a skúsenostiach s hrou a hraním Fallout 76,aby ste zbytočne nespamovali preklad hry Fallout 76 od Ivera a spol. v sekcii Překlady.
Mám v tejto hre tiež mnoho nezodpovedaných otázok.Preto Fallout 76 hrám,aby som tie odpovede našiel. A tiež mnoho problémov (najväčší - odpojený od serveru),strata vecí a aj iné.
Ďakujem všetkým,ktorí význam tejto témy pochopili a prekladateľom prajem veľmi veľa trpezlivosti,aby sa tento preklad dokončil len so skončením hry samotnej.
 
Odpojování od serveru je klasika a příběh či terminály krapet tato tajemství odkrývají napřiklad jak vznikly Matky spálených že to byl nepovedený biologický pokus proč se vlastně vyskytujou v Appalachii supermutanti atd.
 
Nu, když už tady máme koutek o Fallout 76, tak bych měl jeden další dotaz :)

Dají se jednotlivé předměty (veteš) recyklovat v campu na prvočinitele? Jako to fungovalo ve Fallout 4? Přeci jenom je přehlednější mít jednotlivé suroviny hezky seřazené, než hledat, kolik mám mikroskopů, ventilátorů, olejniček a dalšího co mi přidává jednotlivé součásti.

Nu a když už jsem začal s jedním, tak bych přihodil i druhý::)

Mají určité předměty jako sekerka, či krumpáč nějakou jinou hodnotu a význam než v podobě zbraní? Tím myslím, sekerkou jde štípat dřevo, krumpáčem kutat ruda apod.;) Možná ještě vidle na obilí :biggrin:
 
Zdravím,
Já hraji Fallout 76 asi 3 týdny.. mám 110lvl. čeština mi i po updatu jede 50/50 takže aspoň něco ;)) ale těším se až bude kompletní
Jinak co se týče dotazu tak věci jako sekera atd nemají žadný další využití.. jen lopata co vím se používám v 1 denním úkolu. recyklovat jde všechno a všude - v každé dílně po světě. Důležité je pak všechnu veteš balíkovat v dílně.. a hlavně si co nejdříve nabrat perky co snižují váhu veteše, jídla,munice a chemikálií... to je snad zaklad :D:D do začatku.. jinak nedojdete skoro nikam :D
Odpojování ze serveru je dosti časté a také mě to fakt štve.. hlavně když si zaberu několik dílen po světe.. postavím tam těžbu, obranu atd.. a zachvilku mě to vykopne ze serveru.. to bych se po.... :D a tak mám otázku jestli náhodou se po odpojení nevracejí materiály zpět z těch dílen??
 
pokud vim tak ne, ale mam dojem že to hodlaj nějak pořešit ted nás budou v 1Q čekat NPC a to přinese řadu změn do hry takže uvidíme měl by se i dál rozvíjet úkol se správkyní a nasledně ji potkat jako takovou ale nechme se překvapit
 
Myslel jsem si to :) Jo na ten novy update Wastelanders se fakt těším.. když to bude šlapat jak má, myslím že to hru dost pozvedne ;) což je ale zase další práce pro překladatele
 
pšššt už se na něm dělá alespon co mam k dispozici ;) ale čekám že daj textu jako máku
 
[QUOTE="Mo...[/QUOTE]
ahoj tak to jsi superman asi moc hodne casu mas ) ja tu hru hraju s prestavkama vice jak rok a jsem lvl 80 a stale jsem neodpalil atomovky ( ani nemam zadne nove questy nevim kde je ziskat. na Wastelanders se tesim kazdopadne.
 
ja ji ted moc nehraju občas tam vlezu ale musim ji mit kvůli databazi textu :D
 
Ahoj. Ja som už na dôchodku,takže mám čas na hranie. Hral som Fallout 2,3,NV,4. F76 som začal hrať v angličtine,asi dva mesiace. Teraz v októbri som začal novú postavu,vďaka prekladu už v češtine. Som lvl 150 a stále nemám dokončenú vedľajšiu úlohu misie správkyne,od ktorej mám v inventári 18 holopásiek. Koľko ich má byť ?
Recyklovať sa nedajú legendárky,len predať,alebo zničiť zahodením,alebo na vlakových staniciach sú boxy,v ktorých ich môžete vymeniť za nejaké tie body,maximálne však do 1000. Na vlakovej stanici v Berkley Springns je krtkobaník obchodník,u ktorého môžete za tieto body nakupovať. Čo som tam kúpil alebo našiel v hre boli max. *** t.j. trojhviezdičkové legendárky. Neviem kde sú štvor a päťhviezdičkové.
Strata vecí ma postihla vlastne len raz,asi pred týždňom. A nie len mňa,ale stovky iných hráčov boli okradnutých. Zmizla mi zbraň z ruky a z ultracitovej zbroje mi ostala na šasi len ľavá ruka. A pri boji s kráľovnou matiek spálených som bol zrazu mŕtvy,oživli ma a zas mŕtvy a nechápal som,čo sa to vlastne deje. Našli sa totiž hráči,ktorí prišli na to,ako v hre za pár sekúnd okradnúť iných hráčov.Už by to malo byť od Bethesdy vyriešené.
 
4-5 hvězdičkové legendárky mají tušim extremní rare drop z Kraloven matek spálených ale nejsem si na 100% jisty u té správkyně by právě měli dál holopásky pokračovat až u vydání Wastlanders jedna část jejího příběhu zavede do Popeliště kde je ten její snoubenec jako Spalený nebo ghoul to si ted nepamatuju a druhá vede k atomovým silům
 
Hups, lidi, asi trochu blbej dotaz, ale poradí mi někdo, kde by se dal ve Fallout 76 najít/sehnat/koupit "Meloun"? Za celou dobu hraní jsem našel jenom jeden a ten se mi někde ztratil (nejspíš při vaření) a teď si nemohu rozšířit svoji zahrádku:)

Jinak, zdá se mi to, nebo se při rozebrání každé libovolné zbraně naučím i nějakou modifikaci?
 
Nu a ještě jedna věc. Dají se vylepšovat úrovně zbraní? Hádám že ano, kromě hvězdičkových, ale nemohu najít najít kde, případně který stůl to dělá. Mám právě celkem dost vylepšení na své pušce, ale našel jsem jinou, bez vylepšení, která má o 5lvl více...
 
Takže k tvým otázkám, ano meloun se najít dá mrknu na net nepamatuju si lokace a k vylepšení
úrovně zbraní nebo zbrojí nenavýšíš ale jen postavit vyšší lvl itemu scrapovat zbraně aby si se ta vylepšení naučil některé dáš na zbran pres úpravu na weapon workbenchi v pohodě na některé je potřeba perková karta čim vyšší úroven perku tim lepší vylepšení jo a legendárky mužeš taky vylepšit nenavýšíš sice lvl ale můžeš přidat různý vylepšení jako zásobník, hlaveň, tělo, pažbu atdd u zbraní a u zbroje to funguje podobně jen s věcmi na zbroje
 
Naposledy upraveno:
Uh, no myslel jsem povýšit zbraň na které mám třeba vylepšení a je na 5lv na zbraň, která bude mít 10lvl a zachová si přitom všechna ta vylepšení, než je dávat všechny na novou zbraň a tím utrácet nové suroviny (viz hliník), které nemám.:woot:
 
Jinak pokud máte málo zátek tak si co nejdříve dejte perk na lepší ceny ( smlouvání myslím) a pak každý den můžete prodat věci vendorovi za 1400 zátek už jsem takto nasbíral 30 000 zátek ;)
LordeCrulle dotaz na tebe.. nehraješ náhodou TES: online???
 
Povyšovat zbraně nejde.. jen je vyrobit znovu na vyšší lvl(odvozené od tvého lvl a u některých zbraní je max lvl 45 a ne 50) za cenu materiálu atd.. ale musíš mít potřebné perky atd.. nebo když tu zbraň najdeš...
Materiálů je všude hafo.. ale zabere to čas než něco nasbíráš no... Nebo si zaber dílnu s ložiskem hliníku a těž ho tam.. ale to je taky časově náročné.. je to onlinovka.. nemáš tam všechno hned ;)) Ale já za ten měsíc hraní mám všeho tolik že to ani nestíhám prodávat :))
Jinak se dá označit jaký druh matroše hledáš a pak u toho předmětu máš lupu když na něj ve světe narazíš ;)
 
neeee to nejsem já :D to je někdo jinej :D jasně že sem to já :D Morrowe i tady davam bacha na vás :p
 
Hehe náhodička.. tak to hrajeme spolu v Guildě :D njn já teda teď ESO nehraji moc.. když hraji Fallouta :D
 
s tím melounem nechapu ze jsi ho nikde nenasel :) vetsinou jsem prohledaval farmy a nebo rodine domy a jejich zahradky. a kdyz uz jsem tedy na nic nenarazil a potreboval znova tu zeleninu (napr. pote co mi znicili zahradu a potreboval jsem ji opravit) - tak jsem oblézal baráky jiných hráčů a tam jsem si to "vypůjčil"

materiálu ve hře jsou mraky, po desítkách hodin hraní mám stále plnou badnu a uz i material vyhazuji, nechavam si jen tak do 300 kusů od všeho. Jsem jen lvl 80, zbrane pouzivam stabilne ty samé, hlavne to kladivo co má zredukovanou váhu o 90%, energo pěst a nějaký pořádný kulomet.

v prosinci jsem si koupil ESO no a tak celé dny hraju jen to, ale je to peklo, jsem lvl 25 zatím a to mám nahraných 100 hodin. zatím dělám questy jen v Vvardenfell - nechapu jak to lidi dotáhly na lvl 800 a výš :D V WoW jsem byl hlavně healer (hral jsem to od 2004 do 2009 aktivně, a pak si zahraju jen 1 mesic 1x rocne) a tak zkousim v ESO Nightblade stamine (luk a dual wield)

kdyz jsem videl v ESO kolik je tam zon a map a oblastí, tak to je hra snad na 10 let hraní
 
Tak když je řeč o ESO online tak ja ho hraji od Bety ( 5let +) mám 14 postav a ani na 1 jsem ještě nedodělal všechny lokace :))
jinak meloun je stejně skoro na nic.. ten jsem zrušil.. důležitý je mít brajče, kukuřici a mutovce - z toho pak vyrobíš škrob a ten rozebereš na lepidlo což je potřeba na vylepšení všeho ;))
 
Inak som sa chcel spytat otazku ohladne perkovych kariet. V jednej kategorii mi ukazovalo ze uz mam maximum vyuzitych ze uz viac nejde pridat. To ako nikdy nepojde? Lebo stale sa otvaraju dalsie nasledujucim levelom a je to skoda ze tam nemozem pridat nove. Ci len nahradit stare?
BTW inak tiez hravam TESo len som akurat dnes chytil nervy a kaslem asi na to lebo neviem dobre po anglicky a prd viem potom.
 
ne mužeš maximálně rozdělit 50 bodů do S.P.E.C.I.A.L. a pod jednotlivé lze dát maximálně 15 bodů po lvl 50 se můžeš rozmyslet zda umístíš kartu a nebo chceš změnit lvl schopnosti třeba snížit o jednu sílu a o jedno navýšit štěstí
 
počet karet pro jednotlive vlastnosti je pevne dany, hold si to musis dopredu pekne naplanovat ktere karty budes chtit
https://nukesdragons.com/fallout76/perks
samozrejme ze karty na sbirani dreva, zeleniny, otevirani zamku, vylepsovani zbrani atd si dávam do perků jen kdyz je potrebuji. jinak je mam dole a pouzivam hlavne bojové perky, pusky atd. od lvl 50 muzes si menit i pocet perků pro vlastnosti, napr. kdyz zjistis ze nepotrebujes tolik lucky (a ze zacatku jsi tam dal 7 perku) muzes perky z lucky presunout jinam, kde jich mas malo
 
Back
Top